برای 8 نفر
مواد لازم:
فیله مرغ ۱ کیلوگرم
بادمجان قلمی ۱۰ تا ۱۲ عدد
سس سفید ۳ پیمانه
پیاز ۱ عدد درشت
پنیر پیتزا یا موزارلا به میزان لازم
نمک و فلفل و روغن و آویشن و پودر سیر به میزان لازم
طرز تهیه:
از چند ساعت قبل فیله های مرغ نگینی رو به همراه پیاز نگینی و نمک و فلفل و پودر سیر و ادویه و آویشن مزه دار کنید.
بعد با حرارت نسبتا بالا فیله ها رو تفت بدید تا کمی سرخ بشن
بادمجانها رو حلقه ای کنید و روشون نمک بپاشید و بعد از ۱ ساعت بشویید و سرخ کنید. و روی دستمال آشپزخانه بذارید تا روغن اضافی اون گرفته بشه.
حالا توی یک ظرف پیرکس فیله های تفت داده رو بریزید روی اونا کمی سس سفید و پنیر پیتزا بریزیدبعد یک لایه بادمجان بچینید و دوباره سس سفید بریزید و با پنیر پیتزا روی گراتن رو بپوشونید
ظرف رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ سانتی گراد به مدت حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بذارید تا روی پنیر طلایی بشه.
نکته ها:
در ظرف تفلون و در فر پخته بشه .
گراتن مانند سوفله است با این تفاوت که گراتن پرمایه تره و روی اون
همیشه پنیر رنده شده میریزند که در فر برشته میشه .
حتما برای درست کردن سس سفید حرارت رو کم کنید وگرنه سس خیلی زود ته میگیره و گلوله میشه .
میتونید لایه ها رو تکرار کنید. مثلا ۲ یا ۳ لایه ای درست کنید.
میتونید به جای فیله مرغ, از سینه مرغ هم استفاده کنید.
من توی همین مواد و لایه بالایی, کمی قاچ تفت داده هم اضافه
میکنم که مزه خوبی به گراتن میده! شما هم میتونید تست کنید.
میتونید گراتن ها رو توی قالب مافین درست کنید و به صورت تکنفره سرو کنید.
همیشه در غذاهای پنیری از آویشن استفاده کنید, چون ترکیب آویشن با پنیر عالیه.