تالار گفتمان عروس

نسخه کامل: کشک لیمو (Lemon Curd) کرم لیمویی بینظیر
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
کلا (Fruit Curd) کشک های میوه ای از میوه هایی مثل انواع مرکبات (نارنگی،پرتقال،لیمو سنگی و لیمو شیرازی)،توتی ها(توت فرنگی،زغال اخته،تمشک و ..) و سایر میوه ها در ترکیب با زرده تخم مرغ و کره ونشاسته بدست میاد که حالتی کرم ژلاتینه دارن
کشک های میوه ای در انگلستان همراه با مافین انگلیسی و انواع نان و شیرینی عصرانه در زمان چای عصر سرو میشده و در آمریکا همراه با مرنگهای بزرگ و میوه تازه سرو میشن
کشک میوه ای در مقدار کم و برای مصرف روزانه تهیه میشه و مثل مرباها بلند مدت نگهداری نمیشه
از کشک میوه ای در فیلینگ تارت،انواع کیک، بجای کرم پاتیسیر در دسرها و پر کردن نان اکلر و پیراشکی و همینطور همراه با انواع بیسکوییت و نان بعنوان صبحانه یا عصرانه استفاده میشه

مواد لازم:
150 میلی لیتر آب لیمو سنگی (حدود 4 لیمو)
150 گرم شکر (کمتر یا بیشتر با توجه به میزان ترشی آبلیمو)
30 گرم کره
رنده پوست 3 لیمو
3 زرده تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
6 قاشق غذاخوری آب


روش تهیه:
در یک شیرجوش آب لیمو و پوست لیمو، شکر و کره رو ترکیب و هم بزنین تا زمانیکه شکر حل بشه سپس صبر کنین تا اطراف ظرف شروع به حباب زدن کنه و حرارت رو خاموش کنین

در همین حال، در یک کاسه نشاسته ذرت رو در آب حل کنین و سپس زرده تخم مرغ رو اضافه و به آرومی هم بزنید تا به خوبی ترکیب بشه

[تصویر:  20151108131235_lc10.jpg.jpg]

مخلوط زرده تخم مرغ رو به مخلوط لیمو اضافه و هم بزنین و دوباره ظرف رو روی حرارت ملایم قرار بدید و بطور مداوم با همزن دستی هم بزنین تا مخلوط کاملا غلیظ بشه حدود 5 دقیقه طول میکشه تا کشک لیمویی به غلظت مورد نظر برسه
سپس روی ظرف رو بپوشونین و بذارین خنک بشه
اگه روی ظرف رو نپوشونین حین خشک شدن یک لایه ضخیم روی کشک لیمو رو میگیره
 
لینک مرجع