۱۹ خرداد ۱۳۹۱, ۰۸:۳۰ عصر
مواد لازم برای 4 نفر
1- روغن را در یک تابه روی حرارت زیاد داغ کرده و مرغ را در آن 4-5دقیقه تفت دهید تا رنگ بگیرد، سپس از ظرف خارج کنید.
2- فلفلها و کدو را داخل روغن 4دقیقه تفت دهید تا نرم شود اما تردی خود را کاملا از دست ندهد.
3- شعله را اندکی کم کرده و مرغ را به تابه برگردانید. آب قلم را اضافه کرده و غذا را به جوش آورید. پس از 10 دقیقه، نشاسته را در 2 قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده و به غذا اضافه کنید تا غلیظ شود، پس از 5دقیقه سویاسس را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. با نودل، برنج یا نان سرو کنید.
فوت آشپزی
1- اگر اهل تجربه چیزهای جدید هستید کدو را با خیار جایگزین کنید.
2- اضافه کردن مقداری میگو، پس از خارج کردن مرغ از تابه و سرخ کردن آن به مدت 4 دقیقه غذا را متنوعتر میکند.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1...27_374.jpg
- سینه مرغ بدون استخوان: یک عدد، خلالیشده
- فلفل دلمهای سبز: یک عدد، خلالیشده
- فلفل دلمهای قرمز: یک عدد، خلالیشده
- کدوسبز: 2 عدد، خلالیشده
- آب قلم: یکدوم پیمانه
- سویاسس: 2 قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت: یک قاشق چایخوری
- روغن: 4 قاشق غذاخوری
1- روغن را در یک تابه روی حرارت زیاد داغ کرده و مرغ را در آن 4-5دقیقه تفت دهید تا رنگ بگیرد، سپس از ظرف خارج کنید.
2- فلفلها و کدو را داخل روغن 4دقیقه تفت دهید تا نرم شود اما تردی خود را کاملا از دست ندهد.
3- شعله را اندکی کم کرده و مرغ را به تابه برگردانید. آب قلم را اضافه کرده و غذا را به جوش آورید. پس از 10 دقیقه، نشاسته را در 2 قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده و به غذا اضافه کنید تا غلیظ شود، پس از 5دقیقه سویاسس را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. با نودل، برنج یا نان سرو کنید.
فوت آشپزی
1- اگر اهل تجربه چیزهای جدید هستید کدو را با خیار جایگزین کنید.
2- اضافه کردن مقداری میگو، پس از خارج کردن مرغ از تابه و سرخ کردن آن به مدت 4 دقیقه غذا را متنوعتر میکند.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1...27_374.jpg