پاستا(ماکارونی، اسپاگتی) راویولی - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان عروس (https://forum.talarearoos.ir) +-- انجمن: خانه داری نوعروسان (/forum-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%86--45) +--- انجمن: آشپزی (/forum-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C--46) +--- موضوع: پاستا(ماکارونی، اسپاگتی) راویولی (/thread-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%D9%85%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%DA%AF%D8%AA%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D9%88%DB%8C%D9%88%D9%84%DB%8C--643) |
پاستا(ماکارونی، اسپاگتی) راویولی - star - ۱۴ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ صبح اسپاگتی غنی شده با تن ماهی مواد لازم برای 4 نفر: تن ماهی: 1 بسته روغن زیتون بیبو: 1 فنجان جعفری خرد شده: 1 فنجان یا 60 گرم خامه: یک دوم فنجان اسپاگتی غنی شده: 500 گرم نمک و فلفل: به میزان لازم زیتون برای تزیین طرز تهیه: -1 روغن زیتون را با تن ماهی و جعفری مخلوط میکنیم تا نرم شود. -2 سپس خامه را به این مخلوط اضافه و به هم میزنیم تا یکنواخت شود. بعد نمک و فلفل و ادویهجات دلخواه را اضافه نموده و طعم آن را تست میکنیم. -3 اسپاگتی را طبق دستور میپزیم. قابل ذکر است اسپاگتی نباید بیش از حد پخته و نرم شود. -4 اسپاگتی را آبکش نموده، داخل قابلمه میریزیم و به آن کره اضافه میکنیم. سپس قابلمه را روی حرارت میگذاریم و آنرا به هم میزنیم تا کره آب شده و با اسپاگتی مخلوط شود، حال سس را به اسپاگتی افزوده و با دو چنگال بزرگ آنها را مخلوط میکنیم. -5 اکنون اسپاگتی را در 4 ظرف گرم ریخته و آن را با زیتون و جعفری تزیین میکنیم و همراه با نان برشته سرو میکنیم. <در صورت تمایل میتوان یک یا دو حبه سیر اضافه و یا به جای جعفری ریحان مصرف نمود.> پاسخ به: پاستا(ماکارونی، اسپاگتی) راویولی - star - ۱۴ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ صبح اسپاگتی جزیره سیسیل مواد لازم : سیب زمینی= 250 گرم کره= 2 قاشق سوپخوری سیر =2 عدد گوشت گوسفند= 100 گرم قارچ= 100 گرم جعفری ساطوری شده= 1 قاشق سوپخوری ماهی کولی= 4 عدد زیتون سبز= 12 عدد پیاز داغ عسلی= 400 گرم روغن زیتون= 2 قاشق سوپخوری پنیر پیتزا= 1 قاشق سوپخوری طرز تهیه : پیازها را خرد کرده و در مقداری کره سرخ نمائید سپس سیرها را خرد کرده با مقداری قیمه گوشت گوسفند و 100 گرم قارچ خرد شده و قدری جعفری ساطوری شده و چهار قطعه ماهی کولی و 12 عدد زیتون بی هسته مخلوطش کنیدآنگاه در ظرف جداگانه 400 گرم اسپاگتی پخته شده را با روغن زیتون مخلوط کرده آنرا هم بزنید و مخلوط فوق تاذکر را رویش بریزیدمطابق معمول چند قاشق پنیر رنده شده رویش بریزید و گرم گرم میل کنید پاسخ به: پاستا(ماکارونی، اسپاگتی) راویولی - star - ۱۴ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۶ صبح اسپاگتی با قارچ اسپاگتی (ماکارونی) با قارچ هم یک غذایآماده است که خیلی سریع میتوانید آن را تهیهکنید، البته پیش از خواندن دستور طبخ به یادداشته باشید که در صورت امکان میتوانید از200 گرم گوشت چرخ کرده سرخ شده هماستفاده کنید... مواد لازم: قارچ: 200 گرم پیاز: یک عدد ماکارونی: به مقدار لازم فلفل دلمه: دو عدد متوسط آب لیمو: یک قاشق سوپخوری دارچین: 1 قاشق سوپخوری نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم رب گوجه فرنگی: سه تا چهار قاشق غذاخوری طرز تهیه: ابتدا قارچها را بشویید و ورقه ورقه نمایید