زمان کنونی: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳, ۰۴:۴۶ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اعلانات تالار گفتمان

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دلمه ، کوفته ، کوکو ، شامی و کتلت
نویسنده پیام
مدیر تالار
*****
مدیر تالار
ارسال‌ها: 1,937
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۶
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 48 بار در 47 ارسال
ارسال: #7
کاسرول کوفته مرغ با سس میگو
 [تصویر:  chicken1-casserole2-shrimp-sauce.jpg]
کاسرول کوفته مرغ با سس میگو
 
کوفته یکی از غذاهای خوشمزه و البته پرهزینه محسوب می شود. اما گاهی برای صرف هزینه کمتر، ترجیح می دهیم کوفته مرغ را امتحان کنیم. در این مطلب کوفته مرغ را به همراه سس میگو برای شما آموزش داده ایم، اگر امتحان کنید حتما خوشتان می آید.
 
مواد لازم برای کاسرول کوفته مرغ با سس میگو :
 میگو خرد شده
۱ کیلوگرم
 
قارچ خرد شده
 
 ۳۰۰ گرم
 سیر خرد شده ۴ حبه
 لوبیا سبز خرد شده
۴ عدد
 
آرد سفید۵ قاشق سوپخوری
آب مرغ۱/۳ پیمانه
خامه۲/۳ پیمانه
ذرت پخته۱/۴ پیمانه
 
مواد لازم برای کوفته :
گوشت مرغ چرخ شده
 
 ۵۰۰ گرم
 جعفری خرد شده
۲ قاشق سوپخوری
 
 پودر سوخاری ۱-۲ قاشق سوپخوری
 پودر سیر
۱ قاشق چایخوری
 
تخم مرغ۱ عدد
روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
 
طرز تهیه کاسرول کوفته مرغ با سس میگو :
ابتدا میگوها را پاک کرده، بشویید. سپس آن ها را آغشته به نمک و فلفل کرده، سرخ شان کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس قارچ ها را داخل آن تفت دهید. بعد از ۴ دقیقه پیازچه خردشده را همراه با سیر و مقداری نمک و فلفل بریزید و مواد را خوب تفت دهید.
 
حالا آرد را اضافه کرده، همراه مواد تفت دهید و بعد آب مرغ و خامه را بیفزایید. در این مرحله حرارت را زیاد کنید تا مواد جوش بیاید، سپس حرارت را کم کرده، صبر کنید تا سس غلیظ شود.
 
حالا لوبیای خردشده، ذرت و میگوهای سرخ شده را اضافه کرده و به‌ آرامی هم بزنید. صبر کنید تا مواد خوب به خورد هم بروند. در این زمان باید فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
 
گوشت مرغ چرخ‌‌‌‌‌‌ شده را همراه با پودر سیر، جعفری خردشده، پودر سوخاری و تخم‌مرغ را به همراه مقداری نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید. مواد را خوب با هم ورز دهید تا خمیر کوفته آماده شود.
 
حالا مواد را شبیه توپ هایی اندازه نارنگی درآورید. مخلوط میگو را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید، سپس کوفته ها را داخل آن قرار دهید. ظرف را به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا کاسرول شما آماده شود.
 
منبع : sarashpazpapion.com

 
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۵ اسفند ۱۳۹۶ ۰۸:۴۲ عصر، توسط Flower.)
۵ اسفند ۱۳۹۶ ۰۸:۴۱ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکرها  سپاس شده توسط abootaleb
ارسال پاسخ 


پیام‌های داخل این موضوع
دلمه ، کوفته ، کوکو ، شامی و کتلت - star - ۱۹ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۵۱ عصر
کاسرول کوفته مرغ با سس میگو - Flower - ۵ اسفند ۱۳۹۶ ۰۸:۴۱ عصر
طرز تهیه رول پنیری گوشت و فرانکفورتر - farzaneh - ۱۲ فروردين ۱۳۹۷, ۱۱:۲۸ عصر
پاسخ به: دلمه ، کوفته ، کوکو ، شامی و کتلت - panel123 - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۷, ۰۸:۳۷ عصر

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه کوفته تبریزی moein118 0 1,410 ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۱۳ عصر
آخرین ارسال: moein118

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان