۱۶ خرداد ۱۳۹۱, ۰۷:۳۴ عصر
مواد لازم برای 4 تا6 نفر
1- لوبیاسبز را پاک کرده، بشویید، به قطعات کوچک تقسیم کنید و بعد آن را در 3 پیمانه آب با در باز بپزید. این کار باعث میشود که رنگ لوبیا در زمان پخت عوض نشود.
2- هویج را پوست گرفته ،خرد کنید و بپزید.
3- سیبزمینی را خرد کرده، سرخ کنید و بگذارید تا روغن اضافی آن خارج شود.
4- در این مرحله، گوشت چرخکرده را با یک عدد پیاز رندهشده، ربگوجهفرنگی، زعفران، نمک، فلفل و ادویه دلخواه مخلوط کرده و ورز دهید تا گوشت مزهدار شود.
5- سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید. در تابه روغن بریزید و بگذارید داغ شود. از مایه کوکو درون تابه بریزید و روی آن را صاف کنید، حرارت را کم کرده و در تابه را بگذارید و اجازه دهید تا کوکو مغزپخت شود.
میتوان کوکو را در طبقه وسط فر و با دمای 180درجه قرار داد تا رویش طلایی شود یا اینکه درون تاب روی آن یک طرفش پخته شد، آن را برگردانید و طرف دیگرش را نیز سرخ کنید.
این کوکو را به صورت قاشقی یا در قالبهای شکلدار دلخواه نیز درست میکنند.
نکات آشپزی
1- لوبیای مورد استفاده برای کوکو باید نازک باشد و ریز خرد شود تا از انسجام کوکو جلوگیری نکند.
2- چون اندازه تخممرغها متفاوت است آنها را دانهدانه به مایه کوکو اضافه کنید.
- گوشت چرخکرده: 200 گرم
- پیاز رندهشده: یک عدد متوسط
- رب گوجهفرنگی: یک قاشق غذاخوری
- تخممرغ: 6 تا 8 عدد
- لوبیا سبز ریز خردشده و پختهشده: 250 گرم
- هویج نگینی خردشده و پختهشده: 2عدد متوسط
- سیبزمینی نگینی خردشده و سرخشده: 2 عدد متوسط
- بکینگپودر: یک قاشق چایخوری
- زعفران: یک قاشق چایخوری
- نمک، فلفل و ادویه: به میزان لازم
- روغن: به میزان لازم
1- لوبیاسبز را پاک کرده، بشویید، به قطعات کوچک تقسیم کنید و بعد آن را در 3 پیمانه آب با در باز بپزید. این کار باعث میشود که رنگ لوبیا در زمان پخت عوض نشود.
2- هویج را پوست گرفته ،خرد کنید و بپزید.
3- سیبزمینی را خرد کرده، سرخ کنید و بگذارید تا روغن اضافی آن خارج شود.
4- در این مرحله، گوشت چرخکرده را با یک عدد پیاز رندهشده، ربگوجهفرنگی، زعفران، نمک، فلفل و ادویه دلخواه مخلوط کرده و ورز دهید تا گوشت مزهدار شود.
5- سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید. در تابه روغن بریزید و بگذارید داغ شود. از مایه کوکو درون تابه بریزید و روی آن را صاف کنید، حرارت را کم کرده و در تابه را بگذارید و اجازه دهید تا کوکو مغزپخت شود.
میتوان کوکو را در طبقه وسط فر و با دمای 180درجه قرار داد تا رویش طلایی شود یا اینکه درون تاب روی آن یک طرفش پخته شد، آن را برگردانید و طرف دیگرش را نیز سرخ کنید.
این کوکو را به صورت قاشقی یا در قالبهای شکلدار دلخواه نیز درست میکنند.
نکات آشپزی
1- لوبیای مورد استفاده برای کوکو باید نازک باشد و ریز خرد شود تا از انسجام کوکو جلوگیری نکند.
2- چون اندازه تخممرغها متفاوت است آنها را دانهدانه به مایه کوکو اضافه کنید.