زمان کنونی: ۳۱ فروردين ۱۴۰۳, ۰۳:۲۷ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اعلانات تالار گفتمان

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 دلیل خوب برای خوردن گوجه فرنگی
نویسنده پیام
Posting Freak
*****
کاربر تالار
ارسال‌ها: 1,386
تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱
اعتبار: 0
سپاس ها 14
سپاس شده 3 بار در 3 ارسال
ارسال: #1
5 دلیل خوب برای خوردن گوجه فرنگی
[تصویر:  co830.jpg]
گوجه فرنگی بخورید تا سکته مغزی نکنید
 
گوجه فرنگی از آن دسته سبزی- میوه هایی است که می‌توان در هر فصلی و به انواع مختلف مصرف کرد. داخل سالاد، به صورت املت، گوجه فرنگی شکم پُر، کنار خورش‌ها و غیره.
 
باید بدانید که گوجه فرنگی حاوی خواص متعددی است. یعنی می‌تواند از ابتلا به سرطان پیشگیری کند، سکته‌ی مغزی را از شما دور کند، باعث خوش اندامی شما شود و غیره. با ما باشید تا با 5 دلیل خوب برای مصرف بیشتر گوجه فرنگی آشنا شوید.
 
١- گوجه‌فرنگی برای پیشگیری از سرطان
لیکوپن‌ها ترکیبات اصلی گوجه‌فرنگی هستند که خواص فوق العاده‌ای دارند. این رنگدانه های قرمز - نارنجی رنگ که به خانواده‌ی کاروتنوئیدها تعلق دارند خواص آنتی‌اکسیدانی فوق‌العاده‌ای دارند. یعنی اینکه تمام قد در برابر رادیکال‌های آزاد آسیب رسان مقابله می کنند. نتایج پژوهش گسترده‌ای که در سال های بین 1986 و 1998 انجام‌شده نشان می دهد افرادی که هر هفته حداقل دو مرتبه سس گوجه‌فرنگی مصرف می‌کنند خطر ابتلا به سرطان پروستات را به میزان 36 درصد کاهش می‌دهند. در سال 2013 محققان فرانسوی روی موش‌های آزمایشگاهی بررسی هایی انجام داده و به این نتیجه رسیدند که لیکوپن ها ضدسرطان هستند. این محققان مخصوصاً به آقایان توصیه می‌کنند که گوجه فرنگی بیشتری مصرف کنند زیرا آن‌ها را در برابر سرطان پروستات مقاوم می‌کند. باید بدانید که گوجه فرنگی بخشی از رژیم غذایی مدیترانه ای است، رژیمی که خطر ابتلا سرطان را کاهش می دهد.
 
٢- گوجه فرنگی بخورید تا سکته مغزی نکنید
گوجه‌فرنگی خطر سکته‌ی مغزی را کاهش می‌دهد. می‌پرسید چرا؟ به خاطر اینکه لیکوپن موجود در این میوه اکسایش چربی‌ها را کاهش می‌دهد. این اکسایش باعث تشکیل پلاک‌های عروقی می‌شود و این رسوب چربی‌ها باعث مسدود شدن رگ‌ها شده و خطر سکته‌ی مغزی را بالا می‌برد. اگر از فشارخون بالا هم رنج می‌برید حتماً گوجه فرنگی بیشتری میل کنید. توصیه می کنیم صبح ها به صورت ناشتا یک لیوان آب گوجه فرنگی بنوشید.
 
٣- گوجه فرنگی خستگی هایتان را به دست باد می‌دهد
گوجه فرنگی حاوی ویتامین‌های زیادی از جمله ویتامین A، C، B3، B6، E و k می‌باشد. از بین این ویتامین‌ها ویتامین C برای مقابله با خستگی و ایجاد احساس نشاط و سرزندگی فوق‌العاده است. ویتامین C نقش زیادی در حفاظت از سلول‌ها دارد و اثرات رادیکال‌های آزاد و آلاینده‌ها را کاهش می‌دهد. البته توجه داشته باشید زمانی اثر این ویتامین چند برابر می‌شود که آنتی‌اکسیدان‌های دیگری مانند کاروتنوئیدها و پولی فنول های بیشتری هم جذب کنید. گوجه‌فرنگی سرشار از ویتامین C و کاروتنوئیدها است و برای همین هم یک میوه‌ی ضدپیری محسوب می‌شود. اگر می‌خواهید همیشه جوان و شاداب بمانید گوجه فرنگی را دریابید.
 
٤- گوجه فرنگی برای اینکه خوش اندام باشید
گوجه فرنگی حاوی میزان زیادی آب (93 تا 95 درصد) و قند کمی است. برای همین هم تشنگی را برطرف کرده و کالری کمی به بدن می‌رساند. در واقع هر 100 گرم گوجه‌فرنگی حدود 17 کیلوکالری انرژی دارد. برای همین اگر دنبال لاغری هستید و رژیم گرفته‌اید می‌توانید با خیال راحت به این سبزی - میوه اعتماد کنید. توجه داشته باشید که گوجه‌فرنگی به هضم غذا و دفع راحت کمک می‌کند. اگر مشکل هضم دارید می‌توانید بعد از غذا یک عدد گوجه فرنگی تازه و کاملا رسیده میل کنید.
 
٥- گوجه فرنگی برای داشتن پوستی زیبا و جوان
گوجه‌فرنگی سرشار از لیکوپن است و برای همین هم با پیری سلول‌ها مقابله می‌کند. این آنتی‌اکسیدان با رادیکال‌های آزاد که باعث پیری پوست می‌شوند مقابله می‌کند. به عقیده‌ی اکثر متخصصان پوست، گوجه فرنگی می‌تواند منافذ پوست را منقبض کرده و آن را پاک‌سازی کند. اگر طرفدار ماسک های طبیعی هستید می‌توانید برای پاک سازی و تمیزی پوستتان از گوجه‌فرنگی استفاده کنید. چند ورق گوجه فرنگی روی صورتتان بگذارید و بعد از 15 دقیقه شستشو دهید. البته توجه داشته باشید که این شیوه به درد پو ست‌های چرب می‌خورد.
 
حواستان به معده‌تان باشد
گوجه فرنگی خاصیت اسیدی دارد و برای همین برای افرادی که معده‌ی حساسی دارند خوب نیست. البته می‌توانید پوست آن را کرده و دانه‌هایش را خالی کنید و سپس داخل آب جوش بیندازید تا این خاصیتش از بین برود. مصرف گوجه‌فرنگی به ویژه گوجه فرنگی خام می تواند برای برخی افراد آلرژی زا باشد حتی می‌تواند باعث شوک آنافیلاکسی شود که یک آلرژی غذایی نسبتا نادر است. توصیه می‌کنیم در صورتی که دچار اسهال شدید نیز از مصرف گوجه فرنگی خودداری کنید چون باعث بدتر شدن وضعیت می شود.
 
چند توصیه‌ی کلی
می توانید گوجه فرنگی را به انواع مختلف مصرف کنید. گوجه فرنگی تازه حاوی بیشترین میزان ویتامین C می‌باشد. زمانی که آن را تفت می‌دهید یا می‌پزید لیکوپن های آن بیشتر جذب بدن می‌شود. البته توصیه می کنیم برای پختن یا تفت آن از کمی روغن استفاده کنید چون در این صورت است که لیکوپن های آن بیشتر جذب می شود. اگر به گوجه فرنگی های ارگانیک دسترسی دارید حتماً بیشتر از آن‌ها استفاده کنید چون حاوی آنتی اکسیدان های بیشتری می باشند.
 
۱۰ اسفند ۱۳۹۶ ۱۲:۰۱ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مواد غذایی برای زنان متناسب با سن agent3143 0 1,350 ۱۹ آبان ۱۳۹۹ ۰۵:۴۶ عصر
آخرین ارسال: agent3143
  رژیم مواد غذایی پر فیبر برای پیشگیری و درمان بیماری ها zareisara7474 1 1,554 ۶ آبان ۱۳۹۸ ۰۴:۰۰ عصر
آخرین ارسال: golia70
  بایدها و نبایدهای غذایی برای کم کاری تیروئید farzaneh 0 1,547 ۱۰ اسفند ۱۳۹۶ ۱۰:۵۶ عصر
آخرین ارسال: farzaneh
  خطرات و عوارض خوردن برنج خام faezeh 0 2,380 ۲۱ خرداد ۱۳۹۶ ۰۳:۳۴ عصر
آخرین ارسال: faezeh
  نسخه ای عجیب برای تقویت حافظه behnoosh 0 2,227 ۱۷ شهريور ۱۳۹۴ ۰۸:۴۳ عصر
آخرین ارسال: behnoosh
  نسخه ای عجیب برای تقویت حافظه helen 0 2,450 ۱۶ شهريور ۱۳۹۴ ۰۸:۵۵ عصر
آخرین ارسال: helen
  برای کاهش استرس، این خوراکی ها را میل کنید star 0 2,699 ۲ ارديبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۴۸ عصر
آخرین ارسال: star
  خاصیت خوردن ژله مریم خانم 0 3,426 ۱۱ آذر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۵ صبح
آخرین ارسال: مریم خانم
  8 ماده غذایی برای سلامت و تقویت مغز انسان star 0 3,906 ۱۵ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۱ عصر
آخرین ارسال: star
  تـوت فرنگی ، کمیاب ولی با ارزش atefeh 0 2,786 ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۰۳ عصر
آخرین ارسال: atefeh

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان