کوکوی مرغ با کنجد
مواد لازم:
مرغ : نیم کیلو
سیر له شده : 1قاشق غذاخوری یا کمتر بسته به سلیقه
نمک : 1 قاشق مرباخوری
خردل: 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ : 1 عدد بزرگ
کنجد : به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
مرغ را چرخ کرده و خردل و نمک و نصف تخم مرغ زده شده و سیر را با هم مخلوط می کنیم ( در صورت تمایل می توانیم کمی ارده به مواد اضافه کنیم حدود 1 قاشق مربا خوری ) و به صورت دایره های کوچکی در می آوریم و در باقی تخم مرغ و سپس در کنجد می غلتانیم و بعد در روغن سرخ می کنیم. کوکوها را در ظرف می چینیم و با چند برگ جعفری تزئین می کنیم.
سوپ گوجهفرنگی با ماکارونی و کوفته ریزه !
مواد لازم:
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
پیاز متوسط خرد شده: یک عدد
سیر له شده: دو حبه
گوجه فرنگی رنده شده: 500 گرم
ربگوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
آبجوش: 6 لیوان
شکر: 1 قاشق غذاخوری
ماکارونی پیچ: یک سوم لیوان
برگ ریحان تازه خردشده: 2 قاشق غذاخوری
برای کوفته ریزهها:
گوشت چرخکرده: 500 گرم
مغز نان خشک شده، آسیاب شده: سه چهارملیوان
پیاز متوسط رنده شده: 1 عدد
زرده تخم مرغ: 1 عدد
برگ ریحان تازه خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا برای تهیه کوفته ریزهها، ریحان، زردهتخممرغ، پیاز، مغز نان و گوشت را در مخلوطکنریخته وخوب با هم مخلوط کنید. سپس حجمی بهاندازه 2 قاشق چایخوری از مخلوط را بردارید وآن را به شکل توپ کوچک درآورید. این کار را باتمام مخلوط انجام دهید. در این هنگام روغن رادر ماهیتابه نچسبی داغ کنید و کوفته ریزهها رادر آن سرخ کنید. هراز گاهی ماهی تابه را کمیتکان دهید تا کوفتهها نچسبند و تمام اطراف آنهاسرخ شود. پس از آماده شدن، آنها را در ظرفیبگذارید تا روغن اضافی خود را پس بدهد.
پس از اینکه کوفتهها را آماده کردید، در مرحلهبعد روغن را در ماهیتابه بزرگی گرم کنید و سیر وپیاز را در آن بریزید و خوب هم بزنید، تا زمانی که
پیاز نرم شود. گوجه فرنگیها و آب آن را درمخلوط بریزید و سپس پاستا، کوفته ریزه و آب وشکر را اضافه کنید. آنگاه درب ظرف را بگذارید وبه مدت 15 دقیقه روی حرارت قرار دهید. دراین هنگام درب قابلمه را بردارید و مواد را همبزنید و بگذارید بجوشد تا زمانی که ماکارونیهاکاملا نرم شوند. در آخرین لحظه ریحان را اضافهکنی
کاسرول کوفته مرغ با سس میگو
کوفته یکی از غذاهای خوشمزه و البته پرهزینه محسوب می شود. اما گاهی برای صرف هزینه کمتر، ترجیح می دهیم کوفته مرغ را امتحان کنیم. در این مطلب کوفته مرغ را به همراه سس میگو برای شما آموزش داده ایم، اگر امتحان کنید حتما خوشتان می آید.
مواد لازم برای کاسرول کوفته مرغ با سس میگو :
میگو خرد شده | ۱ کیلوگرم |
قارچ خرد شده | ۳۰۰ گرم |
سیر خرد شده | ۴ حبه |
لوبیا سبز خرد شده | ۴ عدد |
آرد سفید | ۵ قاشق سوپخوری |
آب مرغ | ۱/۳ پیمانه |
خامه | ۲/۳ پیمانه |
ذرت پخته | ۱/۴ پیمانه |
مواد لازم برای کوفته :
گوشت مرغ چرخ شده | ۵۰۰ گرم |
جعفری خرد شده | ۲ قاشق سوپخوری |
پودر سوخاری | ۱-۲ قاشق سوپخوری |
پودر سیر | ۱ قاشق چایخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
روغن | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه کاسرول کوفته مرغ با سس میگو :
ابتدا میگوها را پاک کرده، بشویید. سپس آن ها را آغشته به نمک و فلفل کرده، سرخ شان کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس قارچ ها را داخل آن تفت دهید. بعد از ۴ دقیقه پیازچه خردشده را همراه با سیر و مقداری نمک و فلفل بریزید و مواد را خوب تفت دهید.
حالا آرد را اضافه کرده، همراه مواد تفت دهید و بعد آب مرغ و خامه را بیفزایید. در این مرحله حرارت را زیاد کنید تا مواد جوش بیاید، سپس حرارت را کم کرده، صبر کنید تا سس غلیظ شود.
حالا لوبیای خردشده، ذرت و میگوهای سرخ شده را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید. صبر کنید تا مواد خوب به خورد هم بروند. در این زمان باید فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
گوشت مرغ چرخ شده را همراه با پودر سیر، جعفری خردشده، پودر سوخاری و تخممرغ را به همراه مقداری نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید. مواد را خوب با هم ورز دهید تا خمیر کوفته آماده شود.
حالا مواد را شبیه توپ هایی اندازه نارنگی درآورید. مخلوط میگو را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید، سپس کوفته ها را داخل آن قرار دهید. ظرف را به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا کاسرول شما آماده شود.
منبع : sarashpazpapion.com
شامی کباب مجلسیگوشت چرخ کرده | ۴۰۰ گرم |
آرد نخودچی | ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
روغن مایع | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
زردچوبه | به میزان لازم |
دستور پخت و طرز تهیه
ابتدا پیازها را با رنده ریز رنده می کنیم ، سپس پیاز رنده شده را با دست فشار می دهیم و آب آن را می گیریم و پیاز آب گرفته را با گوشت چرخ کرده مخلوط می کنیم. در این مرحله آرد نخودچی را به همراه نمک ، زردچوبه و فلفل به مایه شامی اضافه می کنیم.
بعد از اضافه کردن تخم مرغ مواد را خوب ورز می دهیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند. در صورت تمایل می توانید ۱ یا ۲ سیب زمینی هم رنده کنید و پس از گرفتن آب سیب زمینی ها آنها را به مایه شامی کباب اضافه کنید.
نکته مهم در این مرحله این است که اگر مایه شامی کباب شل شده بود مقداری آرد نخودچی به آن اضافه کنید. اگر آرد نخودچی در دسترس نداشتید می توانید از نان خشک پودر شده استفاده کنید. بهتر است مایه شامی را چند ساعتی در یخچال قرار دهیم.
این کار باعث می شود مایه شامی کباب استراحت کند و در پایان پس از سرخ کردن شامی ها نتیجه کار بهتر شود. پس از اینکه مایه استراحت کرد آنرا از یخچال خارج می کنیم. یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم.
به اندازه یک فلافل از مایه شامی کباب بر می داریم و به صورت کوفته قلقلی در دستمان به آن شکل می دهیم و در پایان تختش می کنیم ( مانند کوکو سیب زمینی ) و وسطش را با انگشت یک سوراخ ایجاد می کنیم و در روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود.
پس از اینکه یک سمت شامی سرخ شد آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. به همین ترتیب تمام شامی ها را سرخ می کنیم. در کنار شامی کباب بهتر است چند گوجه فرنگی و مقداری سیب زمینی هم سرخ کنیم. در پایان غذا را با نان یا برنج سرو می کنیم.
طرز تهیه کوکو کاهوکاهو | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۴ عدد |
آرد | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | به میزان لازم |
گردو | ۵۰ گرم |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
دستور پخت و طرز تهیه
ابتدا کاهو را برگ برگ می کنیم و پس از شستشو به صورت ریز خردش می کنیم. تخم مرغ ها را در یک کاسه جداگانه می شکنیم و با نمک و فلفل به خوبی مخلوط می کنیم. سپس تخم مرغ ها را به کاهوهای خرد شده اضافه می کنیمدر مرحله بعد آرد را کم کم به مواد اضافه می کنیم و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست و منسجم شوند. در مرحله پایانی مغز گردوها را خرد می کنیم و داخل مایع کوکو می ریزیم. حالا مایه کوکو آماده است و باید آنرا را سرخ کنیم.
یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم. پس از اینکه روغن داغ شد مانند کوکوی سبزی تمام مایه کوکو را داخل تابه می ریزیم و اجازه می دهیم یک سمتش سرخ شود ، سپس بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود.
طرز تهیه رول پنیری گوشت و فرانکفورتر
رول پنیری گوشت و فرانکفورتر یک غذای ساده است که به راحتی میتوانید آن را در منزل آماده کنید. این غذا جز غذاهایی است که معمولا هر سلیقه ای آن را می پسندد. فراکفورتر از خانواده سوسیس ها به حساب می آید که ۷۰ درصد آن را گوشت گوساله تشکیل داده است. این نوع سوسیس را به سه روش می توان طبخ کرد. می توانید آن را گریل، هواپز یا سرخ کنید و در هر سه حالت از طعم لذیذ آن لذت ببرید. فرانکفورتر برای بشقاب های مخصوص و انواع ساندویچ ها مناسب است.
رول پنیری گوشت و فرانکفورتر یک دستور غذای متفاوت از این نوع سوسیس است. آن را تهیه کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه رول پنیری گوشت و فرانکفورتر :
سوسیس فرانکفورتر | ۲ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
پنیر خامه ای | ۱ پیمانه |
پنیر چدار رنده شده | به مقدار لازم |
پاپریکا | ۱ قاشق غذاخوری |
سیر | ۳ حبه |
پودر سیر | ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل سبز | ۴ عدد |
سس گوجه فرنگی | به میزان لازم |
روغن سرخ کردنی | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه رول پنیری گوشت و فرانکفورتر :
ابتدا سوسیس های فرانکفورتر را خرد کنید و سپس آن ها را به همراه پیاز خرد شده در مقداری روغن تفت دهید. بعد از آن که آن ها را کمی تفت دادید گوشت چرخ کرده، سیر خرد شده، فلفل سبز خرد شده، پاپریکا، پودر سیر و نمک را به آن اضافه کنید و آن ها را به خوبی با هم تفت دهید. پنیر خامه ای را اضافه کنید و ترکیبتان را خوب هم بزنید و سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
هر یک از نان های ترتیلا را با مقداری از مواد تهیه شده پر کنید و در آخر یک لایه پنیر چدار رنده شده روی آن بپاشید و سپس نان ها را رول کنید. در انتها نان های رول شده را در مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند و آن را با سس کچاپ میل کنید.