زمان کنونی: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳, ۰۶:۵۲ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اعلانات تالار گفتمان

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آش ها ، حلیم ها
نویسنده پیام
کاربر تالار
**
کاربر تالار
ارسال‌ها: 12
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۷
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
ارسال: #10
پاسخ به: آش ها ، حلیم ها
[تصویر:  ash-dandoni-min.jpg]دستور پخت آش دندونی مرحله به مرحله
آش دندونی از آش های خوشمزه و سنتی می باشد که این آش را به نشانه شادی برای رشد اولین دندان نوزاد درست می کنند و آن را بین همسایه ها و فامیل پخش می کنند. آش دندونی در سراسر ایران از جمله تهران ، تبریز ، اردبیل ، ارومیه و ... با دستورهای مختلفی طبخ شود.
در حالت کلی آش دندونی با انواع حبوبات و غلات درست می شود. حبوبات این آش با توجه به سلیقه و ذائقه هر شخص می تواند متفاوت باشد اما بهتر است بدانید که پایه آش دندونی گندم است و باید حتما در طبخ این آش استفاده شود.
[th]مواد لازم آش دندونی - 5 تا 6 نفر[/th]
گندم پوست کنده ۱ پیمانه
جونصف پیمانه
نخودنصف پیمانه
لوبیا قرمزیک چهارم پیمانه
لوبیا چیتییک چهارم پیمانه
پیاز درشت ۲ عدد
آب قلم ۱ لیتر
آرد4 قاشق غذاخوری
کشکبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
مراحل تهیه آش دندونی
1. برای تهیه آش دندونی خوشمزه بهتر است گندم ، جو ، نخود و لوبیاها را از شب قبل خیس کنید و در صورت امکان چند باری آبشان را عوض کنید تا علاوه بر اینکه نفخ شون گرفته شود راحت تر هم پخته شوند.
2. برای شروع پیاز را خرد می کنیم و با کمی روغن در یک قابلمه تفت می دهیم سپس گوشت را اضافه می کنیم و بعد از تفت دادن دو تا سه لیتر آب به قابلمه اضافه می کنیم. حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید. سپس گندم ، جو و حبوبات را اضافه می کنیم و بعدش حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و به مدت 2 ساعت صبر می کنیم تا همه مواد به خوبی بپزند و نرم شوند.
3. در این مرحله آب قلم را اضافه می کنیم و گوشت ها را پس از پختن از قابلمه خارج می کنیم و با دست به صورت ریش ریش خرد می کنیم و دوباره گوشت های ریش ریش شده را به قابلمه برمی گردانیم. برای اینکه آش دندونی شما غلظت خوبی داشته باشد می توانید در این مرحله 4 قاشق غذاخوری آرد را در یک لیوان آب سرد حل کنید و سپس آن را به قابلمه آش اضافه کنید و هم بزنید.
4. بعد از اضافه کردن آرد ، مقداری پیاز داغ و کشک به آش اضافه می کنیم و آش را هم می زنیم. سپس مقداری فلفل و نمک هم به آش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آش با حرارت متوسط بپزد و به خوبی جا بیفتد. پس از اینکه آش دندونی به درجه غلظت مورد دلخواه رسید حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و پس از کمی خنک شدن ، آن را در ظرف سرو می کشیم و در صورت تمایل با پیاز داغ ، دارچین و روغن تزیین می کنیم.
۲۹ آبان ۱۳۹۷ ۱۲:۳۱ عصر
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پیام‌های داخل این موضوع
آش ها ، حلیم ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۳۴ صبح
پاسخ به: آش ها ، حلیم ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۳۶ صبح
پاسخ به: آش ها ، حلیم ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۳۷ صبح
پاسخ به: آش ها ، حلیم ها - star - ۲۵ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۰۹ عصر
پاسخ به: آش ها ، حلیم ها - star - ۲۵ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۱۳ عصر
پاسخ به: آش ها ، حلیم ها - star - ۲۵ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۱۴ عصر
پاسخ به: آش ها ، حلیم ها - abootaleb - ۵ فروردين ۱۳۹۷, ۰۵:۱۳ صبح
پاسخ به: آش ها ، حلیم ها - abootaleb - ۱۲ فروردين ۱۳۹۷, ۰۴:۴۲ عصر
پاسخ به: آش ها ، حلیم ها - panel123 - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۷, ۰۸:۴۰ عصر
پاسخ به: آش ها ، حلیم ها - farzaneamiri069 - ۲۹ آبان ۱۳۹۷ ۱۲:۳۱ عصر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان