زمان کنونی: ۹ ارديبهشت ۱۴۰۳, ۰۴:۱۸ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اعلانات تالار گفتمان

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چلو ها و پلو ها
نویسنده پیام
مدیر ارشد
******
مدیر ارشد
ارسال‌ها: 1,708
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 465
سپاس شده 1305 بار در 793 ارسال
ارسال: #11
پاسخ به: چلو ها و پلو ها

پلو دال هندی

[تصویر:  1130877110_polo.jpg]

برنج= 5 پیمانه
گوشت چرخ کرده= نیم کیلو
گشنیز= یک دسته
دال قرمز= 2 پیمانه
پیاز= 3 عدد
سیر= 10 حبه سیر درشت
رب گوجه فرنگی= 3قاشق غذاخوری پر
زرد چوبه= 3قاشق چایخوری پر
ادویه کاری= 3قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز= به میزان لازم البته این غذا هندی است و کمی تند تر ازغذای ما ایرانیها مباشد.
زعفران آب کرده =2 قاشق مرباخوری
نمک= به میزان لازم
ماست 1= پیمانه
تخم مرغ کامل= 1عدد
روغن مایع= به میزان لازم

طرز تهیه :
یک دسته گشنیز را پاک کرده و میشویم و سپس آنرا ریز خورد می کنیم و کنار می گداریم.

سپس برنج رابا 1 قاشق غذاخوری نمک آبکش کرده و کنار میگداریم. ( برنج کمی نرم باشد)

سپس دال را با مقداری آب و حبه های سیر درون قابلمه کوچکی ریخته و میپزیم تا زمانیکه کاملا پخته شده و آب آن بخوردش رود سپس آنرا کمی با گوشتکوب کمی می کوبیم تا سیرها درون دال کاملا له شوند و سپس آنرا کنار می گذاریم.
در ماهیتابه کوچکی 1 عدد پیاز را با کمی روغن سرخ کرده و 1.5 قاشق غذاخوری
پر رب گوجه و کمی نمک و 1 قاشق چایخوری زردچوبه وکمی فلفل و 1 قاشق چایخوری ادویه کاری اضافه کرده! وتفت داده سپس آنرا به ظرف مخلوط دال و سیر اضافه نموده تا مایع دال غلیظی بدست آید و آنرا کنار میگداریم
سپس در ماهیتابه ای جداگانه روغن ریخته و گوشت چرخ کرده را نیز با 2 عدد پیازو نمک و مقداری فلفل و2 قاشق چایخوری زردچوبه و 2 قاشق چایخوری ادویه کاری و 1.5 قاشق غذا خوری پر رب گوجه فرنگی سرخ کرده و در آخر گشنیز های خرد شده را با گوشت مخلوط کرده و کنارمی گذریم.
( نیازی به سرخ شدن سبزی با گوشت نمی باشد تا عطر آن حفظ شود).

اکنون برنجی را که قبلا آبکش کرده اید با 1 عدد تخم مرغ و 1 پیمانه ماست و2 قاشق
زعفران آبکرده مخلوط کرده و یک سوم آنرا در ظرف پیرکس بزرگ که ته آن کمی روغن اضافه کرده اید ریخته و آنرا کاملا ته ظرف پهن می کنیم.
سپس 2 قاشق غذاخوری از مایع گوشت را کنار گذاشته و بقیه موادر را روی برنج ریخته و آنرا بصورت یک لایه روی آن پهن مینماییم.
پس از آن2 قاشق غذاخوری از دال را کنار گذاشته و بقیه آنرا توی ظرف ریخته و بصورت یک لایه روی گوشت را می پوشانیم.
در مرحله بعدی مقدار برنج باقیمانده را روی مواد ریخته و آنرا پهن می نماییم تا کاملا روی دال پوشانیده شود.
در مرحله آخر روی برنج را با گوشت و دال کنار گذاشته بصورت رشته های مورب تزیین کرده و در ظرف را گذاشته و در صورتیکه ظرف شما بدون در بود آنرا با فویل پوشانده و در فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 1 ساعت بپزید.سپس از فر بیرون آورده در آنرا برداشته ومدت 10 دقیقه بگذارید سرد شود و پس از آن با همان ظرف روی سفره گذاشته و آنرا با کفگیر برش داده و سرو نمایید.
تذکر : چنانچه ظرف پیرکس شما باندازه کافی بزرگ نبود می توانید با کم کردن مقدار مواد مورد نیاز متناسب با ظرف خود این غذا را تهیه نمایید.
پیشنهاد: شاید تهیه این پلو کمی وقت گیر باشد ولی پس از تهیه این غذای خوشمزه شما هم به این نتیجه خواهید رسید که خوردن یک غذای تزیین شده و خوشمزه در کنار خانواده ارزش کمی وقت گذاشتن را دارد.
۱۹ شهريور ۱۳۹۱ ۱۲:۱۹ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پیام‌های داخل این موضوع
چلو ها و پلو ها - star - ۱۵ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۴۹ صبح
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۵ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۵۲ صبح
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۶ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۳۲ صبح
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۶ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۳۷ صبح
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۶ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۴۰ صبح
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۱۶ صبح
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۱۹ صبح
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۲۱ صبح
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۹ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۱۳ عصر
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۹ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۱۶ عصر
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۱۹ شهريور ۱۳۹۱ ۱۲:۱۹ عصر
پاسخ به: چلو ها و پلو ها - star - ۵ مهر ۱۳۹۱, ۱۲:۵۹ عصر
طرز تهیه ساطری پلو - farzaneh - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۷, ۰۵:۴۴ عصر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان