اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php55/sess_sputdd551n3mcr24kr9pn0oi01, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) - Line: 429 - File: inc/plugins/checkboxvalidation.php PHP 5.6.40 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/checkboxvalidation.php 429 session_start
/inc/class_plugins.php 101 checkboxvalidation_showthread_end
/showthread.php 1243 pluginSystem->run_hooks




زمان کنونی: ۱ آذر ۱۴۰۳, ۰۹:۳۳ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مکانیسم ایست قلبی در خواب
نویسنده پیام
کاربر تازه وارد
*
????? ?????
ارسال‌ها: 1
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۹
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
ارسال: #1
مکانیسم ایست قلبی در خواب
معمولن چگونگی بروز این ایست های قلبی به دو دسته ی کلی آریتمی های سریع (تاکی آریتمی) و آریتمی های کند (برادی آریتمی و آسیستول) تقسیم می شود. به عبارت ساده تر در حالت اول به دلیل بروز آریتمی های سریع قلب مبتلا عملکرد طبیعی خود را از دست می دهد و در حالت دوم به علت افت ضربان قلب است که قلب از طپش می ایستد. هر بیماری زمینه ای معمولن از یکی از این دو حالت باعث بروز ایست قلبی و مرگ می شود. در ادامه مروری می کنیم بر علل این وقایع.
۱. گرفتگی های عروق قلبی
بیماری هایی که باعث گرفتگی عروق قلبی می شوند از طریق کاهش خونرسانی بافت قلب این عضو مهم را در معرض سکته های قلبی و به دنبال آن آریتمی های مرگ بار قرار می دهند. در واقع یکی از مهم ترین علل بروز ایست های قلبی و مرگ در خواب به خصوص در افراد مسن سکته های قلبی ناشی از گرفتگی های عروقی است.
این حالت هم افرادی می تواند رخ بدهد که پیش از این پزشک برای ایشان تشخیص بیماری قلبی را مطرح کرده و هم در برخی حالات در افرادی رخ می دهد که تا به حال مراجعه ی پزشکی نداشته اند. مهم ترین علامت هشداردهنده ی بروز تنگی های عروق کرونری قلب بروز دردهای قفسه ی سینه با تیرکشیدن به دست چپ است که در حین فعالیت تشدید می شود و با استراحت بهتر می شود. در صورت داشتن هرگونه درد سینه بهتر است یک بار نزد متخصص قلب ویزیت شوید تا هر گونه مشکل احتمالی بررسی شود.
۲. نارسایی های قلبی پیش رفته
در بیمارانی که پیش از این دچار سکته های قلبی شده باشند یکی از مهم ترین مشکلاتی که رخ می دهد آسیب های شدید بافت قلبی و به دنبال آن افت عملکرد قلبی است. در این حالت که به آن نارسایی قلبی گفته می شود عضله ی قلب توان کافی برای انقباض مناسب ندارد و همین باعث مستعد شدن فرد مبتلا به بروز آریتمی های مرگ بار قلبی می شود.
معمولاً این حالت در موارد خیلی پیش رفته بیماری رخ می‌دهد و مورد شایعی نیست ولی از نظر سلامت فرد مبتلا دارای اهمیت است. به همین خاطر هم در بیماران با نارسایی های قلبی پیش رفته از برخی دستگاه های شوک دهنده (با نام ICD) استفاده می شود تا در صورت بروز آریتمی بتوان این مشکل را برطرف کرد و فرد را نجات داد. بیماران با نارسایی های قلبی بهتر است در مورد این دستگاه از پزشک خود سوال کنند و همیشه داروهای تجویزی را منظم استفاده کنند.

ادامه مطلب...
 
 
۲۶ فروردين ۱۴۰۰ ۱۲:۴۱ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان