اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php55/sess_a6pn99urbmnrmgg1fs2u3leo77, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) - Line: 429 - File: inc/plugins/checkboxvalidation.php PHP 5.6.40 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/checkboxvalidation.php 429 session_start
/inc/class_plugins.php 101 checkboxvalidation_showthread_end
/showthread.php 1243 pluginSystem->run_hooks

زمان کنونی: ۳ آذر ۱۴۰۳, ۰۴:۱۴ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اعتقاد به باکره بودن... آیا نمی بینید که اینجا ایران است؟!
نویسنده پیام
???? ????
???? ????
سپاس ها 465
سپاس شده 1305 بار در 793 ارسال
ارسال: #5
پاسخ به: اعتقاد به باکره بودن... آیا نمی بینید که اینجا ایران است؟!
پیام آذین درباره موضوع بکارت:

سلام و خسته نباشید خدمت شما
در رابطه با موضوع بکارت میخواستم بگم که خواستن گواهی بکارت یعنی زیر سوال و از بین بردن اصل برائت!
اصل برائت میگه که همه بی گناهن مگر اینکه عکسش ثابت شه!
وقتی از کسی گواهی سلامت میخوای یعنی متهم به گناهی کردی و باید ایشون بیگناهی خودشون رو ثابت کنن
تو رابطه ای که اصل برائت زیر پا گذاشته میشه دیگه نمیشه از هیچگونه حقوقی حرف زد! یعنی شما همیشه متهم هستید و همیشه باید درحال رفع اتهام باشید!
و ریشه همه ی اینها در زنان جامعه ی ماست! من ندیدم پدری یا مردی دنبال گواهی باشه اگر هم هست پشت این قضیه پای یک زن!! درمیونه! مادر!!!!
خانومای عزیز از ماست که بر ماست!
از من برای ازدواج خواستن نشون بذارم! گفتم نشون برای حیوونه! من انتخاب کردم و پای انتخابم هستم واژه رو عوض کنید بگید هدیه یا هرچیزی که توهین نباشه، از من خواستن برای گرفتن گواهی همراه همسرم به متخصص مراجعه کنم گفتم این توهینه و من همچین توهینی به همسرم نمیکنم! ولی همیشه پای یک زن درمیونه! مادر همسرم مارو چنان تو منگنه گذاشت که همسرم خودشون رفتن و گواهی گرفتن!
این رسم گواهی رسمیه که خود خانوما دارن زنده نگهش میدارن از مردها دلگیر نباشید چون ریشه ی این مسئله جای دیگه ایه
عذرخواهی میکنم اگر جایی دور از ادب حرف زدم

۱۶ اسفند ۱۳۹۶ ۰۵:۴۸ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
پاسخ به: اعتقاد به باکره بودن... آیا نمی بینید که اینجا ایران است؟! - star - ۱۶ اسفند ۱۳۹۶ ۰۵:۴۸ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان