تالار گفتمان عروس

نسخه کامل: کته‌کباب
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازم
  • فیله گوساله: یک کیلوگرم
  • پیاز: یک عدد
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • ماست: یک قاشق غذاخوری
روش تهیه

پیاز را خرد کرده و با فیله گوساله تکه شده مخلوط می‌کنیم. یک قاشق روغن زیتون بدون بو به آن اضافه کرده و با یک قاشق ماست هم می‌زنیم سپس یک‌دوم پیمانه آب پیاز به مواد مخلوط کرده و فیله گوشت را 24 ساعت در مواد می‌خوابانیم. سپس به سیخ کشانده و روی حرارت منقل کباب می‌کنیم. یک ظرف جداگانه هم زده و به مواد بادنجان اضافه می‌کنیم.

فوت آشپزی

کباب گوساله نباید خیلی برشته و رنگ آن قهوه‌ای شود.
لینک مرجع