۱۶ خرداد ۱۳۹۱, ۰۷:۲۲ عصر
مواد لازم
پیاز را خرد کرده و با فیله گوساله تکه شده مخلوط میکنیم. یک قاشق روغن زیتون بدون بو به آن اضافه کرده و با یک قاشق ماست هم میزنیم سپس یکدوم پیمانه آب پیاز به مواد مخلوط کرده و فیله گوشت را 24 ساعت در مواد میخوابانیم. سپس به سیخ کشانده و روی حرارت منقل کباب میکنیم. یک ظرف جداگانه هم زده و به مواد بادنجان اضافه میکنیم.
فوت آشپزی
کباب گوساله نباید خیلی برشته و رنگ آن قهوهای شود.
- فیله گوساله: یک کیلوگرم
- پیاز: یک عدد
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- ماست: یک قاشق غذاخوری
پیاز را خرد کرده و با فیله گوساله تکه شده مخلوط میکنیم. یک قاشق روغن زیتون بدون بو به آن اضافه کرده و با یک قاشق ماست هم میزنیم سپس یکدوم پیمانه آب پیاز به مواد مخلوط کرده و فیله گوشت را 24 ساعت در مواد میخوابانیم. سپس به سیخ کشانده و روی حرارت منقل کباب میکنیم. یک ظرف جداگانه هم زده و به مواد بادنجان اضافه میکنیم.
فوت آشپزی
کباب گوساله نباید خیلی برشته و رنگ آن قهوهای شود.