و باپیاز و زردچوبه کمی تفت دهید. فلفلهای دلمهرا هم ورقه ورقه کنید و تخمهای آن را جدا کنیدو به پیاز و قارچ و زردچوبه اضافه کنید و دوبارهکمی تفت دهید. آنگاه به آن نمک، فلفل ودارچین و رب گوجه فرنگی اضافه کنید و با یکلیوان آب آن را بپزید تا مایع غلیظ و یکنواختشود. در قابلمهای جداگانه، آب را جوش بیاورید ویک قاشق سوپخوری روغن و یک قاشق نمک درآن بریزید، سپس ماکارونی را در آب جوشبریزید و بگذارید بپزد. پس از پخت، مثل همیشهآن را در آبکش ریخته و کمی آب گرم رویشبریزید. در اینجا به یاد داشته باشید که در صورتتمایل میتوانید، گوشت چرخ کرده سرخ شده رابه مایع ماکارونی اضافه کنید و خوب هم بزنید. دراین مرحله میتوانید به دو صورت غذا را میلکنید; ابتدا به صورت جدا، یعنی ماکارونی را جدابا مایع میل کنید و اگر نه، میتوانید ماکارونیآبکش شده را در یک قابلمه بریزید، به این شکلکه ته قابلمه را نان لواش بگذارید، سپس کمیماکارونی روی آن بریزید و مقداری از مایع رویآن بریزید و همین کار را ادامه بدهید تا قابلمهشماپر شود. در مرحله آخر روی آن روغن بریزیدو روی گاز با شعله ملایم دم کنید و آن گاه به اتفاقمهمانان میل کنید... زمان پخت این غذا حدود نیم ساعت هست. پاسخ به: پاستا(ماکارونی، اسپاگتی) راویولی - star - ۱۵ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۷ صبح سوپ اسپاگتی
برای تهیه این اسپاگتی دلچسب، نیازی به پختن رشته ها درآب جوش نیست، کافی است که پاستا را در سس آبدار و پر ادویه آن بپزید و آن را در کاسه های سوپ خوری سرو کنید. مواد لازم برای شش نفر: • 450 گرم گوشت چرخ کرده بدون چربی-ترجیحا گوساله • 1 عدد پیاز متوسط، خرد شده • 1 عدد فلفل دلمه ای کوچک، خرد شده • 1 ساقه کرفس خرد شده • 1 هویج متوسط، خرد شده • 1 ق.چ. سیر ریز خرد شده • 400 گرم گوجه فرنگی پخته ریز خرد شده و جوشیده (همراه با آب آن) • 2 و نیم پیمانه آب • 400 گرم سس اسپاگتی • 1 ق.س. شکر • 2/1 ق.چ. ادویه ایتالیایی (ترکیبی از اورگانو، ریحان، فلفل قرمز، رزماری و گاهی پودر سیر) • 2/1 ق.چ. نمک • 4/1 ق.چ. پودر فلفل سیاه • اندکی فلفل قرمز • 60 گرم اسپاگتی (پاستای رشته ای) خشک، اسپاگتیها را به قطعات کوچک بشکنید روش تهیه: 1. گوشت، پیاز، فلفل سبز، کرفس، هویج و سیر را در یک قابلمه بزرگ و بر روی حرارت متوسط بپزید تا سبزیجان نرم شده و گوشت تغییر رنگ دهد. مواد را به طور مرتب بهم بزنید. سپس چربیهای اضافه آن را بگیرید. 2. گوجه فرنگیهای جوشیده را همراه با آب آن به این مخلوط اضافه کنید. آب، سس اسپاگتی، شکر، ادویه ایتالیایی، پودر فلفل و فلفل قرمز را نیز به مواد بیافزایید. مخلوط را به دمای جوش برسانید. اسپاگتی را اضافه کرده، سپس حرارت را کم کنید تا مواد به آرامی بجوشند. درب قابلمه را نبندید و بگذارید مواد داخل آن به مدت 12 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که اسپاگتی نرم و پخه شود، بجوشد. سپس سوپ را در کاسه های مورد نظر کشیده و سرو کنید. پاسخ به: پاستا(ماکارونی، اسپاگتی) راویولی - star - ۱۵ شهريور ۱۳۹۱ ۱۲:۰۱ عصر ماکارونی با کدو مواد لازم: ماکارونی =یک بسته 300 گرمی کدو سبز= 6 عدد متوسط پیاز= یک عدد بزرگ رب گوجه فرنگی= 4 ق غ ادویه کاری= یک قاشق مرباخوری زرد چوبه و فلفل و نمک= به میزان دلخواه طرز تهیه : 1. ابتدا ماکارونی را با آب جوش و نمک پخته و آبکش کرده و کنار میگذاریم. 2. در تابه ای پیاز خورد شده در روغن سرخ میکنیم و ادویه کاری و زردچوبه و فلفل را اضافه نموده سپس کدو رنده شده را به پیاز اضافه و خوب سرخ میکنیم 3. در آخر رب گوجه و نمک را در مواد ریخته و پس از سرخ شدن مایه را لابه لای ماکارونی ریخته و میگذاریم تا دم بکشد . نوش جان پاسخ به: پاستا(ماکارونی، اسپاگتی) راویولی - star - ۱۶ شهريور ۱۳۹۱ ۱۲:۱۱ عصر فوزیلی با سس سبزیجات مواد لازم: سیر=1 تا 2 حبه هویج=50 گرم بادمجان=150 گرم کلم برگ سفید=150 گرم قارچ=50 گرم روغن زیتون=3 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوری سرکه=به دلخواه نمک و فلفل=به دلخواه پاستا فوزیلی(پیچ پیچی)=300 گرم گوجه فرنگی گیلاسی یا مینیاتوری=100 گرم قرص عصاره مرغ=نصف یک قرص زیتون بدون هسته=6 عدد حلقه شده جعفری ساطوری شده=2 تا 3 ساقه پنیر پارمیزان رنده شده=2 قاشق غذاخوری طرز تهیه: 1. ابتدا سیر را پوست بکنید و ریز خرد کنید. 2. هویج،کلم برگ و بادمجان را خلالی برش بزنید. قارچ ها را نیز ورقه کنید و گوجه فرنگی ها را نصف کنید. 3. در ظرفی آب را جوش بیاورید و روغن،سرکه و نمک را متناسب با حجم پاستای فوزیلی بریزید و اجازه دهید 10 تا 15 دقیقه بسته به جنس پاستا،بجوشد و کاملا بپزد اما،وا نرود و له نشود. 4. در تابه ای روغن زیتون و سیر را روی حرارت قرار دهید و کمی که تفت خورد به ترتیب هویج،بادمجان و کلم برگ را به آن اضافه کنید. پس از مدتی پخت سبزیجات،قارچ و سپس در انتها گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید. 5. سس گوجه فرنگی و قرص عصاره مرغ را در مقدار کمی آب حل کنید و به تابه بیفزایید. اجازه دهید مواد کمی بیشتر بپزد اما فرم خود را از دست ندهد. 6. قبل از برداشتن تابه از روی حرارت زیتون های حلقه شده و جعفری ساطوری شده را همراه کمی پنیر پارمیزان به آن اضافه کنید. 7. پاستای پخته شده را داخل تابه بریزید و پس از مخلوط کردن آن با این سس،تابه را از روی حرارت بردارید و داخل ظرف مورد نظر بکشید و تزئین و سرو کنید. پاسخ به: پاستا(ماکارونی، اسپاگتی) راویولی - star - ۱۶ شهريور ۱۳۹۱ ۱۲:۱۳ عصر اسپاگتی به روش مکزیکی مواد لازم: اسپاگتی رشته ای=500 گرم سوسیس=4 عدد خرد شده پیاز ریز شده=2 عدد سیر ریز شده=4 حبه فلفل دلمه سبز=2 عدد ریزشده روغن زیتون=2/1 لیوان گوجه فرنگی پوست کنده و رنده شده=4 عدد رب گوجه فرنگی=4 قاشق غذاخوری آب=1 لیوان قرص عصاره مگی=1 عدد زردچوبه=2/1 قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز=2/1 قاشق مرباخوری پودر اورگانو=کمی نمک=به مقدار لازم پنیر پیتزای رنده شده=1 لیوان طرز تهیه: 1. اسپاگتی را طبق دستور روی پاکت آن می پزیم. سپس آن را در صافی ریخته روی آن کمی آب سرد می ریزیم تا به هم نچسبند و کنار می گذاریم تا آب آن کاملا برود. 2. سوسیس ها را به صورت حلقه ای خرد کرده و هر کدام را به دو قسمت تکه می کنیم. روغن را در ماهیتابه کمی گرم کرده اطراف سوسیس ها در روغن سرخ می کنیم. سپس سیر+پیاز+فلفل دلمه ای را به سوسیس اضافه کرده و با قاشق چوبی هم می زنیم تا بقیه مواد طلایی رنگ شود. 3. گوجه فرنگی های رنده شده+3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی+1 لیوان آب را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط می کنیم. 4. سس گوجه فرنگی را به مخلوط سوسیس و سبزیجات اضافه کرده،عصاره مگی+زردچوبه+پودر فلفل قرمز+پودر اورگانو+نمک را به آن اضافه کرده. مواد بدست آمده را به مدت 5 دقیقه روی حرارت می جوشانیم تا کمی غلیظ شود. 5. اسپاگتی ها را به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم سپس آن را در ظرف پیرکسی با عمق زیاد ریخته و روی مواد را پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم. 6. ظرف را به مدت نیم ساعت با حرارت 170 درجه سانتیگراد در فر می گذاریم. بعد آن را از فر خارج کرده و روی آن را با جعفری خرد شده تزئین می کنیم پاسخ به: پاستا(ماکارونی، اسپاگتی) راویولی - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۵ صبح ماکارونی سوسیس مواد لازم: پیاز= یک عدد متوسط سوسیس=250 گرم لوبیا چشم بلبلی=100 گرم رب گوجه فرنگی=به مقدار دلخواه فلفل=به مقداردلخواه جعفزی خشک= یک قاشق مرباخوری پودر سیر= یک قاشق چایخوری طرز تهیه: پیاز را سرخ می کنیم و سوسیس را رنده کرده با پیاز حرارت می دهیم .در قابلمه ای دیگر لوبیا چشم بلبلی را مپزیم و لوبیا پخته شده را با رب گوجه فرنگی همراه با مقداری نمک، فلفل و جعفری و مقدارکمی پودر سیر به سوسیس اضافه می کنیم و کمی حرارت می دهیم. از طرف دیگر ماکارونی رادر آبی که مقداری زردچوبه و نمک به آن اضافه مجوشانیم و پس از 8 دقیقه آبکش کرده با مواد بالا مخلوط می کنیم و میگذاریم به مدت 20 دقیقه با حرارت کم دم بکشد . پس از آن ماکارونی سوسیس را توی دیس ریخته و کمی کره روی آن میریزیم. م:آشپزآنلاین پاسخ به: پاستا(ماکارونی، اسپاگتی) راویولی - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۶ صبح ماکارونی با سس ناپلین مواد لازم: ماکارونی=500 گرم گوجه فرنگی=1 کیلو فلفل دلمه ای=1 عدد قارچ=250 گرم کرفس=3 ساقه پیازچه=100 گرم جعفری=50 گرم هویج=2 عدد سیر=2 حبه شکر=2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی=3 قاشق غذاخوری سس فلفل تند=2 قاشق غذاخوری سرکه=4 قاشق غذاخوری کره=50 گرم آویشن،زیره از هر کدام=1 قاشق مرباخوری جوز هندی=2/1 قاشق مرباخوری نمک و فلفل=به میزان لازم پنیر گودای رنده شده=به میزان لازم طرز تهیه: گوجه فرنگی ها را به مدت 3 دقیقه در آب جوش قرار داده،سپس در آب سرد بگذارید و به راحتی پوست آن را بگیرید و سپس رنده کرده تا به صورت پوره درآید. سبزیجات را خوب بشویید،ریز خرد نمایید و با کره تفت دهید تا نرم شود سپس پوره گوجه فرنگی و بقیه مواد را اضافه کرده و بگذارید 15 دقیقه بجوشد تا سس غلیظ شود؛ماکارونی را آبکش کرده و در ظرف بریزید و سس گرم را روی آن ریخته و کمی پنیر رنده شده روی آن بریزید و سرو نمایید. در صورت دلخواه می توانید بعد از آبکش کردن ماکارونی،مواد را لابلای آن بریزید و 20 دقیقه آن را دم کرده و سپس سرو نمایید. م:آشپزآنلاین پاسخ به: پاستا(ماکارونی، اسپاگتی) راویولی - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۰ صبح پاستا آلانورما مواد لازم برای 6 نفر: پاستای کوتاه لوله ای=500 گرم بادمجان=500 گرم روغن زیتون=2 قاشق غذاخوری پنیر موتزارلا=200 گرم ریحان تازه=حدود 10 تا 15 برنج یا خشک آن کمی سیر=1 حبه گوجه فرنگی=1 کیلو نمک و فلفل=به میزان لازم طرز تهیه: 1. بادمجان ها را حبه ای خرد کرده و سپس با پوست در روغن زیاد سرخ کنید و روی دستمال کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس آنها را با کمی روغن زیتون در ماهیتابه بریزید. یگ حبه سیر کوبیده یا له شده را داخل آن بیندازید تا رنگ بگیرد و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. 2. گوجه فرنگی های پوست کنده و خرد شده را اضافه کرده و چند برگ ریحان تازه که با دست خرد کردید به آن بیفزایید. 3. بعد از اینکه گوجه فرنگی ها کمی پخت،بادمجان ها را اضافه کنید و نگذارید بادمجان له شود. سپس غذا را از روی حرارت بردارید. در آخر پنیر موتزارلای تازه و مکعبی خرد شده را به آن افزوده و مواد را خوب هم بزنید و پاستاها را اضافه کنید. م:آشپزآنلاین |