اولین و مهمترین نکته برای یک
سالن عروسی خوب برای مراسم عروسی داشتن فضای آزاد و باز برای پذیرایی کردن از مهمانان است. در جشن های عروسی برای رقص و پایکوبی ، باید فضای سالن طوری باشد که مهمانان احساس راحتی داشته باشند تا شب خوبی را بگذرانند. اگر یک تالار عروسی را پسندیدید، حتما چند باری در مراسم های آن شرکت کنید تا از نوع خدمات و غذایی که به مهمان ها ارائه می دهد، کاملا آگاه شوید. نحوه ی پوشش پرسنل تالار، نوع برخورد کارمندان، نوع سرویس دهی، مهارت کارکنان، کیفیت ظروف پذیرایی، کیفیت شام و نوع چینش میزهای پذیرایی و میزهای شام و … را حتما چک کنید.
یکی از توصیه های اساسی که ما به همه ی زوج های جوان داریم، این است که یک تالار دومی را از نظر امکانات و خدمات در نظر داشته باشند. این کار به این خاطر است که اگر بنابر هر دلیلی در زمان مورد نظر اتفاقی چه از جانب شما و چه از جانب تالار اتفاق افتاد، دچار مشکل نشوید.
برای زیباتر شدن مراسم عروسی از نور پردازی استفاده می کنند. نحوه استفاده از نورها و رنگ می تواند به زیبایی مجلس شما بیافزاید. بهتر است در قسمت جایگاه عروس و داماد از نورهای رنگی استفاده کنید. انتخاب رنگ بنفش مناسب است و همچنین می توانید از رنگ های رنگین کمانی هم استفاده کنید.
خوب است برای نصب پرده در سالن عروسی، رنگ آن برخلاف رنگ دیوارها و همچنین سقف و کف و باشد. اگر در سالن عروسی سنگ ها از رنگ تیره هستند پرده را از رنگ روشن انتخاب کنید نا جلوه بیشتری داشته باشد. تزئینات دیگری که در سالن موجود است شامل روکش صندلی ها و رومیزی ها و… می باشد که می توانید پرده ها را با آن ها ست کنید تا زیباتر به نظر آیند.
گچ بری سالن عروسی قبل از راه اندازی کامل آن صورت می گیرد. این روزها گچ بریها در طرح های جدید ساخته می شوند. بیشتر گچ بری ها در سقف به کار برده می شود که از جذابیت خاصی برخوردار است. استفاده از نور پردازی در میان گچ بری ها یک زیبایی فوق العاده ای به جشن شما می دهد. می توان گچ بری ها را از رنگ های زیبا استفاده کرد برای زیباتر کردن سالن عروسی.
میز و صندلی هایی مناسب و استاندارد هستند که اگر مدت زیادی بر روی آن بنشینید احساس خستگی و کمر درد نکنید. جای نشستن صندلی ها باید نرم باشد همچنین ارتفاع میزها اهمیت زیادی دارد. در عین حال سایز میزهم مهم است. در صورتی که سالن عروسی کوچک است، می توان از میز و صندلی های کوچکتر در آن فضا استفاده کرد.
هزینه های تالار عروسی را در نظر داشته باشید.
هزینه ی ورودی تالار: مبلغی ثابت است که تالار به عنوان اجاره سالن خود برای یک شب از شما می گیرد
هزینه غذا و پذیرایی: اگر که تمایل داشته باشید که تمامی تشریفات شما را تالار انجام دهد، باید از تمامی هزینه های آن با خبر باشید. برای اینکار در ابتدا تمامی تشریفاتی که خودتان می خواهید انجام دهید را به تالار گفته و بعدا از تالار بخواهید که مابقی را انجام دهد.
هزینه ی خدمات: اصولا تالارها ، میزانی هزینه به عنوان هزینه خدمات از شما دریافت می کنند.
هزینه مالیات و عوارض و ارزش افزوده
هزینه ی تزئیناتی مانند شمع آرایی، بادکنک آرایی، گل آرایی و … که معمولا به صورت انتخابی از طرف شما می باشد.
هزینه ی برنامه های تفریحی مانند اسب سواری، گل ریزان ورودی عروس و داماد و قایق سواری و … که باز هم انتخابی می باشد.