جوجه چینی ( غذایی خوشمزه )یا بنیه مرغ
مواد لازم :
آرد گندم یک لیوان آرد برنج نصف لیوان آرد ذرت نصف لیوان بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری سرصاف ماء الشعیر بدون طعم یک شیشه سیب زمینی آب پز 2 عدد پیاز 2 عدد سینه مرغ یک عدد کامل نمک به مقدار لازم تخم مرغ ۲ عدد طرز تهیه :
آرد گندم، آرد برنج ، آرد ذرت ، بیکینگ پودر ونمک و تخم مرغ را با هم مخلوط می کنیم. سپس کم کم ماء الشعیر را به مخلوط اضافه می کنیم تا جایی که غلظت خمیر مانند غلظت حلیم شود. سپس بگذارید خمیر تا 2 ساعت بماند.
سینه مرغ را به شکل فیله درمی آوریم. سپس فیله ها را در خمیری که تهیه کرده ایم، کاملاً می غلتانیم تا هر دو طرف آنها خمیری شود. فیله ها را در روغن سرخ می کنیم. فقط باید مراقب باشید که فیله ها نسوزند، چون زود سرخ می شوند.
سیب زمینی های آب پز و پیاز را به شکل حلقه حلقه برش می دهیم. سپس در خمیر فوق می غلتانیم و در روغن سرخ می کنیم. البته بایستی توجه داشته باشید که سیب زمینی ها را جدا سرخ کنید و پیازها را جدا، یعنی با هم سرخ نکنید.
استفاده از پیاز و سیب زمینی بستگی به ذائقه شما دارد و در صورت دلخواه می توانید از آنها استفاده کنید.
این غذا، یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است که می توانید با سس گوجه فرنگی یا سس هزار جزیزه آن را میل کنید.
مزیت این غذا این است که علی رغم اینکه در روغن سرخ می شود، روغن زیادی به خود جذب نمی کند. با این همه اگر کسی بخواهد که فیله ی سرخ شده همان مقدار کم روغن را هم نداشته باشد، می تواند فیله ها را بعد از سرخ شدن، روی یک پارچه سفید تمیز قرار دهد تا روغن داخل آنها کاملاً خارج شود.
خوراک مرغ مخصوص بیماران دیابتی
آرد یک چهارم فنجان
سینه مرغ ( فاقد پوست و استخوان ) دو تکه
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
کره یک قاشق غذاخوری
قارچ ورقه شده دو فنجان
نمک و فلفل به مقدار کافی
ریحان کمی خشک شده
آویشن کمی در صورت تمایل
طرزتهیه:
1- آرد، فلفل، آویشن و ریحان را با هم مخلوط کنید.
2- سینه های مرغ را شسته، خشک کنید و روی هر کدام مقداری از مخلوط آرد و سبزیجات معطر را بریزید.
3- داخل ماهیتابه تفلون، روغن زیتون را ریخته و سینه ها را در آن تفت دهید.
توجه داشته باشید که شعله کم باشد به طوری که سینه ها در مدت پانزده دقیقه برشته شوند.
4- در ظرفی جداگانه قارچ ها را با کمی کره تفت دهید و در صورت تمایل چند قطره آب لیمو ترش تازه به همراه کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
5- پس از آماده شدن قارچ ها کمی از مخلوط آرد و سبزیجات معطر را روی قارچ ها ریخته و حرارت دهید تا به غلظت قارچ و مخلوط درون ماهیتابه افزوده شود.
سپس مخلوط حاوی قارچ را روی سینه های مرغ ریخته و سرو کنید.
نکات تغذیه ای :
این غذا دارای مواد مغذی به شرح زیر است:
- 333 کالری
- 1/9 چربی
- 1/9 کربوهیدرات
- 106 میلی گرم سدیم
- 21 گرم پروتئین
پته مرغ
یک نوع غذای ساده با مزه ی تند است ولی در صورت دلخواه می توان از فلفل کمتری استفاده کرد.
