زمان کنونی: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳, ۰۳:۴۸ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اعلانات تالار گفتمان

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خورش ها و قلیه ها
نویسنده پیام
مدیر ارشد
******
مدیر ارشد
ارسال‌ها: 1,708
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 465
سپاس شده 1305 بار در 793 ارسال
ارسال: #4
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها
خورش چغاله بادام

دسته بندی
غذای ایرانی

مواد لازم

گوشت ماهیچه یا مغزران 500 گرم – چغاله بادام ریز 500 گرم – نعنا و جعفری ساطوری4 قاشق غذاخوری -
پیاز سرخ شده 4 قاشق غذاخوری – آب غوره 3-4 قاشق غذاخوری – سیر له شده 2 حبه – نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران به مقدار لازم


چگونگی تهیه

ابتدا گوشت و سیر و زردچوبه ( نصف قاشق چایخوری ) را با حرارت بالا به مدت 2 دقیقه تفت می دهیم سپس پیاز سرخ شده را اضافه کرده بعد از مخلوط کردن حرارت را کم می کنیم و حدود 4 لیوان آب سرد به مواد اضافه می کنیم در ظرف را گذاشته به مدت 5/1 تا 2 ساعت اجازه می دهیم تا گوشت بپزد سپس نعنا و جعفری ساطوری شده ای را که به مدت یک ربع تا بیست دقیقه با حرارت ملایم تفت داده ایم را به همراه چغاله بادامی که دم کوچک آنرا گرفته ایم به آن افزوده در ظرف را می گذاریم بعد از نیم ساعت نمک و فلفل و آب غوره و زعفران آب کرده ( 2 قاشق غذاخوری ) را اضافه می کنیم دوباره در ظرف را می گذاریم بعد از نیم ساعت دیگر که خورش جا افتاد آن را در ظرف مورد نظر ریخته و با پلو سرو می کنیم . نکته :اگر خورش جا نیفتاد یک قاشق غذاخوری آرد را در یک قاشق غذا خوری روغن تفت می دهیم تا طلایی شود سپس آن را به خورش افزوده و بعد از 5 دقیقه حرارت را خاموش می کنیم .

انتخاب آرایشگاه شرق تهران(تهرانپارس،نارمک...)
انتخاب آرایشگاه شمال تهران(تجریش،میرداماد...)
انتخاب آرایشگاه غرب تهران(شهرک غرب،اکباتان...)
مدل ها و ژورنال های روز لباس عروس 2016 و 2017
ادکلن
۱۵ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۴ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پیام‌های داخل این موضوع
خورش ها و قلیه ها - star - ۱۴ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۵۰ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۴ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۵۴ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۴ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۵۶ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۵ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۴ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱, ۱۰:۴۲ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱, ۱۰:۴۴ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱, ۱۰:۴۶ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱, ۱۰:۴۷ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۹ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۲۳ عصر
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۹ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۲۶ عصر
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۹ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۲۸ عصر
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۵ مهر ۱۳۹۱, ۱۲:۵۲ عصر
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۵ مهر ۱۳۹۱, ۱۲:۵۴ عصر
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۵ مهر ۱۳۹۱, ۱۲:۵۶ عصر
طرز تهیه خورش کنگر - abootaleb - ۲۱ تير ۱۳۹۷, ۰۲:۱۸ عصر
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - farzaneamiri069 - ۲۲ آبان ۱۳۹۷, ۰۱:۴۰ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - farzaneamiri069 - ۲۹ آبان ۱۳۹۷, ۰۳:۳۵ صبح

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه خورش کاری مرغ abootaleb 1 2,832 ۴ مهر ۱۳۹۸ ۰۱:۳۴ صبح
آخرین ارسال: behrang19
  طرز تهیه خورش بادمجان و نکات کلیدی moein118 0 1,765 ۱ آبان ۱۳۹۷ ۰۱:۲۸ عصر
آخرین ارسال: moein118

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان