اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php55/sess_998j4jcrdi19n5ojunc9nl76h2, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) - Line: 429 - File: inc/plugins/checkboxvalidation.php PHP 5.6.40 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/checkboxvalidation.php 429 session_start
/inc/class_plugins.php 101 checkboxvalidation_showthread_end
/showthread.php 1243 pluginSystem->run_hooks




زمان کنونی: ۲ آذر ۱۴۰۳, ۰۷:۱۵ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوپ گوجه‌فرنگی
نویسنده پیام
کاربر نیمه فعال
***
????? ?????
ارسال‌ها: 52
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۴
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 2 بار در 2 ارسال
ارسال: #1
سوپ گوجه‌فرنگی
مواد لازمپیاز کوچک (نگینی خردشده) 2 عدد  روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم سیر (کوبیده شده) 2 حبه رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری  شکر 1 قاشق سوپ خوری نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده) به مقدار لازم گوجه فرنگی (فیله و نگینی خردشده) 5 عدد استاک مرغ* 750 میلی لیتر آویشن (پودرشده) 1 قاشق چای خوری خامه 50 گرم جعفری تازه (پاک و خردشده) مقداری برای تزیین  طرز تهیه1. در قابلمه ای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شوند سپس سیر را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه دیگر تفت دهید؛2. در این فاصله، در تابه ای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، رب گوجه فرنگی را تفت دهید تا خوش رنگ شود سپس آن را به همراه شکر، کمی نمک و فلفل سیاه به قابلمه حاوی پیاز اضافه کنید و تفت دهید؛ 3. گوجه فرنگی ها را به قابلمه بیافزایید و با پشتِ قاشق چوبی آنها را کاملاً فشار دهید تا له شوند سپس هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند؛4. استاک را به همراه آویشن به قابلمه اضافه کنید، حرارت را زیاد کنید تا سوپ بجوشد سپس حرارت را ملایم کنید، درِ قابلمه را بگذارید تا سوپ به مدت 25 دقیقه بپزد؛5. پس از این مدت، قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید به مدت 30 دقیقه بماند تا سوپ سرد شود؛6. برای یکدست شدن بافت سوپ، پس از اینکه کاملاً سرد شد، آن را با گوشتکوب برقی بکوبید تا به صورت پوره درآید؛7. قابلمه را مجدداً روی حرارت ملایم قرار دهید تا سوپ گرم شود سپس دو سوم از خامه را به سوپ بیافزایید و هم بزنید (دقت کنید حتماً قبل از جوشیدن، آن را از روی حرارت بردارید). در آخر، مقداری نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه کنید و آن را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با بقیه خامه و جعفری تزیین و سرو کنید. جایگزین• در صورت عدم دسترسی به استاک مرغ، می‌توانید از همان مقدار آب به‌همراه یک عدد قرص عصاره مرغ استفاده کنید.

 رفراکتومتر
۲۲ بهمن ۱۳۹۴ ۰۴:۱۴ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پیام‌های داخل این موضوع
سوپ گوجه‌فرنگی - shayans2 - ۲۲ بهمن ۱۳۹۴ ۰۴:۱۴ عصر
پاسخ به: سوپ گوجه‌فرنگی - golgoli - ۲۵ بهمن ۱۳۹۴, ۱۲:۳۵ عصر

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه سوپ تره فرنگی farzaneamiri069 0 1,866 ۲۵ آبان ۱۳۹۷ ۰۸:۲۸ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  آموزش طرز تهیه گوجه فرنگی به شکل قلب sabinj 0 3,366 ۲۳ مهر ۱۳۹۵ ۱۲:۵۱ عصر
آخرین ارسال: sabinj
  شام‌تان را شیلیایی بخورید! خوراک گوجه‌فرنگی با ذرت star 0 2,884 ۱۳ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۰ صبح
آخرین ارسال: star

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان