اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php55/sess_9qf8pj594nsgr4kn7676v9re97, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) - Line: 429 - File: inc/plugins/checkboxvalidation.php PHP 5.6.40 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/checkboxvalidation.php 429 session_start
/inc/class_plugins.php 101 checkboxvalidation_showthread_end
/showthread.php 1243 pluginSystem->run_hooks




زمان کنونی: ۴ آذر ۱۴۰۳, ۰۵:۳۶ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بورانی دلار
نویسنده پیام
کاربر نیمه فعال
***
????? ?????
ارسال‌ها: 52
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۴
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 2 بار در 2 ارسال
ارسال: #1
بورانی دلار
روش تهیه:3 عدد خیار (نگینی خردشده) را به‌همراه 400 گرم ماست (کم‌چرب)، یک قاشق چای‌خوری گلپر (پودر‌شده)، مقداری فلفل سیاه، یک حبه سیر (کوبیده‌شده) و 2 قاشق چای‌خوری دَلار (طبق دستور داده‌شده)* در ظرفی بریزید و کاملاً مخلوط کنید. ظرف را به‌مدت 30 دقیقه، در یخچال قرار دهید تا ماست کاملاً مزه‌دار شود سپس بورانی دلار را سرو کنید.   دَلار، دَلال یا درار، از مزه های دلچسب شمال ایران است که میتوانید برای مزه دار کردنِ گوجه سبز و خیار از آن استفاده کنید. در شمال، برای تهیه دَلار به جای آسیاب کردن، سبزی و نمک را در ظرف سفالی میسایند و به تدریج به آن، نمک اضافه میکنند. برای تهیه دلار، 400 گرم برگ گشنیز (پاک و خردشده)، 200 گرم برگ نعناع (پاک و خردشده) و 400 گرم برگ خالواش (پاک و خردشده) را روی پارچهای تمیز بریزید تا آبِ آنها کاملاً گرفته شود سپس در مخلوط کن بریزید و آسیاب کنید. در حینِ آسیاب کردن، به تدریج مقداری نمک به آن بیافزایید تا سبزیها خوش رنگ بماند سپس دَلار را داخل ظرف شیشه ای استریل شده بریزید، درِ آن را ببندید و در یخچال نگهداری کنید. 
جایگزین: در صورت عدم دسترسی به خالواش (سبزی محلی شمال) می‌توانید مقدار گشنیز و نعناع را افزایش دهید

 رفراکتومتر
۳ فروردين ۱۳۹۵ ۰۴:۲۵ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان