زمان کنونی: ۹ فروردين ۱۴۰۳, ۰۸:۲۸ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اعلانات تالار گفتمان

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نکات کاربردی در حل بحران های زناشویی
نویسنده پیام
کاربر تالار
**
کاربر تالار
ارسال‌ها: 16
تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۳
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 7 بار در 7 ارسال
ارسال: #1
نکات کاربردی در حل بحران های زناشویی
در این گونه مواقع که عوامل دست به دست هم می دهد تا روابط بین زن و شوهر را تیره و تار کنند، باید هر چه زودتر این جراحتها و آسیب ها را التیام بخشید و تنشهایی را که به زندگی آسیب وارد می کنند ، از بین برد.
در این مقاله می خواهیم نکات کاربردی جهت بحران زدایی از خانواده و عوامل موثر در بهبود روابط زوجین را مورد بررسی قرار دهیم :
1. خرد پذیر باشید
یعنی یک ارزیابی دقیق از حادثه ای که اتفاق افتاده است داشته باشید. به جای این که زن و شوهر یکدیگر را متهم کنند و هر کدام تقصیر را گردن آن یکی بیندازد، ببینید موضوع از چه قرار است.
2. انعطاف پذیر باشید
اگر حادثه و مشکلی پیش آمد باید به جای آن که فرافکنی کنید و فقط طرف مقابل را مقصر بدانیم ببینید سهم شما در این اتفاق چه بوده است. اگر اشتباهی کردید کوتاه بیایید و اشتباهتان را بپذیرید و به طرف مقابل امتیاز دهید نگویید فقط حرفی که من می زنم یا کاری که من می کنم درست است. باید این را مسئله را باور کنید همسرتان هر گونه که باشد، شما هم بی عیب و نقص نیستید.
3. مسئولیت پذیر باشید
مسئولیت های خود را ببینید و در راستای آن اقدامات لازم را انجام دهید
4. مشورت کنید
در ابتدا با افرادی که در اطراف شما هستند و دوستار کمک به شما هستند مشورت کنید مشکلی که برایتان پیش آمده را برای آنها توضیح دهید و از آنها کمک بخواهید.
5. اقدام کنید
بیشتر آدم ها وقتی بحران و مشکلی برایشان پیش می آید به جای آنکه مشکل را حل کنند می خواهند از آن فرار کنند، یعنی به جای آنکه مسئله را حل کنند می خواهند صورت مسئله را پاک کنند.
ناپلئون بناپارت می گوید: «وقتی دیدید در جایی آتش روشن است برای خاموش کردن آن باسد به آتش نزدیک شوید و با آب و خاک و ... آتش را خاموش کنید وگرنه آتش شعله ور می شود و به همه جا سرایت می کند». حال اگر ما از بحران و مشکل فرار کنیم مثل شعله های آتش بیشتر می شود نه کمتر.
پس در هنگام بحران زن و شوهر به جای آنکه با هم قهر کنند در صدد حل مشکل با هم همکاری کنند فکرشان را روی هم بگذارند و مشکل را حل کنند.
به طور مثال فرزند خانواده در نمرهی یکی از امتحاناتش کم شده پدر خانواده این مشکل را از چشم مادر خانواده می بیند و می گوید این تقصیر توست، کوتاهی از جانب تو بوده و خانم به آقا اعتراض می کند تو حواست به بچه هایت نیست، همیشه دیر از سر کار می آیی، دوستانت را به خانواده ات ترجیح می دهی، تو چرا به خانه ی مادرت رفتی و به او سر زدی و....
پس حالا که موقعیتی پیش آمده و بچه در امتحاناتش موفق نشده این بهانه و فرصتی برای انتقام جویی و تصفیه حساب زوجین از یکدیگر می شود. هر یک از زوجین با مطرح کردن خاطرات دردناک گذشته مشکل را پیچیده تر می کنند. در حالی که شاید قضایای گذشته ربطی به مشکل امروز آنها ندارد. این احتمال موفقیت را در گفتگوی زوجین و حل بحران، از بین می برد.
بهترین فرمول در این گونه موارد این است که
1. هر یک از زوجین از دیگری بپرسد: «برای از این به بعد، از من چه انتظاراتی دارید که انجام دهم؟».
این پرسش، پیوند مشکل امروز را با گذشته کنار می زند و با طرح یک پرسش مشخص ، در پی پاسخ مشخصی بر می آید و در نهایت مشکل به شیوه ای مناسب حل خواهد شد.
2. دوباره سنجی انتظارات و توقعات شما از همسرتان، در بعضی موارد به کاهش بحران کمک می کند.
مثلا باید از خود بپرسید اینکه من معتقدم «همسرم باید چنین و چنان می کرد» این «بایدها » از کجا نشأت گرفته اند؟ و چگونه این «بایدها» به قوانین و مقررات زندگی تبدیل شده اند.
3. هیچ گاه از کاه، کوه نسازید و مسایل را بزرگ نکنید.
در زندگی افراد خوش بین ، کاه و کوه ، هر دو وجود دارد ولی در زندگی افراد بدبین فقط کوه وجود دارد. زیرا آنها از هر کاهی، کوهی می سازند و در برابر آن اظهار عجز می کنند.
4. با عصبانیت نا به جا مشکل را بحرانی تر نکنید.
هر گاه در زمان گفتگو با همسرتان برای حل مشکل احساس می کنید که به حالت عصبی نزدیک می شوید، از ادامه بحث خودداری نموده و آن را به زمانی مناسب موکول کنید.
بعضی از زوج ها به دلیل آسیبی که در ارتباطات بین آنها وجود دارد ، نمی توانند به تفاهم برسند و مشکلشان را حل کنند. ممکن است این آسیب، در نحوه گفتگو، همکاری، برخورد با اطرافیان و یا نظایر آن به وجود آمده باشد، به هر حال در روابط آنها خللی ایجاد می کند. در این گونه موارد حضور فرد سومی به عنوان مشاوره خانواده می تواند در رفع مشکلات ارتباطی آنها موثر باشد.

مشاوره خانواده انلاین ، آدرس مشاوره ازدواج ، مشاوره انلاین ازدواج ، مشاوره اینترنتی خانواده ، سایت مشاوره ازدواج
۱۲ مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۵۹ صبح
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکرها  سپاس شده توسط star
ارسال پاسخ 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  گرسنگی عامل مهم دعواهای زناشویی farimah 0 3,189 ۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۵۰ عصر
آخرین ارسال: farimah
  بحران در خانواده و مدیریت آن besooiekamal 0 2,404 ۱۱ شهريور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ صبح
آخرین ارسال: besooiekamal

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان