سینی سیب زمینی با مرغ به طریقه آلمانی
مواد لازم:
سیب زمینی=2 عدد بزرگ
پنیر مثلثی=4 عدد
شیر=1 لیوان
سیر=2 حبه
سینه مرغ=2 عدد
پودر فلفل قرمز و نمک=بمقدار لازم
پنیر پیتزای رنده شده=200 گرم
طرز تهیه:
1. سیب زمینی ها را پوست کنده و خلال می کنیم و سپس آن را در روغن فراوان سرخ می کنیم و در صافی ریخته تا روغن آن برود.
2. پنیرها را در مخلوط کن ریخته و سپس شیر و نمک و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می کنیم.
3. سیر را در روغن کمی تفت داده سپس سینه مرغ پخته شده را به صورت خلال تکه می کنیم و همرا با سیر کمی تفت می دهیم.
4. سس بدست آمده را روی مرغ می ریزیم و می گذاریم روی حرارت ملایم بماند تا سس جوش بیاید.
5. مخلوط را در ظرف نسوزی که با روغن زیتون چرب کرده ایم می ریزیم و می گذاریم به مدت 30 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتیگراد در فر بماند.
6. سینی را از فر خارج کرده و روی آن را پنیر پیتزا می پاشیم و در فر می گذاریم تا روی پنیر طلایی رنگ شود
مرغ آغشته به فلفل سیاه(هندی)
مواد لازم:
ران مرغ=8 عدد
زنجبیل تازه له شده=1 قاشق چایخوری
سیر ریز شده=1 قاشق چایخوری
نمک=1 قاشق چایخوری
فلفل=1 و 2/1 قاشق چایخوری
روغن=3/2 لیوان(150 میلی لیتر)
فلفل دلمه ای سبز=1 عدد خلال شده
آب=3/2 لیوان
آبلیمو=2 قاشق غذاخوری
ذرت و نخود سبز سرخ شده:
کره=50 گرم
ذرت شیرین کنسرو=200 گرم
نخود سبز=200 گرم
نمک=1 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز=2/1 قاشق چایخوری
آبلیمو=1 قاشق غذاخوری
برگهای تازه گشنیز
طرز تهیه:
1.اگر ترجیح می دهید با استفاده از یک چاقوی تیز استخوان رانها را جدا کنید.
2.زنجبیل،سیر،نمک و فلفل سیاه را در کاسه ای با هم مخلوط می کنیم.(فلفل نباید زیاد نرم شده باشد)
3.تکه های مرغ را به مخلوط فلفل افزوده و کنار می گذاریم.
4.روغن را در ماهیتابه بزرگی داغ کرده و تکه های مرغ را مدت ده دقیقه در آن سرخ می کنیم.
5.شعله گاز را کم می کنیم و فلفل دلمه و آب را به ماهیتابه اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت ده دقیقه به آهستگی بپزد سپس آبلیمو را روی آن می ریزیم.
6.در این فاصله نخود سبز و ذرت را آماده می کنیم.کره را در ماهیتابه بزرگی ذوب می کنیم. ذرت و نخودسبز را به آن اضافه کرده و به مدت ده دقیقه می گذاریم سرخ شود،گاهگاهی بهم می زنیم.
7.آبلیمو را روی آن ریخته و با برگهای گشنیز تازه تزئین می نماییم.
8.مخلوط مرغ و فلفل سبز را در ظرف می کشیم و با نخودسبز و ذرت سرخ شده صرف می کنیم.
نوش جان!
سینه مرغ با سفیده تخم مرغ و گردو(خوراک چینی)
مواد لازم برای 4 نفر:
سینه مرغ متوسط=4 عدد
گردوی خرد کرده=1 فنجان
سفیده تخم مرغ=2 عدد
روغن مایع=2 تا 3 قاشق سوپخوری
روغن مایع برای سرخ کردن=به حد کافی
نمک و فلفل=بقدر کافی
طرز تهیه:
هر یک از قطعات سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کرده،کمی نمک و فلفل به آنها می زنیم. سفیده تخم مرغ را با 2 تا 3 قاشق سوپخوری روغن مخلوط کرده،هم می زنیم تا کف کند؛روغن فراوان را در ظرف گودی داغ می کنیم،به حدی که دود نکند؛حرارت را ملایم نموده،قطعات سینه را در سفیده می زنیم و در گردوی خرد کرده می غلتانیم و آنها را تک تک در روغن می اندازیم؛گاهی زیر و رو می کنیم؛وقتی طلایی شدند،آنها را با کفگیر از روغن خارج کرده،در دیس می چینیم و روی آن مقداری گوجه فرنگی خرد کرده و فلفل دلمه سبز خلال شده و مقداری زیتون سیاه می ریزیم.