اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php55/sess_h6ti3knofe9302huqu2nbfbf41, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) - Line: 429 - File: inc/plugins/checkboxvalidation.php PHP 5.6.40 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/checkboxvalidation.php 429 session_start
/inc/class_plugins.php 101 checkboxvalidation_showthread_end
/showthread.php 1243 pluginSystem->run_hooks




زمان کنونی: ۴ آذر ۱۴۰۳, ۰۷:۳۵ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آش ها ، حلیم ها
نویسنده پیام
کاربر تالار
**
????? ?????
ارسال‌ها: 15
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۶
اعتبار: 0
سپاس ها 20
سپاس شده 6 بار در 6 ارسال
ارسال: #7
پاسخ به: آش ها ، حلیم ها
طرز تهیه آش رشته برای 6 نفر
   
سبزی آشی۱ کیلوگرم
رشته آشنصف بسته
لوبیا چیتینصف لیوان
نخودنصف لیوان
عدس۱ لیوان
پیاز۶ عدد
سیر۶ عدد
کشکبه میزان لازم
نعناع خشک۱ قاشق غذاخوری
روغنبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه
در مرحله اول باید نخود و لوبیا چیتی را از شب قبل در آب بخیسانیم و در صورت امکان چند بار آبشان را عوض کنیم تا در زمان مصرف ایجاد نفخ نکنند. یک قابلمه بزرگ برای تهیه آش انتخاب می کنیم و نخود و لوبیا خیس خورده را به همراه ۵ لیوان آب داخلش می ریزیم.
حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب داخلش به جوش بیاید سپس حرارت را ملایم می کنیم تا نخود و لوبیا نیم پز شوند. پس از اینکه نخود و لوبیا کمی نرم شدند عدس را به قابلمه اضافه می کنیم و همچنان اجازه می دهیم حبوبات به خوبی بپزند.
پیازها و سیرها را به صورتی نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن در یک تابه تفت می دهیم تا رنگشان تغییر کند و طلایی شود. ۱ ساعت که از ریختن عدس در قابلمه گذشت نیمی از سیر و پیاز سرخ شده را داخل قابلمه می ریزیم.
نصف سیر و پیاز سرخ را شده را برای تزیین آش رشته کنار می گذاریم. بلافاصله بعد از اضافه کردن سیر و پیاز سرخ شده سبزی آش را خرد می کنیم و داخل قابلمه می ریزیم. نیاز به گذاشتن درب قابلمه نیست چون باعث بد رنگ شدن سبزی آش می شود.
حرارت زیر قابلمه باید ملایم باشد تا مواد آش به خوبی بپزند. زمانی که مطمئن شدید مواد آش کاملا پخته شده اند رشته آشی را به قابلمه اضافه می کنیم. پس از بیست دقیقه کشک را به آش اضافه می کنیم و در آخر نمک و فلفل را اضافه می کنیم.
دقت داشته باشید کشک و رشته آش ممکن است شور باشند و نیاز به اضافه کردن نمک زیادی نباشد پس در این مرحله مراقب باشید آش رشته را شور نکنید. کمی مواد آش را زیر و رو می کنیم و آش را از روی حرارت بر می داریم.
در یک کاسه کوچک کمی روغن می ریزیم و نعناع خشک شده را به آن اضافه می کنیم. کاسه را روی حرارت قرار می دهیم و نعناع خشک را کمی تفت می دهیم سپس از روی حرارت بر می داریم. در زمان کشیدن آش در کاسه با نعناع داغ ، پیاز داغ و سیر داغ روی آش را تزیین می کنیم.
۵ فروردين ۱۳۹۷ ۰۵:۱۳ صبح
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پیام‌های داخل این موضوع
آش ها ، حلیم ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۳۴ صبح
پاسخ به: آش ها ، حلیم ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۳۶ صبح
پاسخ به: آش ها ، حلیم ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۳۷ صبح
پاسخ به: آش ها ، حلیم ها - star - ۲۵ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۰۹ عصر
پاسخ به: آش ها ، حلیم ها - star - ۲۵ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۱۳ عصر
پاسخ به: آش ها ، حلیم ها - star - ۲۵ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۱۴ عصر
پاسخ به: آش ها ، حلیم ها - abootaleb - ۵ فروردين ۱۳۹۷ ۰۵:۱۳ صبح
پاسخ به: آش ها ، حلیم ها - abootaleb - ۱۲ فروردين ۱۳۹۷, ۰۴:۴۲ عصر
پاسخ به: آش ها ، حلیم ها - panel123 - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۷, ۰۸:۴۰ عصر
پاسخ به: آش ها ، حلیم ها - farzaneamiri069 - ۲۹ آبان ۱۳۹۷, ۱۲:۳۱ عصر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان