اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php55/sess_05el3ju9m7k5kuglea56hqjab2, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) - Line: 429 - File: inc/plugins/checkboxvalidation.php PHP 5.6.40 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/checkboxvalidation.php 429 session_start
/inc/class_plugins.php 101 checkboxvalidation_showthread_end
/showthread.php 1243 pluginSystem->run_hooks




زمان کنونی: ۴ آذر ۱۴۰۳, ۱۱:۴۵ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چلو ها و پلو ها
نویسنده پیام
???? ????
******
???? ????
ارسال‌ها: 1,721
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 465
سپاس شده 1305 بار در 793 ارسال
ارسال: #3
پاسخ به: چلو ها و پلو ها
هویج پلو با مرغ
یک کیلو
برنج


یک عدد
مرغ


یک قاشق چایخوری
زعفران سائیده


یک عدد متوسط
پیاز


یک دوم استکان
آبلیمو


150 گرم
روغن


یک دوم فنجان برای تزئین
خلال بادام در صورت تمایل


به قدر لازم
نمک



طرز تهیه:

برنج را قبلاً شسته و با نمک بگذارید خیس بخورد. مرغ را به چند قطعه تقسیم کرده و با آبلیمو و یک لیوان آب و یک دوم زعفران ( آب کرده ) و کمی نمک و پیاز خرد شده بپزید. به اندازه یک فنجان آب مرغ در قابلمه نگه دارید. هویج را شسته، پوست آنها را گرفته و به صورت خلال های باریک 2 سانتی متری خرد کنید( نکته قابل ذکر این است که هیچوقت هویج را نتراشید، چون سطح هویج سیاه می شود و نیز همیشه هویج را طوری خلال کنید که در موقع سرخ کردن خرد و تکه تکه نشود). روغن را در ماهیتابه ریخته و هویج های خلال شده را طوری سرخ کنید که رنگ آنها تغییر نکند. سپس برنج را پخته و آبکش کنید. در قابلمه کمی روغن بریزید و برنج و هویج های سرخ شده را در قابلمه ریخته و بقیه زعفران آب کرده را روی برنج بدهید و بگذارید برنج با شعله ملایم دم بکشد. در صورتی که می خواهید از خلال بادام استفاده کنید خلال ها را شسته، آنها را یک طرف برنج بریزید تا خلال ها نرم شوند. پس از دم کشیدن برنج آن را در دیس کشیده و روی برنج را با گوشت های تکه تکه شده مرغ و خلال بادام تزئین کنید. آب مرغ را هم روی برنج بریزید.

روش دیگر این است که می توانید برنج را جداگانه دم کنید و پس از دم کشیدن آن، با هویج های سرخ شده روی برنج را تزئین کنید.

نکات تغذیه ای :

هویج یکی از سبزیجاتی است که دارای مواد آنتی اکسیدانی است. آنتی اکسیدان ها در پیشگیری از بیماری ها از جمله انواع سرطان مؤثرند. هویج پخته شده ، آنتی اکسیدان های بیشتری از هویج خام دارد. با پختن هویج به همراه مقدار کمی روغن میزان آنتی اکسیدان های موجود در آن بنامهای بتاکاروتن و اسید فنولیک افزایش می یابد . در حین فرآیند پخت دیواره سلولهای گیاهی بافت هویج شکسته شده در نتیجه جذب آنتی اکسید موجود و سایر مواد شیمیایی مفید آن افزایش می یابد.

در طبیعت موادی به نام پیش سازهای ویتامین A وجود دارد که بتا کاروتن از آن جمله است . بتا کاروتن ترکیبی است که در بدن شکسته شده و به ویتامین A تبدیل می شود . این ترکیب نارنجی رنگ به وفور در هویج موجود است به همین دلیل است که خوردن هویج را برای بهبود دید چشم توصیه می کنند .

انتخاب آرایشگاه شرق تهران(تهرانپارس،نارمک...)
انتخاب آرایشگاه شمال تهران(تجریش،میرداماد...)
انتخاب آرایشگاه غرب تهران(شهرک غرب،اکباتان...)
مدل ها و ژورنال های روز لباس عروس 2016 و 2017
ادکلن
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ صبح، توسط star.)
۱۶ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پیام‌های داخل این موضوع
چلو ها و پلو ها - star - ۱۵ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۴۹ صبح
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۵ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۵۲ صبح
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۶ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ صبح
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۶ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۳۷ صبح
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۶ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۴۰ صبح
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۱۶ صبح
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۱۹ صبح
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۲۱ صبح
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۹ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۱۳ عصر
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۹ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۱۶ عصر
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۹ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۱۹ عصر
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۵ مهر ۱۳۹۱, ۱۲:۵۹ عصر
طرز تهیه ساطری پلو - farzaneh - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۷, ۰۵:۴۴ عصر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان