آماده کردن زرشک برای زرشک پلو - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان عروس (https://forum.talarearoos.ir) +-- انجمن: خانه داری نوعروسان (/forum-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%86--45) +--- انجمن: آشپزی (/forum-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C--46) +--- موضوع: آماده کردن زرشک برای زرشک پلو (/thread-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D9%83%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B2%D8%B1%D8%B4%D9%83-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A-%D8%B2%D8%B1%D8%B4%D9%83-%D9%BE%D9%84%D9%88--548) |
آماده کردن زرشک برای زرشک پلو - atefeh - ۲ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۳ عصر برای پختن زرشک پلو اول زرشک را پاک کنید . برگ ها و سنگ ریزه و شن های داخل آن را جدا کنید و بعد بشویید و در صافی بگذارید آب آن برود . بعضی ها پس از این کار زرشک را در یخچال یا فریزر نگهداری میکنند تا تازه و نرم بماند و رنگ آن تیره نشود . زرشک پاک شده را برای هر نفر حدود 4 الی 5 قاشق غذاخوری ( بیشتر یا کمتر : بسته به علاقه ای که افراد به زرشک دارند ) در نظر بگیرید . داخل قابلمه کوچک بریزید کمی آب ( به اندازه ای که روی زرشک ها را بپوشاند بریزید و چند قاشق غ شکر ( مجددا به اندازه علاقه ای که افراد به مزه شیرینی آن دارند ) روی آن بریزید . حال کمی روغن یا کره به آن اضافه کنید تا چربی حاصل از آن زرشک ها را براق کند .دو قاشق غ زعفران آب کرده هم داخل آن بریزید . آن را روی شعله ملایم بگذارید تا شکر حل شود و مایع داخل شروع بجوشیدن کند . پس از اینکه چند جوش زد ولی آب هنوز باقی بود آن را خاموش کنید . بگذارید کمی بماند تا شکر و آب زعفران به خورد زرشک ها برود . حال زرشکهای پف کرده یاقوتی و ملس و براقی دارید . میتوانید هنگام کشیدن برنج داخل دیس آنرا با انواع خلال پسته و ..... روی برنج بپاشید . اگر خواستید مجددا زرشک ها را داغ کنید مراقب باشید که آنها را نسوزانید و زود از روی شعله بردارید . رنگ زرشک ها نباید تیره شود !! نکته ریز ولی مهم : دقت کنید موقع کشیدن زرشک لابلا و روی برنج مدتی از خاموش کردن آن گذشته باشد تا شکر و آب زعفران به خورد زرشک ها رفته باشد و آنها پف کرده باشند !!! پاسخ به: آماده کردن زرشک برای زرشک پلو - سارا - ۲۲ مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۱۱ صبح من زرشک رو بعد از شستن توی کره تفت میدم و یه کمی شکر میزم خوب میشه پاسخ به: آماده کردن زرشک برای زرشک پلو - chemistry21 - ۲ مرداد ۱۳۹۶ ۰۶:۳۳ عصر من زرشک رو با زعفرون بوداده می کنم. طعم نهاییش خیلی خوبه |