اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php55/sess_a8n27jqe75vlvs7r1aqt1trm35, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) - Line: 429 - File: inc/plugins/checkboxvalidation.php PHP 5.6.40 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/checkboxvalidation.php 429 session_start
/inc/class_plugins.php 101 checkboxvalidation_showthread_end
/showthread.php 1243 pluginSystem->run_hooks




زمان کنونی: ۳ آذر ۱۴۰۳, ۰۴:۳۲ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیتزا ها
نویسنده پیام
???? ????
******
???? ????
ارسال‌ها: 1,721
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 465
سپاس شده 1305 بار در 793 ارسال
ارسال: #2
پاسخ به: پیتزا ها

پیتزا با خمیر گندم کامل


[تصویر:  pizza-1-200.jpg]

میتوانید نان این پیتزا را پس از طلایی شدن با پارچه ای پوشانده، در دمای اتاق نگه دارید تا کاملا سرد شود و هر زمان که میل داشتید محتویات آنرا اضافه کرده، نوش جان کنید.


مواد لازم
• 450 گرم خمیر نان گندم کامل (میتوانید از فروشگاههای نان فانتزی تهیه کنید)
• 1 پیازچه یا تره فرنگی کوچک
• ¼ یک فلفل دلمه ای متوسط زرد یا سبز
• ½ پیمانه سس گوجه فرنگی مخصوص پیتزا آماده یا خانگی (مخلوط سس گوجه فرنگی، ادویه، کمی شکر و آب گوجه فرنگی برای رقیق شدن)
• 1 و نیم پیمانه پنیر پیتزای رنده شده یا مخلوطی از چند پنیر مورد علاقه
• انواع سبزیجات، پپرونی خرد شده، قارچ تازه و ... به مقدار دلخواه

روش تهیه
1. خمیر نان را به شکل دایره ای به قطر 28 سانتیمتر، روی سطحی که کمی آرد پاشیده اید باز کنید. خمیر را به قالب پیتزا یا پای (ترجیحا از نوعی که کف آن جدا میشود) منتقل کنید و آن را در کف ظرف و کناره های آن فشار دهید تا به شکل قالب دربیاید. سپس تمام سطح آن را با چنگال سوراخ کنید تا پف نکند. خمیر را به مدت 12 تا 15 دقیقه در فری که روی حرارت 400 درجه فارنهایت یا 204 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا طلایی شود.

2. در این فاصله، پیازچه یا تره فرنگی و فلفل دلمه ای را به شکل نوارهای باریک ببرید. در یک ماهیتابه متوسط مقدار کمی آب جوش ریخته فلفل و پیازچه را به مدت 2 تا 3 دقیقه در آن میپزیم تا کمی نرم شود، سپس در آبکش میریزیم تا آب آن کاملا گرفته شود.

3. روی خمیر پخته و داغ را با سس پیتزا میپوشانیم، پنیر را روی آن پخش کرده، پیازچه یا تره فرنگی و فلفلها و همچنین باقی مواد مورد علاقه خود را روی آن قرار میدهیم.

4. پیتزا را به مدت 10 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شده و پیتزا کاما داغ و پخته شود، داخل فر قرار میدهیم.

5. نکته : "نان این پیتزا را میتوان از قبل تهیه کرد و به مدت 24 ساعت در کسه یا ظرف دربسته و در دمای داخل اتاق نگهداری نمود."
۲۰ شهريور ۱۳۹۱ ۱۲:۰۲ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پیام‌های داخل این موضوع
پیتزا ها - star - ۲۰ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۵۷ صبح
پاسخ به: پیتزا ها - star - ۲۰ شهريور ۱۳۹۱ ۱۲:۰۲ عصر
پاسخ به: پیتزا ها - star - ۲۰ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۰۴ عصر
پاسخ به: پیتزا ها - star - ۲۰ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۰۶ عصر
پاسخ به: پیتزا ها - star - ۲۰ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۰۸ عصر
پاسخ به: پیتزا ها - star - ۲۹ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۱۳ صبح
پاسخ به: پیتزا ها - star - ۲۹ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۲۱ صبح
پاسخ به: پیتزا ها - star - ۲۹ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۲۶ صبح
پاسخ به: پیتزا ها - star - ۵ مهر ۱۳۹۱, ۰۱:۱۳ عصر
پاسخ به: پیتزا ها - aida - ۱۰ خرداد ۱۳۹۵, ۰۸:۰۴ عصر
پاسخ به: پیتزا ها - somayeh72 - ۱۱ خرداد ۱۳۹۵, ۰۹:۳۲ صبح
طرز تهیه پیتزا زبان - farzaneh - ۲۰ فروردين ۱۳۹۷, ۰۷:۲۹ عصر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان