اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php55/sess_1om1ok9m1fqp19roobqu2v9jb7, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) - Line: 429 - File: inc/plugins/checkboxvalidation.php PHP 5.6.40 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/checkboxvalidation.php 429 session_start
/inc/class_plugins.php 101 checkboxvalidation_showthread_end
/showthread.php 1243 pluginSystem->run_hooks




زمان کنونی: ۲ آذر ۱۴۰۳, ۰۳:۴۴ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چلو ها و پلو ها
نویسنده پیام
???? ????
******
???? ????
ارسال‌ها: 1,721
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 465
سپاس شده 1305 بار در 793 ارسال
ارسال: #12
پاسخ به: چلو ها و پلو ها
ماش پلو

[تصویر:  1130275528_DSC03286.jpg]

مواد لازم برای 3 نفر:
برنج=375 گرم
ماش=150 گرم
گوشت=250 گرم
روغن=125 گرم
پیاز متوسط=2 تا 3 عدد
رب گوجه فرنگی=2 قاشق سوپخوری
گرد لیمو عمانی=1 قاشق سوپخوری
ادویه=1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
برنج را خیس می کنیم.گوشت را به صورت قیمه خرد می کنیم. پیاز را خلال کرده با 100 گرم روغن با حرارت ملایم سرخ می نماییم تا طلایی شود. گوشت را در پیاز می ریزیم،حرارت را ملایم می کنیم، در ظرف را می بندیم تا آب گوشت کشیده شده، کمی سرخ شود. 2 لیوان آب در قیمه می ریزیم، در ظرف را می گذاریم، حرارت را ملایم می کنیم تا گوشت بپزد. ماش را در تابه ریخته کمی بو می دهیم. با گوشت کوب یا ته لیوان آن را کمی می کوبیم تا پوست ماش گرفته شود. مغز ماش را از پوست جدا کرده، داخل ظرف قیمه می ریزیم، می گذاریم قیمه و ماش چند جوش بزند ولی ماش له نشود. رب گوجه فرنگی را در کمی آب حل نموده، داخل ظرف قیمه می ریزیم. ادویه را اضافه کرده، نمک و فلفل آن را اندازه می نماییم؛می گذاریم آب قیمه در حدود نصف لیوان بشود. برنج را آبکش می کنیم،نصف بقیه از روغن را با نصف لیوان آب در قابلمه متناسب با مواد می ریزیم. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا جوش بیاید. برنج را بتدریج در دیگ ریخته، قیمه را با کفگیر لابلای برنج می دهیم و گرد لیمو را لای آن می پاشیم. آب باقیمانده را که باید در حدود نصف لیوان بشود با بقیه روغن مخلوط کرده،وقتی عرق برنج را گرفتیم، روی سطح برنج می دهیم و برنج را در فر یا در حرارت ملایم به مدت یک ساعت دم می کنیم.
۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۹ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پیام‌های داخل این موضوع
چلو ها و پلو ها - star - ۱۵ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۴۹ صبح
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۵ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۵۲ صبح
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۶ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۳۲ صبح
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۶ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۳۷ صبح
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۶ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۴۰ صبح
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۱۶ صبح
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۱۹ صبح
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۲۱ صبح
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۹ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۱۳ عصر
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۹ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۱۶ عصر
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۹ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۱۹ عصر
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۹ عصر
طرز تهیه ساطری پلو - farzaneh - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۷, ۰۵:۴۴ عصر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان