زمان کنونی: ۳۰ فروردين ۱۴۰۳, ۰۹:۰۹ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اعلانات تالار گفتمان

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کم خونی چیست؟ بررسی علل کم خونی و لزوم پرهیز غذایی
نویسنده پیام
مدیر ارشد
******
مدیر ارشد
ارسال‌ها: 1,708
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 465
سپاس شده 1305 بار در 793 ارسال
ارسال: #1
کم خونی چیست؟ بررسی علل کم خونی و لزوم پرهیز غذایی
استفاده مکرر از نوشیدنی‎های گازدار، نوشیدن چای پس از صرف غذا و مصرف شیر به همراه قرص آهن سبب کم‌خونی و یا شدت یافتن این بیماری می‎شود.

کم خونی یا آنمی به معنای کاهش غلظت هموگلوبین خون است

دکتر "حسین رحیمی"فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی:

در عارضه کم‌خونی اکسیژن‌رسانی به بخش‌های مختلف بدن مختل می‌شود.

به غلظت هموگلوبین کمتر از 12 میلی‌گرم در دسی‌لیتر در زنان و کمتر از 14 میلی‌گرم در دسی‌لیتر در مردان کم‌خونی گفته می‌شود و شایع‎ترین نوع کم‌خونی در جهان به خصوص در جوامع در حال توسعه فقر آهن است که در زنان به علت شرایط جسمی و در کودکان و نوجوانان در حال رشد به علت نیاز بیشتر به آهن بروز می‎کند.

رژیم‌های سخت غذایی که در آن مصرف برخی غذاها محدود می‎شود نیز از علل مهم کم خونی است،

اگر در این شرایط فرد تغذیه مناسبی نداشته باشد و مکمل کافی دریافت نکند، به کم خونی شدید دچار می‌شود.

علائم کم خونی

احساس ضعف، خستگی، تحمل کم و خستگی هنگام بالا رفتن از پله‌ها از علائم کم خونی است، این علائم و نشانه‌ها به علت افت غلظت هموگلوبین در فرد ایجاد می‌شود و در عین حال فرد توانایی انجام کارهای روزمره را ندارد.

کم‌خونی در موارد شدید سبب آسیب رسیدن و فشار به قلب می‌شود و در برخی موارد آغازکننده بیماری قلبی است.

در برخی موارد کم خونی و فقر آهن ممکن است نشانه بیماری دیگری باشد، ابتلا به سرطان‌های دستگاه گوارش از جمله معده و روده به علت خونریزی، از دیگر عوامل کم‌خونی است.

فقر آهن شایع‌ترین نوع کم خونی در جهان و جوامع در حال توسعه است.

مواد غذایی حاوی آهن

مواد غذایی حاوی آهن به همراه ویتامین ث استفاده شود تا آهن موجود در غذا بهتر جذب شود. پرتقال، گریپ‌فروت، گوجه‌فرنگی،کلم، توت‌فرنگی، فلفل‌سبز، لیموترش سرشار از ویتامین ث هستند.

گنجاندن گوشت قرمز، ماهی و مرغ در برنامه غذایی، پرهیز از مصرف چای بلافاصله پس از صرف غذا، برطرف کردن مشکلات گوارشی از جمله یبوست، استفاده از خشکبار مثل توت خشک، برگه آلو، انجیر خشک و کشمش که سرشار از آهن هستند همچنین استفاده از غلات و حبوبات جوانه زده، مصرف روزانه یک قرص آهن از پایان ماه چهارم بارداری تا سه ماه پس از زایمان در زنان باردار و مصرف قطره آهن هم‌زمان با شروع تغذیه تکمیلی تا پایان دو سالگی در کودکان از راهکارهای پیشگیری از فقر آهن و کم خونی است.
م: irffs

انتخاب آرایشگاه شرق تهران(تهرانپارس،نارمک...)
انتخاب آرایشگاه شمال تهران(تجریش،میرداماد...)
انتخاب آرایشگاه غرب تهران(شهرک غرب،اکباتان...)
مدل ها و ژورنال های روز لباس عروس 2016 و 2017
ادکلن
۱۵ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۹ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مواد غذایی برای زنان متناسب با سن agent3143 0 1,347 ۱۹ آبان ۱۳۹۹ ۰۵:۴۶ عصر
آخرین ارسال: agent3143
  رژیم مواد غذایی پر فیبر برای پیشگیری و درمان بیماری ها zareisara7474 1 1,551 ۶ آبان ۱۳۹۸ ۰۴:۰۰ عصر
آخرین ارسال: golia70
  بایدها و نبایدهای غذایی برای کم کاری تیروئید farzaneh 0 1,545 ۱۰ اسفند ۱۳۹۶ ۱۰:۵۶ عصر
آخرین ارسال: farzaneh
  8 ماده غذایی برای سلامت و تقویت مغز انسان star 0 3,905 ۱۵ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۱ عصر
آخرین ارسال: star

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان