زمان کنونی: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۳, ۰۵:۲۸ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اعلانات تالار گفتمان

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیتزا ها
نویسنده پیام
مدیر ارشد
******
مدیر ارشد
ارسال‌ها: 1,708
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 465
سپاس شده 1305 بار در 793 ارسال
ارسال: #3
پاسخ به: پیتزا ها

پیتزای کلاسیک مارگاریتا


[تصویر:  margherita-200.jpg]

این پیتزای کلاسیک در سال 1889 توسط رافائل اسپوزیتو (Raffaele Esposit) پیتزا پز اهل ناپل و به افتخار ملکه مارگاریتا تهیه شد و از موفقیت آن چنین نتیجه گرفته میشوند که به طبع ملکه نیز خوش آمده است.


مواد لازم برای خمیر
• 2 ¼ تا 3 ¼ پیمانه آرد
• یک بسته مخمر
• ¼ ق.چ. نمک
• 1 پیمانه آب گرم
• 2 ق.س. روغن مایع یا روغن زیتون

روش تهیه خمیر
1- 1 و ¼ آرد، مخمر و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده، آب و روغن را به آن اضافه میکنیم و با سرعت پایین همزن برقی به مدت 30 ثانیه آن را بهم میزنیم. مواد چسبیده شده به کناره های ظرف را به طور مداوم با همزن میگیریم. سپس مواد را به مدت 3 دقیقه با سرعت بالا بهم میزنیم. به کمک یک قاشق تا جای ممکن از باقی آرد به این مایه اضافه کرده، مخلوط میکنیم. سپس خمیر را بر روی سطحی آرد پاشی شده قرار داده، بقیه آرد را با دست به آن اضافه کرده، خمیر را در کل به مدت 6 تا 8 دقیقه ورز میدهیم تا اینکه خمیری نسبتا سفت با سطحی نرم و ارتجاعی به دست آید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده، رویش را میپوشانیم و میگذاریم 10 دقیقه استراحت کند.

2- شما میتوانید به این ترکیب، مقدار 2 قاشق چایخوری از سبزیجات معطر مورد علاقه خود، همراه با یک یا دو عدد سیر له شده اضافه نمایید و خمیری معطر داشته باشید.

مواد لازم برای روی پیتزا
• 1 ق.س. روغن زیتون
• 400 گرم کنسرو گوجه فرنگی خرد شده یا نیم کیلو گوجه فرنگی پوست گرفته، پخته و خرد شده (حدود 1 و 3/1 پیمانه)
• 1 ق.س. ریحان تازه خرد شده
• 2 حبه سیر ریز خرد شده
• 2 ق.س. رب گوجه فرنگی
• 450 گرم پنیر موتزارلا ورقه شده
• برگ تازه ریحان

روش تهیه
1- فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتیگراد روشن کنید. خمیر پیتزا را روی سطحی آرد پاشی شده به اندازه ظرف/ظرفها پهن کنید و در قالب قرار دهید. با استفاده از یک کفگیر سوراخدار کوچک، روغن زیتون را قطره قطره روی خمیر بریزید.

2- برای تهیه سس، گوجه فرنگیهای پخته، ریحان خرد شده، سیر و رب گوجه فرنگی را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید و یک لایه نازک از سس روی خمیر بریزید.

3- پیتزاها را به مدت 15 دقیقه در فر بپزید. سپس آنها را از فر خارج کرده، ورقه های پنیر را در یک لایه روی سس بچینید، دوباره پیتزاها را به مدت 10 تا 13 دقیقه در فر قرار دهید. سپس آنها را با برگ تازه ریحان تزئین کرده، برش بزنید و فورا سرو نمایید.
۲۰ شهريور ۱۳۹۱ ۱۲:۰۴ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پیام‌های داخل این موضوع
پیتزا ها - star - ۲۰ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۵۷ صبح
پاسخ به: پیتزا ها - star - ۲۰ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۰۲ عصر
پاسخ به: پیتزا ها - star - ۲۰ شهريور ۱۳۹۱ ۱۲:۰۴ عصر
پاسخ به: پیتزا ها - star - ۲۰ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۰۶ عصر
پاسخ به: پیتزا ها - star - ۲۰ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۰۸ عصر
پاسخ به: پیتزا ها - star - ۲۹ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۱۳ صبح
پاسخ به: پیتزا ها - star - ۲۹ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۲۱ صبح
پاسخ به: پیتزا ها - star - ۲۹ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۲۶ صبح
پاسخ به: پیتزا ها - star - ۵ مهر ۱۳۹۱, ۰۱:۱۳ عصر
پاسخ به: پیتزا ها - aida - ۱۰ خرداد ۱۳۹۵, ۰۸:۰۴ عصر
پاسخ به: پیتزا ها - somayeh72 - ۱۱ خرداد ۱۳۹۵, ۰۹:۳۲ صبح
طرز تهیه پیتزا زبان - farzaneh - ۲۰ فروردين ۱۳۹۷, ۰۷:۲۹ عصر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان