اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php55/sess_girj0q0as6uckmvqmpg5dailp6, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) - Line: 429 - File: inc/plugins/checkboxvalidation.php PHP 5.6.40 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/checkboxvalidation.php 429 session_start
/inc/class_plugins.php 101 checkboxvalidation_showthread_end
/showthread.php 1243 pluginSystem->run_hooks




زمان کنونی: ۲ آذر ۱۴۰۳, ۰۴:۳۹ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوپ جو
نویسنده پیام
کاربر تالار
**
????? ?????
ارسال‌ها: 12
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۷
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
ارسال: #3
پاسخ به: سوپ جو
طرز تهیه سوپ جو قرمز
[تصویر:  soup-jo-ghermez.jpg]
سوپ جو قرمز یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین سوپ ها است و در اکثر رستوران ها و مجالس خاص به عنوان پیش غذا سرو می شود. در تهیه سوپ جو پرک به دلیل اینکه از آب مرغ استفاده می شود بسیار مقوی بوده و برای بدن و بیماران بسیار مفید است و بخاطر همین خیلی از ما از سوپ جو به عنوان غذای اصلی استفاده می کنیم. در این دستور آشپزی بارونک ، با مواد لازم ذکر شده می توانید سوپ جو خوشمزه و رستورانی برای 4 نفر درست کنید.
[th]مواد لازم سوپ جو قرمز[/th]
جو پرک 1 پیمانه
آب مرغ8 پیمانه
هویج 3 عدد
پیاز 2 عدد
جعفری خشک2 قاشق غذاخوری
آرد1 قاشق غذاخوری
آبلیمو2 قاشق غذاخوری
رب گوجه‌ فرنگی2 قاشق غذاخوری
زردچوبهبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم
ادویه کاریبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
مراحل تهیه سوپ جو
برای تهیه سوپ جو قرمز رستورانی ابتدا باید آب مرغ را تهیه کنیم برای این کار استخوان های مرغ را با 1 عدد پیاز ، 1 عدد هویج ، و مقداری زعفران ، سیر ، نمک و زردچوبه در یک قابلمه می ریزیم و بعد از اضافه کردن 5/2 لیتر آب روی حرارت می گذاریم و حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید.
وقتی استخوان های مرغ پخته و نرم شدند حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و آب مرغ را از صافی می گذرانیم وآن را کنار می گذاریم. سپس هویج و پیاز باقی مانده را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه آب مرغ و جو پرک در یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا به جوش بیاید.
پس از اینکه آب به جوش آمد حرارت را کم می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا مواد داخل قابلمه به خوبی پخته شوند. برای این کار حدود 30 دقیقه زمان لازم است. دقت داشته باشید جو به خودی خود به سوپ شما لعاب می دهد اما اگر می خواهید غلظت سوپ جو شما بیشتر باشد می توانید 1 قاشق غذاخوری آرد را در یک لیوان آب سرد حل کنید و سپس به آرامی به سوپ اضافه کنید.
در این مرحله جعفری خشک را که از قبل به صورت ریز خرد کرده اید به همراه نمک و فلفل سیاه و سایر ادویه ها به سوپ اضافه می کنیم و دوباره حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا سوپ به جوش بیاید و آرد پخته شود. البته در صورت تمایل در این مرحله می توانید مقداری زرشک هم اضافه کنید.
در 5 دقیقه آخر رب گوجه فرنگی را به همراه یکی دو قاشق روغن در یک تابه روی حرارت قرار بدهید و به مدت 30 ثاینه تفت دهید سپس آن را به همراه مقداری آبلیمو و نمک به سوپ جو اضافه کنید و اجازه دهید سوپ با حرارت ملایم جا بیفتد و غلیظ تر شد.
موقع سرو برای تزیین سوپ جو می توانید بعد از کشیدن سوپ در ظرف سوپ خوری آن را با جعفری تازه تزیین کنید.
 

 
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷ مهر ۱۳۹۷ ۱۱:۵۳ عصر، توسط farzaneamiri069.)
۲۷ مهر ۱۳۹۷ ۱۱:۵۲ عصر
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پیام‌های داخل این موضوع
سوپ جو - novinmarketing - ۲۸ فروردين ۱۳۹۵, ۱۱:۳۸ صبح
پاسخ به: سوپ جو - آزیتا - ۲۸ شهريور ۱۳۹۵, ۰۴:۰۷ عصر
پاسخ به: سوپ جو - farzaneamiri069 - ۲۷ مهر ۱۳۹۷ ۱۱:۵۲ عصر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان