زمان کنونی: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳, ۰۵:۲۴ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اعلانات تالار گفتمان

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چلو ها و پلو ها
نویسنده پیام
مدیر ارشد
******
مدیر ارشد
ارسال‌ها: 1,708
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 465
سپاس شده 1305 بار در 793 ارسال
ارسال: #8
پاسخ به: چلو ها و پلو ها

لوبیا پلو
مواد لازم برای 4 نفر:
برنج= 3 پیمانه
لوبیا سبز خرد شده = 100 گرم
مخلوط گوشت چرخ کرده و سویا= 100 گرم
پیاز= یک عدد
گوجه فرنگی= 4-5 عدد
قارچ= در صورت تمایل 4-5 عدد خلال شده
زرد چوبه و نمک = به مقدار لازم
زعفران دم کرده= به مقدار لازم
مخلوط دارچین و ادویه پلویی=به مقدار لازم
طرز تهیه :
برنج را از چند ساعت قبل در مقداری آب سرد و نمک خیس کنید . ( آب سرد برای بالا بردن مقاوت برنج است که هنگام پخت نشکند ولی اگر زمان کافی ندارید در مقداری آب ولرم برنج را خیس کنید )
سویا را خیس کنید و بعد با یک عدد پیاز و گوشت چرخ کرده خوب میکس کنید تا یک دست شود .
در تابه ای مقدار کمی روغن بریزید و مخلوط سویا و گوشت چرخ کرده را با کمی زرد چوبه ( یک قاشق چایخوری ) در آن کمی سرخ کنید تا آب آن کشیده شود . گوجه فرنگی ها را خوب میکس کنید ( یا ریز رنده کنید ) و نیمی از آنها را به مواد بیفزایئد .
( استفاده از گوجه میکس شده به خاطر استفاده کمتر از روغن است ولی در صورت تمایل میتوانید به جای گوجه میکس شده از رب گوجه استفاده کنید و روغن بیشتری بریزید )
وقتی گوجه خوب به خورد مواد رفت لوبیا سبز را به مواد اضافه کنید و هم بزنید .
در صورت تمایل به استفاده از قارچ در این غذا ، در این مرحله قارچ را در ظرف دیگری با حرارت زیاد سرخ کنید و به مواد بیفزائید .
مواد را خوب با هم مخلوط کنید و باقیمانده گوجه های میکس شده را در تابه بریزید و اجازه دهید مایه لوبیاپلو خوب پخته شود . ( حدود 30 دقیقه ) و در آخر نمک و ادویه غذا را اندازه کنید . دقت کنید که وقتی مواد خوب پخته شد باید آب آن هم کامل کشیده شده باشد تا برنج را خمیر نکند .
در یک قابلمه مناسب آب جوش بیاورید و برنج را در آن بریزید و بعد از زمان لازم ، برنج را آبکش کنید .
کف قابلمه را به دلخواه نان لواش یا سیب زمینی بچینید ( برای ته دیگ ) و برنج را به صورت زیر دم کنید :
روی ته دیگ را یک لایه برنج بریزید بعد یک لایه از مایه لوبیا پلو و مقدار خیلی کم مخلوط دارچین و ادویه پلویی ، دوباره یک لایه برنج بریزید و یک لایه از مایه و کمی مخلوط دارچین و ادویه پلویی تا مواد تمام شود . دقت کنید که لایه آخر برنج باشد تا مواد خشک نشوند و روی برنج را کمی از مخلوط دارچین و ادویه بریزد و در آخر حدود نصف استکان زعفران دم کرده را روی کل مواد بریزید .
بعد کمی آب – روغن داغ روی آن بریزید و دم کنی را روی قابلمه قرار دهید و اجازه دهید تا حداقل یک ساعت دم بکشد . و بعد در ظرف مناسب سرو کنید .
* این روش با استفاده از مخلوط گوشت چرخ کرده و سویاست . که هم زمان کمتری نیاز دارد و هم برای کسانی که به خواص سویا اهمیت میدهند لذت بخش تر است !! ولی معمولا برای این غذا ( به صورت مجلسی ) از گوشت فیله گوسفند یا راسته گوساله استفاده میشود . که هم زمان بیشتری برای طبخ غذا نیاز دارید و هم نسبت به روش بالا از سلامت کمتری برخوردار است . در صورت تمایل به استفاده از روش دوم، ابتدا گوشت را همراه یک عدد پیاز بپزید و بعد باقی مراحل را انجام دهید ...

** در انواع پلوی مخلوط میتوانید به دلخواه موادی را کم یا زیاد کنید . در این غذا میتوانید از قارچ استفاده نکنید یا همراه قارچ از نصف یک عدد فلفل دلمه ای نیز استفاده کنید ( برای عطر و طعم بهتر ) و یا محصولاتی از این دست .

*** دقت کنید اندازه مخلوط دارچین و ادویه پلویی به حدی نباشد که مزه غذا به تلخی بزند .

**** در صورت استفاده از رب گوجه فرنگی به جای گوجه ، دو قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی کافی است .

***** هنگام آبکش کردن برنج برای پلو های مخلوط سعی کنید برنج را کمی زنده تر از زمانی که میخواهید پلوی ساده دم کنید بردارید که غذا در آخر کار ظاهر بهتری داشته باشد .
م:آشپزآنلاین

انتخاب آرایشگاه شرق تهران(تهرانپارس،نارمک...)
انتخاب آرایشگاه شمال تهران(تجریش،میرداماد...)
انتخاب آرایشگاه غرب تهران(شهرک غرب،اکباتان...)
مدل ها و ژورنال های روز لباس عروس 2016 و 2017
ادکلن
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۲ صبح، توسط star.)
۱۸ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۱ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پیام‌های داخل این موضوع
چلو ها و پلو ها - star - ۱۵ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۴۹ صبح
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۵ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۵۲ صبح
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۶ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۳۲ صبح
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۶ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۳۷ صبح
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۶ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۴۰ صبح
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۱۶ صبح
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۱۹ صبح
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۱ صبح
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۹ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۱۳ عصر
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۹ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۱۶ عصر
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۹ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۱۹ عصر
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۵ مهر ۱۳۹۱, ۱۲:۵۹ عصر
طرز تهیه ساطری پلو - farzaneh - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۷, ۰۵:۴۴ عصر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان