اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php55/sess_evkclela1ob5e8kks8jd888pb5, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) - Line: 429 - File: inc/plugins/checkboxvalidation.php PHP 5.6.40 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/checkboxvalidation.php 429 session_start
/inc/class_plugins.php 101 checkboxvalidation_showthread_end
/showthread.php 1243 pluginSystem->run_hooks




زمان کنونی: ۴ آذر ۱۴۰۳, ۰۸:۰۰ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آش ها ، حلیم ها
نویسنده پیام
کاربر تالار
**
????? ?????
ارسال‌ها: 15
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۶
اعتبار: 0
سپاس ها 20
سپاس شده 6 بار در 6 ارسال
ارسال: #8
پاسخ به: آش ها ، حلیم ها
ترخینه دوغ۳ عدد
کشک۱ لیوان
لوبیا چیتی۷۵ گرم
نخود۷۵ گرم
عدس۷۵ گرم
سبزی آشی۵۰۰ گرم
پیاز۳ عدد
سیر۸ حبه
نعناع خشک۱ قاشق غذاخوری
زردچوبهبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
طرز تهیه آش ترخینه دوغ

ابتدا باید حبوبات آش را از شب قبل در آب بخیسانیم تا ضمن اینکه نفخ شان برطرف شود ، زمان کمتری نیز برای پخت شان صرف شود. ترخینه ها را نیز باید ۲ ساعت قبل از شروع آشپزی در مقداری آب بخیسانیم تا نرم شوند.
یک قابلمه بزرگ انتخاب می کنیم ، نخود و لوبیا چیتی را به همراه ترخینه ها داخل قابلمه می ریزیم و ۱ تا ۲ لیتر آب اضافه می کنیم تا حبوباتمان کاملا بپزند.
در همین حین باید سیر داغ ، نعناع داغ و پیاز داغ را برای داخل آش و تزیین آن آماده کنیم.سیرها و پیاز ها را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه در روغن تفت می دهیم تا طلایی شوند.
نعناع خشک را هم به صورت جداگانه با مقداری روغن تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد سپس از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.پس از اینکه نخود ، لوبیا چیتی نیم پز شدند عدس را اضافه می کنیم.
دلیل اینکه عدس را حدود ۱ ساعت بعد به دیگر حبوبات اضافه می کنیم این است که عدس زودتر از نخود و لوبیا چیتی می پزد. حالا سبزی آشی را خرد می کنیم.
پس از اینکه حبوبات پختند سبزی آشی را اضافه می کنیم و پس از چند دقیقه نیمی از مخلوط سیر داغ و پیاز داغ را به قابلمه آش اضافه می کنیم. در این مرحله نمک آش را اندازه می گیریم و در صورت نیاز مقداری نمک اضافه می کنیم.
بهتر است بعد از اضافه کردن سبزی آشی درب قابلمه را نبندیم ، زیرا بستن درب قابلمه باعث بد رنگ شدن سبزی آش می شود. پس از اینکه آش جا افتاد آن را در ظرف می کشیم و با نعناع داغ ، پیاز داغ ، سیر داغ و کشک تزیین می کنیم.

 
۱۲ فروردين ۱۳۹۷ ۰۴:۴۲ عصر
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پیام‌های داخل این موضوع
آش ها ، حلیم ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۳۴ صبح
پاسخ به: آش ها ، حلیم ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۳۶ صبح
پاسخ به: آش ها ، حلیم ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۳۷ صبح
پاسخ به: آش ها ، حلیم ها - star - ۲۵ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۰۹ عصر
پاسخ به: آش ها ، حلیم ها - star - ۲۵ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۱۳ عصر
پاسخ به: آش ها ، حلیم ها - star - ۲۵ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۱۴ عصر
پاسخ به: آش ها ، حلیم ها - abootaleb - ۵ فروردين ۱۳۹۷, ۰۵:۱۳ صبح
پاسخ به: آش ها ، حلیم ها - abootaleb - ۱۲ فروردين ۱۳۹۷ ۰۴:۴۲ عصر
پاسخ به: آش ها ، حلیم ها - panel123 - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۷, ۰۸:۴۰ عصر
پاسخ به: آش ها ، حلیم ها - farzaneamiri069 - ۲۹ آبان ۱۳۹۷, ۱۲:۳۱ عصر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان