شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

زمان کنونی: ۱۹ آذر ۱۴۰۱, ۰۷:۱۸ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اعلانات تالار گفتمان

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه کوکی هندوانه ای
نویسنده پیام
کاربر تالار
**
کاربر تالار
ارسال‌ها: 12
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۷
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
ارسال: #1
طرز تهیه کوکی هندوانه ای
طرز تهیه کوکی هندوانه ای
[تصویر:  cookie-hendevaneh-min.jpg]دستور پخت کوکی هندوانه ای مرحله به مرحله
کوکی هندوانه ای یک نوع شیرینی و بیسکویت خوشمزه است که برای شب یلدا تدارک دیده می شود. همان طور که می دانید ما ایرانی ها عادت داریم غذاها ، دسر ها و شیرینی هایی که با استفاده از انار و هندوانه تهیه می شود آن ها را برای شب یلدا درست کنیم.
از جمله این غذاها می توانیم به آش انار ، سالاد انار ، کیک هندوانه ای ، خورشت انار و ... اشاره کرد. برای همین امروز ما در این پست آموزش شیرینی پزی بارونک ، طرز تهیه کوکی هندوانه ای به همراه مواد لازم را آماده کرده ایم که شما با این آموزش شیرینی پزی می توانید به تنهایی کوکی هندوانه ای خوشمزه و مخصوص برای شب یلدا درست کنید.
[th]مواد لازم کوکی هندوانه ای[/th]
کره150 گرم
پودر قند100 گرم
تخم مرغ1 عدد
وانیلیک دوم قاشق مرباخوری
آرد الک شده سه صفر300 گرم
بکینگ پودریک دوم قاشق مرباخوری
رنگ خوراکی ژله ای قرمز و سبزبه میزان لازم
مراحل تهیه کوکی هندوانه
1. ابتدا 150 گرم کره را از قبل از یخچال بیرون می آوریم تا به دمای محیط برسد. بعد از اینکه کره به دمای محیط رسید آن را به مدت سه دقیقه با دور تند همزن هم می زنیم تا کرمی رنگ و حجیم تر شود. سپس 100 گرم پودر قند الک شده را اضافه می کنیم و دوباره به مدت سه دقیقه با دور تند همزن هم می زنیم.
2. پس از آن یک عدد تخم مرغ به دمای محیط رسیده را با یک دوم قاشق مرباخوری وانیل به مواد کوکی هندوانه اضافه می کنیم و مجددا به مدت سه دقیقه دیگر با دور تند همزن هم می زنیم. سپس 300 گرم آرد الک شده سه صفر را با یک دوم قاشق مرباخوری بکنیگ پودر مخلوط می کنیم و آن را در سه مرحله به مواد کوکی هندوانه ای اضافه می کنیم. قسمت اول و دوم اضافه کردن آرد می توانید از همزن استفاده کنید اما قسمت سوم به دلیل اینکه خمیر سفت می شود نمی توانیم از همزن استفاده کنیم و باید با نوک انگشت هامون آرد را به خورد خمیر بدهیم. توجه کنید به هیچ وجه نباید خمیرهای حاوی کره را با دست ورز دهید چون در این صورت خمیر روغن می اندازد.
3. در این مرحله از طرز تهیه کوکی هندوانه باید خمیر را تست کنیم تا ببینیم آماده استفاده است یا نه. برای این کار یک چنگال را روی خمیر فشار می دهیم اگر رد چنگال روی خمیر ماند یعنی خمیر آماده است. برای تهیه کوکی هندوانه خمیر را به دو قسمت مساوری تقسیم می کنیم سپس یکی از قسمت ها را مجددا به دو قسمت دیگر تقسیم می کنیم. اکنون به قسمت بزرگتر خمیر ، نگ خوراکی ژله ای قرمز اضافه می کنیم و با نوک انگشت هامون رنگ را به خورد خمیر می دهیم.
4. برای دو قسمت کوچکتر باقی مانده ، یک قسمت را دست نمی زنیم و بی رنگ نگه می داریم و برای قسمت دیگر رنگ سبز ژله ای اضافه می کنیم و با نوک انگشت به خورد خمیر می دهیم. حالا روی خمیرهای آماده کیسه فریز می کشیم و به مدت 15 دقیقه داخل یخچال می گذاریم تا خمیرها خودشان را بگیرند.
5. بعد از 15 دقیقه خمیرها را از یخچال خارج می کنیم و خمیر قرمز به طول 25 سانتی متر لوله می کنیم و بعدش خمیر سفید را به عرض 14 سانتی متر و به طول 25 سانتی متر باز می کنیم و خمیر قرمز لوله شده را داخل خمیر سفید باز شده قرار می دهیم و خمیر قرمز را دور خمیر قرمز می پیچیم تا دوباره به شکل لوله دربیاید. می توانید محل رسیدن دو سمت خمیر سفید را با انگشت صاف کنید.
6. حالا خمیر سبز را به طول 25 سانتی متر و عرض 16 سانتی متر باز می کنیم و خمیر لوله شده را این بار داخل خمیر سبز قرار می دهیم و این بار خمیر سبز را هم به دور خمیر لوله شده می پیچیم تا دوباره به شکل لوله دربیاید. می توانید محل رسیدن دو سمت خمیر را با انگشت خود صاف کنید. پس از انجام دادن این مراحل ، خمیر لوله شده را در کیسه فریزر قرار می دهیم و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا سفت شود و به راحتی برش داده شود.
7. پس از یک ساعت خمیر را از یخچال بیرون می آوریم و خمیر لوله شده را در سایزهای نیم سانتی برش می دهیم. حالا خمیرهای دایره ای برش داده شده را از وسط نصف می کنیم تا آماده پخت شوند. برای این کار کف سینی فر را کمی چرب می کنیم و کوکی ها را با فاصله در کنار هم قرار می دهیم. اگر احساس کردید کوکی ها بعد از برش شل شدند آن ها را دوباره به مدت 10 دقیقه داخل یخچال قرار بدهید.
8. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد از قبل روشن کنید تا به مدت 15 دقیقه گرم شود. حالا سینی حاوی کوکی های خمیر به مدت 10 تا 15 دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا بپزند. بهتر است بعد از 10 دقیقه در فر را باز کنید و کوکی ها را چک کنید تا نسوزند. کوکی پخته شده به راحتی داخل سینی فر تکان می خورد. پس از اینکه کوکی ها پخت آن ها را از فر خارج می کنیم و با استفاده از شکلات آب شده ، دونه های هندوانه را مطابق شکل بالا روی کوکی ها ایجاد می کنیم تا کوکی هامون کاملا شبیه هندوانه شود. امیدواریم از خوردن این کوکی های هندوانه خوشمزه لذت ببرید.

 
۲۲ آذر ۱۳۹۷ ۱۲:۳۸ صبح
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود به این مطلب را در اینجا بنویسید.


لطفا عدد مقابل را از لیست ذیل انتخاب نمایید: صفر
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه شیرینی ناپلئونی abootaleb 0 1,305 ۱۰ تير ۱۳۹۹ ۱۰:۲۵ عصر
آخرین ارسال: abootaleb
  طرز تهیه کیک هندوانه ای farzaneamiri069 0 1,486 ۲۹ آذر ۱۳۹۷ ۰۸:۱۷ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه کیک کدو حلوایی خوشمزه farzaneamiri069 0 960 ۱۱ آذر ۱۳۹۷ ۰۴:۰۱ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه کیک قهوه خوشمزه farzaneamiri069 0 1,030 ۲۶ آبان ۱۳۹۷ ۰۵:۴۸ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه دسر توت فرنگی farzaneh 0 1,216 ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ ۰۷:۳۰ عصر
آخرین ارسال: farzaneh
  کوکی مغزدانه آفتابگردان panel123 0 1,441 ۱۲ فروردين ۱۳۹۷ ۰۸:۵۱ عصر
آخرین ارسال: panel123
  طرز تهیه شیرینی های مخصوص عید نوروز فریبا 11 5,289 ۵ فروردين ۱۳۹۷ ۰۱:۳۷ صبح
آخرین ارسال: فریبا
  طرز تهیه رولت دارچینی hamedetanha 0 2,731 ۲۳ مهر ۱۳۹۵ ۰۸:۲۴ عصر
آخرین ارسال: hamedetanha
  طرز تهیه تارت بادنجان hamedetanha 0 2,040 ۱۷ مهر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۰ عصر
آخرین ارسال: hamedetanha
  طرز تهیه تارت ریواس hamedetanha 0 2,342 ۱۷ مهر ۱۳۹۵ ۱۱:۲۳ صبح
آخرین ارسال: hamedetanha

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان