زمان کنونی: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳, ۱۲:۲۸ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اعلانات تالار گفتمان

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پاستا(ماکارونی، اسپاگتی) راویولی
نویسنده پیام
مدیر ارشد
******
مدیر ارشد
ارسال‌ها: 1,708
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 465
سپاس شده 1305 بار در 793 ارسال
ارسال: #24
پاسخ به: پاستا(ماکارونی، اسپاگتی) راویولی
راویولی

[تصویر:  5ugad2pwqewfbl6yy3gc.jpg]
مواد لازم جهت تهیه خمیر راویولی:

زرده ی تخم مرغ4 عددسفیده ی تخم مرغ1عددروغن مایع2 قاشق غذاخوریشیر پاستوریزه4 قاشق غذاخورینمک یک سوم قاشق غذاخوریآرد سفیدمقداری که خمیر به دست آید
طرز تهیه ی خمیر راویولی:

[تصویر:  bw1g4o65dgu6wyxfqv3z.jpg]
[font=Arial]
زرده و سفیده را همراه با شیر ، روغن و نمک با قاشق مخلوط کنید. سپس آرد را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر به دست آید. ( خمیر باید لطیف باشد، ولی به دست نچسبد) حدود 15 دقیقه در زیر پلاستیک استراحت دهید؛ سپس روی میز آرد بپاشید و خمیر را به ضخامت 2 میلی متر باز کنید.
مواد لازم جهت تهیه راویولی :



گوشت چرخ کرده150 گرمپیاز رنده شده1 عدد کوچکجعفری ریز شده1 قاشق غذاخورینمک و فلفلبه میزان لازمپودر زیرهیک دوم قاشق غذاخوریروغن برای سرخ کردن3 قاشق غذاخوریآب گوشت سادهیک دوم لیترگوجه فرنگی2 عدد متوسطپنیر پیتزا50 گرم
طرز تهیه راویولی :

گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز رنده شده، نمک ، فلفل، زیره و جعفری خوب مخلوط کنید و از آن گلوله های کوچکی به اندازه ی فندق بردارید و در روغن آنها را سرخ کنید. پس از سرخ شدن آنها را درمیان خمیر راویولی قراردهید.به این صورت که نصف خمیر را با وردنه روی میزبازکنید وگوشت های های سرخ شده را به فاصله ی 5 سانتی از یکدیگرقرار دهید. اکنون بقیه ی خمیر را مجدداً باز کرده و روی خمیر اول قرار دهید؛ به گونه ای که برجستگی ها مشخص شود؛ سپس با قالب راویولی یا وسیله ی مخصوص برش چهارگوش چهارگوش برش دهید و در سینی چرب شده قرار دهید. پس از آن آب گوشت را جوش آورید. حال راویولی ها را حدود 10 دقیقه در آن قرار دهید،تا پخته شوند. در این هنگام به آرامی از آب گوشت بیرون آورده و درظرف بچینید. آن گاه گوجه فرنگی فیله شده (بدون تخم و پوست) را خرد کرده وبرروی آن قرار دهید و کمی پنیر پیتزا رنده کنید.
می توانید راویولی ها را در روغن فراوان سرخ کنید. که در این صورت کالری غذا بیشتر خواهد شد.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ عصر، توسط star.)
۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پیام‌های داخل این موضوع
پاستا(ماکارونی، اسپاگتی) راویولی - star - ۱۴ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۳۵ صبح
پاسخ به: پاستا(ماکارونی، اسپاگتی) راویولی - star - ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۲, ۱۲:۵۱ عصر
پاسخ به: پاستا(ماکارونی، اسپاگتی) راویولی - star - ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۲, ۱۲:۵۳ عصر
پاسخ به: پاستا(ماکارونی، اسپاگتی) راویولی - star - ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۲, ۱۲:۵۵ عصر
پاسخ به: پاستا(ماکارونی، اسپاگتی) راویولی - star - ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ عصر
پاسخ به: پاستا(ماکارونی، اسپاگتی) راویولی - star - ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۲, ۰۱:۱۹ عصر
پاسخ به: پاستا(ماکارونی، اسپاگتی) راویولی - star - ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۲, ۰۱:۲۰ عصر
پاسخ به: پاستا(ماکارونی، اسپاگتی) راویولی - star - ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۲, ۰۱:۲۲ عصر
پاسخ به: پاستا(ماکارونی، اسپاگتی) راویولی - star - ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۲, ۰۱:۲۴ عصر
پاسخ به: پاستا(ماکارونی، اسپاگتی) راویولی - star - ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۲, ۰۱:۲۵ عصر
پاسخ به: پاستا(ماکارونی، اسپاگتی) راویولی - star - ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۲, ۰۱:۲۶ عصر
پاسخ به: پاستا(ماکارونی، اسپاگتی) راویولی - star - ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۲, ۰۱:۲۶ عصر
پاسخ به: پاستا(ماکارونی، اسپاگتی) راویولی - star - ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۲, ۰۱:۲۷ عصر
پاسخ به: پاستا(ماکارونی، اسپاگتی) راویولی - star - ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۲, ۰۱:۲۷ عصر
پاسخ به: پاستا(ماکارونی، اسپاگتی) راویولی - star - ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۲, ۰۱:۲۸ عصر
پاسخ به: پاستا(ماکارونی، اسپاگتی) راویولی - star - ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۲, ۰۱:۲۹ عصر

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه پاستا با سس سیر مخصوص hamedetanha 1 5,705 ۲۸ مهر ۱۳۹۵ ۰۹:۴۸ عصر
آخرین ارسال: Hero.M
  طرز تهیه پاستا با میگو hamedetanha 0 2,079 ۱۳ مهر ۱۳۹۵ ۱۰:۴۴ صبح
آخرین ارسال: hamedetanha

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان