اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php55/sess_efhh5injmbib8b3hfoj1kvv345, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) - Line: 429 - File: inc/plugins/checkboxvalidation.php PHP 5.6.40 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/checkboxvalidation.php 429 session_start
/inc/class_plugins.php 101 checkboxvalidation_showthread_end
/showthread.php 1243 pluginSystem->run_hooks




زمان کنونی: ۴ آذر ۱۴۰۳, ۱۰:۳۵ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
علل ایجاد و روش درمان آکنه
نویسنده پیام
کاربر تالار
**
????? ?????
ارسال‌ها: 35
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۷
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
ارسال: #1
علل ایجاد و روش درمان آکنه
 
آکنه نوعی بیماری پوستی است که بر اثر مسدود شدن فولیکول های مو توسط چربی یا سلول های مرده ایجاد می شود. ایجاد این عارضه بر روی پوست به ویژه پوست صورت بسیار ناخوشایند است و زیبایی را به مخاطره خواهد انداخت. در این مقاله به بررسی علل ایجاد آکنه و روش های درمان این عارضه پوستی می پردازیم.
علت تشکیل آکنه بر پوست
به طور کلی سه عامل اصلی در تشکیل آکنه نقش دارد.
1_ تولید بیش از حد چربی 2_ ریزش بیش از حد سلول های مرده 3_ تجمع باکتری ها
فولیکول های مو با غده های چربی در ارتباط هستند. این غدد با تولید چربی به چرب ماندن پوست و مو کمک می کنند. چربی از بدنه ی مو بالا می آید و به سطح پوست می رسد و بر روی پوست یک پوشش به وجود می آورد که محیط مناسبی برای رشد باکتری می باشد. این سرپوش ها سبب تورم دیواره های فولیکل شده و جوش های سر سیاه و یا سر سفید را به وجود می آورد. علاوه بر این عوامل برخی از عوامل دیگر به تشدید آکنه کمک می کند. در این جا برخی از این عامل را می شناسیم.
عوامل تشدید کننده ی آکنه:
هورمون ها: تغییرات هورمونی در دوران بارداری، مصرف داروهای پیشگیری از بارداری  و همچنین هورمون آندروژن که در دوران بلوغ در دخترها و پسرها تولید می شود سبب افزایش تولید چربی و یا سبوم می شود.
استفاده از داروهای خاص:
برخی از داروهای خاص که سبب تولید آندروژن، لیتیوم و یا کورتیکواسترویید ها  می شوند، احتمال بروز آکنه را به ویژه در افراد مستعد بالا می برند.
رژیم های غذایی: استفاده بیش از حد از مواد غذایی حاوی کربوهیدرات، مانند نان، شیرینی، محصولات لبنی و ... موجب بروز آکنه می شود.
تماس پوست با برخی مواد: تماس پوست با برخی از مواد چرب و یا استفاده کردن از بعضی از مواد آرایشی خاص سبب ایجاد سبوم و در نتیجه آکنه می شود.
استرس: استرس سبب ایجاد آکنه نمی شود ولی در افرادی که به آکنه مبتلا هستند، سبب تشدید و افزایش آکنه های پوستی می شود.
درمان:
 درمان آکنه معمولا از طریق پیشگیری از تولید چربی، مبارزه با باکتری، جایگزینی سلول های مرده پوست و کاهش التهاب صورت می گیرد. روش های درمان نیز بنا به انتخاب شخص و تجویز پزشک به چند صورت متفاوت انجام می گیرد.
1_ درمان موضعی: در این نوع از درمان با استفاده از کرم ها، لوسیون ها، کرم های دست ساز و یا ژل ها انجام می شود که معمولا حاوی مواد بنزوئیل، سولفور، انواع ویتامین ها و مواد موثر در درمان آکنه هستند. البته توجه داشته باشید که این داروها با تجویز پزشک مصرف شود، چرا که استفاده ی خودسرانه از این داروها و کرم ها سبب بروز حساسیت هایی مانند خارش پوست، سوزش، قرمزی و.. می شود.
2_ آنتی بیوتیک ها: همان طور که پیش تر هم گفتیم، باکتری ها یکی از علل به وجود آمدن آکنه هستند. برای مبارزه با این باکتری ها و درمان آکنه از آنتی بیوتیک استفاده می شود. البته میزان مصرف و مدت زمان استفاده از آن بنا به دستور پزشک معالج برای افراد متفاوت است.
3_ ایزوترتینوئین ها: بعضی از آکنه ها به صورت کیست بوده و درمان های موضعی و یا استفاده از آنتی بیوتیک بر آن ها مؤثر نیست. برای این افراد از ایزوترتینوئین ها استفاده می شود. اما استفاده از این ماده به علت عوارضی مثل: خون دماغ شدن، خارش، خشکی لب، درد عضلانی و... باید تحت نظر پزشک معالج صورت بگیرد.
4_ لیزر و نور درمانی: در این نوع درمان، لیزر بدون آسیب رساندن به پوست و با نفوذ به لایه های زیرین، به بافت های چربی آسیب رسانده و به این صورت از میزان چربی تولید شده به وسیله ی این غده ها کاسته می شود. همچنین با استفاده از نور درمانی، باکتری های عامل آکنه را ار بین برده و به این ترتیب پوست شما بهبود یافته و زخم ها کاهش پیدا خواهند کرد.
5_ روش های آرایشی: به کار گیری روش های آرایشی مناسب برای محو کردن جای زخم و آکنه، بسیار کمک می کند تا در طول دوره ی درمان بتوان برای پوست ظاهری زیبا ایجاد کرد.
برای از بین بردن اثر آکنه چند روش متفاوت وجود دارد که با هم آن ها را بررسی می کنیم.
1_ مواد پر کننده: در این روش با تزریق کلاژن، جای زخم ها پر شده و زخم ها کمرنگ تر دیده می شوند. اما به علت موقتی بودن این درمان، می بایست تزریق ها به صورت دوره ای صورت بگیرد.
2_ لایه برداری شیمیایی: با استفاده از لایه بردارها سطح بالایی پوست برداشته می شود و به این ترتیب می توان از عمق این زخم ها کاست. همچنین با انجام مکرر این عمل در فواصل زمانی مناسب می توان جای باقی مانده از آکنه را محو و یا از بین برد.
3- برداشت پوست: در این روش لایه ی بالایی پوست را با حرکت سریع برس سیمی برداشته و به این ترتیب جای زخم های سطحی از بین رفته و زخم های عمیق تر کمرنگ می شوند.
4_ برداشت پوست میکرو: در این روش با استفاده از کریستال ها و سایش آن بر روی سطح پوست، لایه های سطحی را برداشته و جای زخم ها را کمرنگ تر می کند. اما با استفاده از این روش نمی توان انتظار داشت که سطح پوست صاف شده و دیگر جای زخم ها دیده نشود. چرا که با  این کار تنها لایه ی سطحی برداشته می شود و به پوست آسیبی نمی رسد.
5_ جراحی پوست: در این روش با ایجاد برش هایی روی پوست و ترمیم آن، حفره های به جا مانده روی پوست را ترمیم می کنند.
شما می توانید با محافظت درست از پوست و انجام تکنیک های درست مراقبتی از ایجاد آکنه روی پوست خود جلوگیری کنید.
منبع:
توبیستی

 

 
۲۶ آذر ۱۳۹۷ ۱۰:۳۲ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  روش های درمان لک صورت mandana23 0 1,314 ۳۰ آذر ۱۳۹۸ ۰۱:۰۱ عصر
آخرین ارسال: mandana23
  برای درمان موخوره چه کنیم؟ novinmarketing 0 1,635 ۲ خرداد ۱۳۹۸ ۰۹:۲۳ صبح
آخرین ارسال: novinmarketing
  نمک دریایی برای درمان آکنه و جوش zibazist 0 1,364 ۱۵ مرداد ۱۳۹۷ ۰۸:۴۶ عصر
آخرین ارسال: zibazist

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان