متخصصین طب سنتی همیشه پیشنهاد می کنند در هر فصل غذاهایی با مواد و سبزیجات همان فصل درست کنید.حالا هم که فصل لبو است و سوپ لبو حسابی می چسبد. مجله آشپزی - نیره اعظم زنجانی: متخصصین طب سنتی همیشه پیشنهاد می کنند در هر فصل غذاهایی با مواد و سبزیجات همان فصل درست کنید.حالا هم که فصل لبو است و سوپ لبو حسابی می چسبد.
مواد لازم برای 4 نفر
- 1 عدد پیاز خرد شده
- 3 حبه سیر خرد شده
- 6 عدد لبو
- 2 عدد سیبزمینی
- 2 عدد هویج
- 1 ق س زنجبیل رنده شده
- 1 پیمانه آب مرغ
- 1 ق چ زردچوبه
- 2 /1 ق چ زیره
- نمک وفلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
1. در قابلمه ای مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز و سیر خرد شده را داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. لبو، سیبزمینی و هویج را بشویید، پوست بگیرید و خرد کنید.
2. در این زمان لبو، سیبزمینی و هویج خرد شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید. مقداری نمک و فلفل همراه با زنجبیل رنده شده، زردچوبه و زیره را هم اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.
3. حال آب مرغ را همراه با مقداری آب به مواد اضافه کنید. صبر کنید تا جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا مواد بپزند.
4. بعدازآنکه سبزیجات نرم شدند،مواد را داخل مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد پوره شوند. دوباره مواد را داخل قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حدود 10-5 دقیقه صبر کنید تا سوپ جا بیفتد. سوپ را بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید.
5. بعد از اینکه سوپ شما آماده شد، آن را داخل ظرفهایی که آماده کردهاید بریزید، با سبزی معطر و گردوی خرد شده تزیین کرده، سرو کنید.
یه جور دیگه
این سوپ را میتوانید با مرغ هم بپزید. به این صورت که مرغ را همراه با سبزیجات داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا بپزد.