اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php55/sess_59u8hcn1188icmd3ju38mqh510, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) - Line: 429 - File: inc/plugins/checkboxvalidation.php PHP 5.6.40 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/checkboxvalidation.php 429 session_start
/inc/class_plugins.php 101 checkboxvalidation_showthread_end
/showthread.php 1243 pluginSystem->run_hooks




زمان کنونی: ۵ آذر ۱۴۰۳, ۱۲:۴۱ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چلو ها و پلو ها
نویسنده پیام
???? ????
******
???? ????
ارسال‌ها: 1,721
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 465
سپاس شده 1305 بار در 793 ارسال
ارسال: #5
پاسخ به: چلو ها و پلو ها
آلبالو پلو

[تصویر:  attachment_005.jpg]
مواد لازم

1 کیلو
برنج

2 کیلو
آلبالو

1 کیلو
شکر

یک عدد
مرغ متوسط

یک عدد
پیاز متوسط

150 گرم
روغن

یک قاشق چایخوری
زعفران سائیده شده

به مقدار دلخواه
خلال بادام و پسته
طرز تهیه:

برنج را شسته و آن را با نمک خیس کنید. هسته آلبالو را گرفته ، شکر را روی آن بریزید و سپس روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. بعد از 10 دقیقه آن را از روی حرارت بردارید تا رنگش تیره نشود. آلبالوی پخته را از صافی رد کنید. شربت آن را روی حرارت گذاشته تا بجوشد و کمی غلیظ شود و در صورت اضافه بودن شربت، در موارد دیگرهم می توانید از آن استفاده کنید.
مرغ را با پیاز، نصف زعفران حل شده ، نمک و یک لیوان آب بپزید تا به مقدار یک فنجان آب مرغ باقی بماند. استخوانهای مرغ را از گوشت آن جدا کنید و گوشت آن را تکه تکه کنید. برنج را آبکش کنید. سعی کنید مغز برنج زیاد نپزد. در قابلمه کمی روغن بریزید. برنج را با آلبالو لابلای هم بریزید و یک کفگیر از آلبالو ها را کنار بگذارید که بعداً صرف تزئین روی برنج کنید. مقداری روغن داغ را با آب مرغ روی برنج اضافه کنید. خلال بادام را شسته و کنار آلبالو پلو بریزید.
برنج باید با حرارت ملایم دم بکشد و ده تا پانزده دقیقه قبل از دم کشیدن کامل برنج، مقداری ازشربت آلبالو و خلال پسته را هم به برنج اضافه کنید.
سپس برنج را در دیس کشیده روی آن را با گوشت مرغ و آلبالویی که برای تزئین کنارگذاشته بودید و بقیه زعفران حل شده ، خلال بادام و پسته تزئین کنید.
به جای مرغ از گوشت گوسفند چرخ کرده هم می توانید استفاده کنید.
نکات تغذیه ای :

آلبالوپلوغذایی لذیذ وخوشرنگ است . آلبالو از جمله میوه هایی است که فواید فراوانی برای بدن دارد. از جمله خواص آن می توان به این موارد اشاره کرد: رفع عطش و تشنگی، کاهش فشار خون بالا ، ضد تهوع و سنگ کلیه ، اشتها آور مناسب .


انتخاب آرایشگاه شرق تهران(تهرانپارس،نارمک...)
انتخاب آرایشگاه شمال تهران(تجریش،میرداماد...)
انتخاب آرایشگاه غرب تهران(شهرک غرب،اکباتان...)
مدل ها و ژورنال های روز لباس عروس 2016 و 2017
ادکلن
۱۶ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۰ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پیام‌های داخل این موضوع
چلو ها و پلو ها - star - ۱۵ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۴۹ صبح
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۵ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۵۲ صبح
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۶ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۳۲ صبح
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۶ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۳۷ صبح
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۶ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۰ صبح
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۱۶ صبح
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۱۹ صبح
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۲۱ صبح
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۹ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۱۳ عصر
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۹ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۱۶ عصر
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۹ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۱۹ عصر
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۵ مهر ۱۳۹۱, ۱۲:۵۹ عصر
طرز تهیه ساطری پلو - farzaneh - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۷, ۰۵:۴۴ عصر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان