خورش مرغ ترش (غذای شمالی)
مواد لازم:
1-1/4 مرغ
2-لپه 1 پیمانه
3-آب غوره 1 پیمانه
4-نمک و فلفل به مقدار دلخواه
5- سبزی پلو با مقدار گشنیز زیاد
6-رب گوجه فرنگی 2 قاشق
طرز تهیه:
1-لپه و مرغ را با مقداری آب می پزیم.
2-سبزی را خرد کرده و کمی تفت می دهیم.
3- وقتی مرغ نیم پز شد،سبزی، آب غوره،رب و نمک و فلفل را می افزاییم و صبر می کنیم تا خورش جا بیفتد.
پاستا چیکن آلفردو
مواد لازم
پیاز کوچک 1 عدد
جوز هندی به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
سیر 2 حبه
پاستا 140-90 گرم
سینه مرغ 115 گرم
خامه 2/1 پیمانه
جعفری ساطوری 1 قاشق غذا خوری
آب 2/1 پیمانه
کره 40 گرم
چگونگی تهیه
ابتدا پاستاها را پخته و آبکش کنید با کره پیاز وسیر تفت دهید تا کمی نرم (طلائی ) شود سپس سینه مرغ را بصورت انگشتی بریده و با پیاز و لیمو تفت دهید . آب را اضافه کنید و بگذارید بجوشد تا مقدار آب به نصف برسد سپس حرارت را خیلی کم کرده و خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید . جعفری جوز هندی نمک و فلفل و پاستا را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا پاستاها هم داغ شوند و در ظرف مناسب سرو نمائید. این مواد برای 1 نفر در نظر گرفته شده است . ( مدرس : آقای سهرابی )
چیپس و پنیر فیله مرغ در مایکرویو
مواد لازم:
سوپر چیپس یا چیپس ساده=1بسته
قارچ=200 گرم
فیله مرغ پخته=100 گرم
کالباس(به هر طعم دلخواه )=100 گرم
نخود و ذرت پخته=مقداری
پنیر پیتزا=150 گرم
پنیر گودا یا بلوچیز=به مقدار کم برای طعم بهتر
طرز تهیه:
طرز تهیه:از مایکرویو فقط برای آب کردن پنیر استفاده میکنیم.پس باید همه مواد از قبل پخته شده باشند.تنها مواد خام ما قارچ هست که آن را به صورت اسلایس خورد کرده و به یک حبه سیر تفت میدهیم.دقت داشته باشید که آب قارچ کاملا تبخیر شود.فیله مرغ پخته را با چاقو ریز میکنیم و کالباس را به صورت درازا خورد میکنیم.
ظرفی پیرکس یا چینی(بهتر است گرد باشد)برداشته و یک ردیف از چیپس ته آن را میپوشانیم.ازهر مواد مقداری روی چیپسها پخش میکنیم.و سپس یک لایه از پنیر رنده شده را روی مواد پخش میکنیم(دقت شود استفاذه از پنیرهای طعم دهنده لزومتی ندارد ولی اگر استفاده شود طعم بهتری را تجربه خواهید کرد).دوباره یک ردیف چیپس یک ردیف مواد و سر آخر ما بقی پنیر.کاری که در این لحظه بهتر است انجام دهید این است که با کف دو دست از بالا روی چیپس پنیر فشار وارد کنید تا هم کمی چیپس ها خورد شود و هم مواد به هم بچسبند.
سپس برای آب شدن پنیر با توجه به قدرت مایکرویوتان 2 الی 3 دقیقه در مایکرویو قرار دهید.توجه کنید این روش پنیرتان رو طلایی نمیکند و فقط آب میکند.برای طلایی شدن پنیر میتونید از گریل مایکرویو استفاده کنید(اگر علاقه دارید روی پنیرها طلایی شود وگرنه لزومی ندارد).غذا آمادست نوش جانتان.سس قرمز تند به عنوان چاشنی یادتون نره.