مواد لازم:
سینه مرغ چرخ شده500 گرمفلفل دلمه ی خرد شده 1 عدد متوسطسیر خرد شده 4 حبهبرگ گشنیز خرد شده نصف لیوانفلفل تند کوچک خرد شده 2 عددتخم مرغ 1 عددمغز نان باگت 5/1 لیوانپوست لیموی رنده شده 2 قاشق مرباخوریپیازچه خرد شده 4 قاشق سوپ خورینمکبه مقدار کافیروغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
طرز تهیه:
سینه مرغ، فلفل ، سیر، برگ گشنیز و خرده های نان را به همراه تخم مرغ در غذا ساز بریزید تا به طور کامل مخلوط شود. سپس این مواد را با پیازچه، پوست لیموی رنده شده و نمک مخلوط کنید.
به دستتان کمی آرد بزنید تا مواد مخلوط شده به دستتان نچسبد. سپس کمی از مخلوط برداشته و به شکل دایره درآورید و در روغن سرخ کنید.
برای تهیه سس این غذا ، سس گوجه فرنگی را با آب لیمو، سیر و فلفل قرمز تند به طور کامل مخلوط کنید و بعد از سرخ کردن، موقع سرو غذا کمی از این سس روی پته ها بریزید.
جوجه چینی
مواد لازم :
آرد گندم یک لیوانآرد برنج نصف لیوانآرد ذرت نصف لیوانبیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری سرصافماء الشعیر بدون طعم یک شیشهسیب زمینی آب پز 2 عددپیاز 2 عددسینه مرغ یک عدد کاملنمک به مقدار لازم
طرز تهیه :
آرد گندم، آرد برنج ، آرد ذرت ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط می کنیم. سپس کم کم ماء الشعیر را به مخلوط اضافه می کنیم تا جایی که غلظت خمیر مانند غلظت حلیم شود. سپس بگذارید خمیر تا 2 ساعت بماند.
سینه مرغ را به شکل فیله درمی آوریم. سپس فیله ها را در خمیری که تهیه کرده ایم، کاملاً می غلتانیم تا هر دو طرف آنها خمیری شود. فیله ها را در روغن سرخ می کنیم. فقط باید مراقب باشید که فیله ها نسوزند، چون زود سرخ می شوند.
سیب زمینی های آب پز و پیاز را به شکل حلقه حلقه برش می دهیم. سپس در خمیر فوق می غلتانیم و در روغن سرخ می کنیم. البته بایستی توجه داشته باشید که سیب زمینی ها را جدا سرخ کنید و پیازها را جدا، یعنی با هم سرخ نکنید.
استفاده از پیاز و سیب زمینی بستگی به ذائقه شما دارد و در صورت دلخواه می توانید از آنها استفاده کنید.
این غذا، یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است که می توانید با سس گوجه فرنگی یا سس هزار جزیزه آن را میل کنید.
مزیت این غذا این است که علی رغم اینکه در روغن سرخ می شود، روغن زیادی به خود جذب نمی کند. با این همه اگر کسی بخواهد که فیله ی سرخ شده همان مقدار کم روغن را هم نداشته باشد، می تواند فیله ها را بعد از سرخ شدن، روی یک پارچه سفید تمیز قرار دهد تا روغن داخل آنها کاملاً خارج شود.
طرز تهیه سینه مرغ با پنیر در فر
مواد لازم برای 2 نفر:
سینه مرغ=2 عدد
پنیر موزاریلا مکعبی شده=به مقدار لازم
پیاز رنده شده نرم=1 عدد
جعفری ریز شده=1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون=به مقدار لازم
آبلیمو=به مقدار لازم
سرکه=به مقدار لازم
زعفران حل شده در آب=2 قاشق غذاخوری
نمک=کمی
طرز تهیه:
1. سینه مرغ را در ظرفی قرار داده روی آن کمی سرکه و آبلیمو و نمک بریزید سپس ظرف را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
2. سینه مرغ را طبق شکل با کارد برش داده سپس پنیر موزاریلا رنده شده+پیاز رنده شده+جعفری ریز شده+نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و به مقدار لازم از مواد برداشته درون سینه مرغ را با مواد پر کنید.
3. ظرف فر را با روغن زیتون چرب کرده سینه مرغ را در ظرف گذاشته روی آن با برس کمی روغن زیتون کشیده سپس کمی ادویه و زعفران حل شده در آب بریزید.
4. کمی از پنیر را رنده کرده روی سینه مرغ بپاشید.
5. ظرف را به مدت 30 الی 40 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد در فر قرار داده تا زمانیکه مرغ خوب بپزد.
گردآوری:گروه سبک زندگی سیمرغ