زمان کنونی: ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳, ۰۷:۲۰ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اعلانات تالار گفتمان

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
متن سند ازدواج
نویسنده پیام
کاربر تالار
**
کاربر تالار
ارسال‌ها: 47
تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۴
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 3 بار در 3 ارسال
ارسال: #1
متن سند ازدواج
متن سند ازدواج دی ۲۷, ۱۳۹۴/0 دیدگاه /توسط حسین صفوی

آتلیه تخصصی عکاسی و فیلمبرداری عروس ( حسین صفوی )
http://hoseinsafavi.ir/
حسین صفوی عکاس مد و زیبایی دانش آموخته آکادمی عکاسی مد “برید” آمریکا می باشد که از سال ۲۰۰۸  به طور حرفه ای مشغول به فعالیت در زمینه عکاسی مد شد و چهار سال بعد از آن با تلفیقی از عکاسی مد و مستند نگاری در عرصه عکاسی عروس فعالیت حرفه ای خود را آعاز نمود.
برنده 8 دوره جایزه عکاسی مد BREED آمریکا
Breed Academy award 2014
Breed Academy award 2015
Debut Fashion Photographers
Another Escape Magazine
 

 
 زمانی که با عشق و علاقه پای سفره عقد مینشینید و به امید خوشبختی بله میگویید،از حق و حقوتتان خبر دارید؟ تا به حال به متن سند ازدواج فکر کرده اید که در قبال چه وظایفی بله گفته اید و چه حقوقی دارید؟در قوانین مدنی و فقهی ایران ، ازدواج قبل از اینکه یک سنت عرفی ، شرعی ، دینی و عاطفی میان دو انسان باشد، یک سنت حقوقی است که تعهدات و تکالیفی رو برای زن و شوهر ایجاد می کند. حین ازدواج زن و شوهر تعهداتی را نسبت به هم مکلف می شوند و در مقابل حقوقی هم نسبت به یکدیگر پیدا می کنند.
آیا می دانید این تعهدات چه هستند؟ آیا می دانید با خوانده شدن صیغه ازدواج چه تعهدات و تکالیفی برگردنتان می افتد و در مقابل چه حقوقی به دست می آورید؟ آیا می دانید در محضر ازدواج باید چه شروطی را امضا می کنید ؟ آیا می دانید هنگام امضای سند ازدواج، دارید چه حق و حقوقی را به همسرتان می بخشید؟
بر طبق قانون محضر دار و عاقد موظف هستند که قبل از خواندن صیغه ازدواج ، مجموعه این حقوق و تکالیف را به طور کامل برای شما توضیح دهند . در این مطلب اشاره ای کلی به مجموعه شروط ۱۲ گانه درج شده در همه سند های ازدواج می اندازیم .سند ازدواجبا اطلاع از مجموعه این تعهدات ، تکالیف و شروط می توانید مهریه ای متناسب برای خود تنظیم کنید و از حقوق قانونی خود ضمن ازدواج آگاهی یابید.الف) ضمن عقد نکاح زوج شرط کرد هرگاه طلاق بنا به درخواست زوجه نباشد و طبق تشخیص دادگاه تقاضای طلاق ناشی از تخلف زن از وظایف همسری یا سوء اخلاق و رفتار وی نبود، زوج موظف است تا نصف دارایی موجود خود را که در ایام زناشویی با او به دست آورده یا معادل آن را طبق نظر دادگاه بلاعوض به زوجه منتقل کند.
ب) ضمن عقد نکاح زوج به زوجه وکالت بلاعزل با حق توکیل غیر داد که در موارد مشروحه زیر با رجوع به دادگاه و اخذ مجوز از دادگاه پس از انتخاب نوع طلاق خود را مطلقه کند و نیز به زوجه وکالت بلاعزل با حق توکیل غیر داد تا در صورت بذل از طرف او قبول کند.
مواردی که زن می‌تواند از دادگاه تقاضای صدور طلاق کند به شرح زیر است:۱- استنکاف شوهر از دادن نفقه زن به مدت شش ماه به هر عنوان و عدم الزام او به تأدیه نفقه و همچنین در موردی که اجبار شوهر هم ممکن نباشد.۲- سوء رفتار یا سوء معاشرت زوج به حدی که ادامه زندگی را برای زوجه غیر قابل تحمل کند.۳- ابتلای زوج به امراض صعب العلاج به نحوی که دوام زناشویی برای زوجه مخاطره آمیز باشد.(فقط در حدی که بیماری خطرناک غیرقابل درمان مرد در حدی که سلامت زن را به خطر اندازد)۴- جنون زوج در مواردی که فسخ نکاح شرعاً ممکن نباشد.۵- عدم رعایت دستور دادگاه در مورد منع اشتغال زوج به شغلی که طبق نظر دادگاه صالح منافی با مصالح خانوادگی و حیثیت زوجه باشد.۶- محکومیت شوهر به حکم قطعی به مجازات پنج سال حبس یا بیشتر یا به جزای نقدی که بر اثر عجز از پرداخت منجر به پنج سال بازداشت شود یا به حبس و جزای نقدی که مجموعاً منتهی به پنج سال بازداشت یا بیشتر شود و حکم مجازات در حال اجرا باشد.۷- ابتلای زوج به هرگونه اعتیاد مضری که به تشخیص دادگاه به اساس زندگی خانوادگی خللی وارد آورد و ادامه زندگی برای زوجه دشوار باشد.۸- زوج زندگی خانوادگی را بدون عذر موجه ترک کند. تشخیص ترک زندگی خانوادگی (تشخیص عذر موجه با دادگاه است) یا اینکه زوج شش ماه متوالی بدون عذر موجه از نظر دادگاه غیبت کند.۹-  محکومیت قطعی زوج در اثر ارتکاب به جرم و اجرای هرگونه مجازات اعم از حد و تعزیر در اثر ارتکاب به جرمی که مغایر با حیثیت خانوادگی و شئون زن باشد.۱۰- در صورتی که پس از گذشت پنج سال زوجه از شوهر خود به جهت عقیم بودن و یا عوارض جسمی دیگر، صاحب فرزند نشود.۱۱-  در صورتی که زوج مفقودالاثر شود و ظرف شش ماه پس از مراجعه زوجه به دادگاه پیدا نشود.۱۲- زوج همسر دیگری بدون رضایت زوجه اختیار کند یا به تشخیص دادگاه نسبت به همسران خود اجرای عدالت نکند.
قضاوت و تشخیص همه موارد بالا به عهده دادگاه است.

 
۲۹ دي ۱۳۹۴ ۱۰:۲۵ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  در چه فصلی بهتر است ازدواج کنیم hoseinsafavi 0 3,624 ۲۹ فروردين ۱۳۹۵ ۰۷:۴۸ صبح
آخرین ارسال: hoseinsafavi

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان