خط لب دوست شماست - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان عروس (https://forum.talarearoos.ir) +-- انجمن: سلامتی و زیبایی (/forum-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA%DB%8C-%D9%88-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%DB%8C%DB%8C--51) +--- انجمن: آرایش و پیرایش (/forum-%D8%A2%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%88-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4--52) +--- موضوع: خط لب دوست شماست (/thread-%D8%AE%D8%B7-%D9%84%D8%A8-%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA-%D8%B4%D9%85%D8%A7%D8%B3%D8%AA--1016) |
خط لب دوست شماست - haniye - ۱۵ شهريور ۱۳۹۴ ۰۹:۵۹ صبح نه فقط به عنوان اولین گام – Turnbow معمولاً برای آرایش مشتریهایش از خط لب استفاده میکند و از رژ لبهای معمول صرفنظر میکند. او میگوید: "من دوست دارم محدودهی لبها را با خط لب شکل بدهم و درون این محدوده را نیز با خط لب پر کنم. شما به دلیل کیفیت رژ لب نمیتوانید با آن دور لبها را به خوبی رسم کنید. در صورتی که با رژ لب این کار را انجام دهید نتیجه آن نامرتبتر از یک خط خواهد شد. خط لب کمی خشکتر است، بنابراین بر روی لب جابهجا نمیشود. بر عکس رژ لب به دلیل دارا بودن ساختار مرطوبتر، جابهجا میشود." در صورتی که میخواهید کمی مرتبتر به نظر برسد، Turnbow پیشنهاد میکند مقداری رژ لب معمولی بر روی خط لبها بکشید. البته دقت کنید فقط در وسط لبها این کار را انجام دهید و از کشیدن رژ لب در حاشیهی لبها خودداری کنید. در صورتی که واقعاً به رژ لبهای معمول علاقهمندید از خط لب به عنوان پایه (اطراف لبها) استفاده کنید و سپس از یک رژ لب با ترکیب دارای ماندگاری بالا استفاده کنید. این گونه رژها خشکتر هستند و امکان خونریزی را نیز کاهش میدهند. علاوه بر این میتوانید از خط لب صرفنظر کرده و از رژ لب فقط در وسط لبها استفاده کنید. |