زمان کنونی: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۳, ۰۸:۲۷ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اعلانات تالار گفتمان

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیتزا ها
نویسنده پیام
مدیر ارشد
******
مدیر ارشد
ارسال‌ها: 1,708
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 465
سپاس شده 1305 بار در 793 ارسال
ارسال: #4
پاسخ به: پیتزا ها
پیتزا چهار فصل

این‌ پیتزا با چهار طعم‌ مختلف‌، هر ذایقه‌ای‌ را راضی‌ خواهد کرد.

مواد لازم‌:
خمیر پیتزای‌ آماده‌: یک‌ عدد (بستگی‌ به‌ تعدادنفرات‌ دارد)
مواد لازم‌ برای‌ روی‌ خمیر:
کنسرو میگو: 220 گرم‌
قارچ‌: 8 عدد
پنیر پیتزا: 125 گرم‌
کنسرو ماهی‌ کیلکا یا کولی‌: 60 گرم‌

آرتیشو (کنگر فرنگی‌): 2 قوطی‌

گوشت‌ گوساله‌: 125 گرم‌
گوجه‌ فرنگی‌ متوسط: 4 عدد
نمک‌: نصف‌ قاشق‌ چایخوری‌
آویشن‌: نصف‌ قاشق‌ چایخوری‌
روغن‌ زیتون‌: 2 قاشق‌ غذاخوری‌
ریحان‌، مرزه‌ و جعفری‌: مقداری‌ برای‌ تزیین‌
طرز تهیه‌:
در مرحله‌ اول‌ کمی‌ آرد روی‌ سطح‌ تمیزی‌بپاشید. خمیر پیتزا را دو قسمت‌ کرده‌ و به‌ قطر 25سانتی‌متر پهن‌ کنید. سینی‌ فر را چرب‌ کرده‌ وخمیرها را در آن‌ قرار دهید. حاشیه‌ خمیر را کمی‌به‌ طرف‌ داخل‌ تا کنید تا لبه‌ آن‌ کمی‌ کلفت‌تر شودو تا زمانی‌ که‌ مواد روی‌ پیتزا را آماده‌ می‌کنید،آن‌ را در محل‌ گرمی‌ قرار دهید. فر را روی‌200درجه‌ سانتی‌گراد (400 درجه‌ فارنهایت‌)گرم‌ کنید.
در مرحله‌ بعد آب‌ قوطی‌ آرتیشو و میگو راخالی‌ کنید و آرتیشو را 4 قسمت‌ کنید. قارچ‌ها رانیز شسته‌ و ورقه‌ ورقه‌ کنید. آن‌ گاه‌ گوشت‌ها راباریک‌ باریک‌ بریده‌ و پنیر را رنده‌ و هسته‌های‌زیتون‌ را نیز بگیرید. هر کدام‌ از ماهی‌های‌ کیلکا رااز وسط نصف‌ کنید و روی‌ گوجه‌ فرنگی‌هاآبجوش‌ بریزید و بگذارید 30 ثانیه‌ در آن‌ باقی‌بماند. با ریختن‌ آب‌ سرد روی‌ گوجه‌ها، پوستشان‌را به‌ راحتی‌ جدا کنید. سپس‌ گوجه‌ها را به‌ شکل‌نگینی‌ خرد کنید و در کاسه‌ای‌ بریزید و نمک‌ وآویشن‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ نمایید.
در این‌ هنگام‌ هر خمیر را به‌ 4 قسمت‌ تقسیم‌کنید. یک‌ قسمت‌ را با میگو و آرتیشو، یک‌ قسمت‌را باقارچ‌ و گوشت‌، قسمت‌ سوم‌ را با پنیر، زیتون‌ وماهی‌ و قسمت‌ آخر را با گوجه‌ فرنگی‌ها بپوشانید.روغن‌ را روی‌ پیتزا بریزید و بگذارید به‌ مدت‌ 35دقیقه‌، تا زمانی‌ که‌ خمیر برشته‌ و طلایی‌ شود، درفر بماند. وقتی‌ نیمی‌ از زمان‌ پخت‌ طی‌ شد، جای‌سینی‌ها را با هم‌ عوض‌ کنید.
در مرحله‌ آخر پیتزا را چهار تکه‌ کرده‌ و باسبزیجات‌ تازه‌ تزیین‌ کرده‌، گرم‌ روی‌ میز بچینید.
ارزش‌ غذایی‌:
کالری‌: 45 کیلو کالری‌
پروتئین‌: 23 گرم‌
چربی‌: 18 گرم‌
هیدرات‌ کربن‌: 45 گرم
۲۰ شهريور ۱۳۹۱ ۱۲:۰۶ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پیام‌های داخل این موضوع
پیتزا ها - star - ۲۰ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۵۷ صبح
پاسخ به: پیتزا ها - star - ۲۰ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۰۲ عصر
پاسخ به: پیتزا ها - star - ۲۰ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۰۴ عصر
پاسخ به: پیتزا ها - star - ۲۰ شهريور ۱۳۹۱ ۱۲:۰۶ عصر
پاسخ به: پیتزا ها - star - ۲۰ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۰۸ عصر
پاسخ به: پیتزا ها - star - ۲۹ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۱۳ صبح
پاسخ به: پیتزا ها - star - ۲۹ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۲۱ صبح
پاسخ به: پیتزا ها - star - ۲۹ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۲۶ صبح
پاسخ به: پیتزا ها - star - ۵ مهر ۱۳۹۱, ۰۱:۱۳ عصر
پاسخ به: پیتزا ها - aida - ۱۰ خرداد ۱۳۹۵, ۰۸:۰۴ عصر
پاسخ به: پیتزا ها - somayeh72 - ۱۱ خرداد ۱۳۹۵, ۰۹:۳۲ صبح
طرز تهیه پیتزا زبان - farzaneh - ۲۰ فروردين ۱۳۹۷, ۰۷:۲۹ عصر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان