غذا های گیاهی - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان عروس (https://forum.talarearoos.ir) +-- انجمن: خانه داری نوعروسان (/forum-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%86--45) +--- انجمن: آشپزی (/forum-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C--46) +--- موضوع: غذا های گیاهی (/thread-%D8%BA%D8%B0%D8%A7-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%DB%8C%D8%A7%D9%87%DB%8C--655) |
غذا های گیاهی - star - ۱۶ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۳ صبح طرز تهیه کشک بادمجان مواد لازم:بادنجان متوسط 8 عدد کشک غلیظ 2 فنجان گردوی چرخ کرده یک فنجان نعناع داغ 2 قاشق سوپخوری سیر داغ 3 قاشق سوپخوری گوشت چرخ کرده 150 گرم روغن به مقدار کافی زردچوبه یک قاشق چایخوری پیاز رنده شده یک قاشق سوپخوری نمک و فلفل به قدر لازم طرز تهیه: بادنجان ها را پوست گرفته و آنها را 4-3 قطعه می کنیم. کمی نمک روی آنها پاشیده و در روغن سرخ می کنیم. کشک را با دو لیوان آب داغ به بادنجان ها اضافه کرده و می گذاریم با شعله ی ملایم بپزند. پیاز را کمی در روغن تفت داده و گوشت چرخ کرده را با پیاز تفت می دهیم. نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده ، صبر می کنیم گوشت با یک فنجان آب داغ بپزد و آبش کشیده شود. کشک بادنجان را در دیس کشیده، گوشت را روی آن می ریزیم. یک قاشق سیرداغ و گردوی چرخ کرده را هم روی آن می ریزیم. سپس چند قاشق کشک را جدا بر روی آن ریخته و سیر داغ و نعناع داغ را هم روی کشک می ریزیم. پاسخ به: غذا های گیاهی - star - ۱۶ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۰ صبح طرز تهیه خوراک سبزیجات با نودل نودل (Noodle) یا همان ماکارونی رشتهای یکی از انواع پاستاها است که فرمی رشتهای و نازک دارد و در غذاهای مختلف آسیای جنوب شرقی همراه با سبزیجات مختلف یا ترکیب سبزیجات فصل و گوشت طبخ میشود. در مرغ همسایه این هفته نیز طرز تهیه سبزیجات فصل با نودل در کشور تایلند آموزش داده میشود. مواد لازم برای 4 نفر: - 225 گرم ماکارونی رشتهای نازک - یک قاشق سوپخوری روغن کنجد - 3 قاشق سوپخوری روغن آفتابگردان - 2 حبه سیر (خلالی خرد شود) - یک تکه 5/2 سانتیمتری زنجبیل تازه (ریز خرد شود) - 2 عدد فلفل قرمز کوچک دلمهای (خرد شود) - 115 گرم کلم بروکلی - 115 گرم ذرت درسته کوچک کنسروی - 175 گرم قارچ (حلقه حلقه خرد شود) - 6 عدد پیازچه (خرد شود) - 115 گرم برگ کلم سفید (خلالی خرد شود) - 115 گرم جوانه ماش - 2 قاشق سوپخوری سویاسس - نمک و فلفل به میزان لازم توضیح: سویاسس، سسی است رقیق و به رنگ قهوهای تیره که مزهای شور دارد و در پخت غذاهای چینی، تایلندی و مانند اینها مورد استفاده قرار میگیرد. این سس داخل شیشههای کوچک در سوپرمارکتها به فروش میرسد. طرز تهیه: 1 – ابتدا ماکارونی را به مدت یکربع در آب جوش جوشانده و پس از آبکشکردن، داخل کاسهای بریزید. سپس روغن کنجد را به آن اضافه کنید و با استفاده از 2قاشق، ماکارونی را هم بزنید تا کاملا به روغن آغشته شود و آن را کنار بگذارید. 2 – روغن آفتابگردان را داخل تابه گودی بریزید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا روغن داغ شود. سپس سیر و زنجبیل خردشده را به روغن اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه حرارت دهید. پس از آن، فلفل قرمز، کلم بروکلی،[بروکلی و کاهش قند خون] ذرت و قارچ را افزوده و به مدت 3 الی 4دقیقه حرارت دهید. در طول این مدت، مواد را مرتب هم بزنید. 3 – پیازچه خردشده، جوانه گندم و کلم خلالشده را به مواد اضافه کنید و حرارتدادن را به مدت 3 دقیقه دیگر ادامه دهید. در پایان، ماکارونی آبکششده را همراه سویاسس و کمی فلفل سیاه اضافه کرده و سپس مواد را خوب با هم مخلوط کنید.[آشنایی با خواص سویا] حالا شعله اجاقگاز را زیاد کرده و به مدت 2 تا 3 دقیقه دیگر حرارت دهید تا پخت مواد کامل شود. غذا آماده سرو است. پاسخ به: غذا های گیاهی - star - ۱۶ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۲ صبح طرز تهیه خوراکی بسیار خوشمزه با قارچ مواد لازم برای دو نفر: قارچ=نیم کیلو(یا یک قوطی متوسط کنسرو قارچ) تخم مرغ=4 عدد فلفل دلمه ای=2 تا 3 عدد گوجه فرنگی متوسط=4 تا 5 عدد روغن آبکرده=5 تا 6 قاشق سوپخوری پیاز متوسط=2 تا 3 عدد نمک و فلفل=به اندازه کافی طرز تهیه: قارچ را تمیز و خرد کرده می شوییم ( البته قابل ذکر است برای هر چه بهتر انجام شدن این کار شما می توانید از دستگاه خردکن 17 کاره آکا نیز استفاده کنید که قارچ ها را با حفظ طعم و رنگ ان خرد کرده و البته این کار را در سریع ترین زمان ممکن انجام می دهد و غذایی بسیار خوشمزه به ارمغان می آورد ) و در آبکش می ریزیم که آبش برود(در صورت مصرف کنسرو فقط آنرا خرد می کنیم)پیاز را خرد کرده ( یکی از کاربرد های بسیار فراوان خردکن آکا برای خردکردن پیاز می باشد که این کار را به دلیل نگهداشتن بوی پیاز در دستگاه به راحتی برای شما انجام می دهد و شما در خردکردن آن اصلا عذیت نخواهید شد ) با روغن کمی سرخ می نماییم فلفل را خرد کرده داخل پیاز می ریزیم گوجه فرنگی ها را هم خرد نموده با پیاز و فلفل مخلوط می نماییم کمی نمک و فلفل می زنیم حرارت را ملایم می کنیم در ظرف را می بندیم می گذاریم تمام مواد کمی بجوشد. فلفل نرم و آب گوجه فرنگی کشیده شود بعد قارچ را اضافه می کنیم آب قارچ که کشیده شد تخم مرغها را در ظرفی می شکنیم کمی نمک می زنیم روی سایر مواد می ریزیم در ظرف را می بندیم تا تخم مرغ بسته شود و بعد در ظرف می کشیم. در نهایت شما با خردکن های آکا به راحتی می توانید در زمان بسیار کمتری غذای مورد نظر خود را آماده و صرف کنید . پاسخ به: غذا های گیاهی - star - ۱۶ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۳ صبح پراشکی پنیر
مواد لازم : 100 گرم پنیر سفید(فتا) 2 تا 3 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده یک قاشق مرباخوری ( به دلخواه) زیره یا رازیانه یک عدد سفیده تخم مرغ به مقدار لازم خمیر پیتزا به مقدار لازم روغن برای سرخ کردن طرز تهیه: 1- پنیر و جعفری و اگر دوست داشته باشیم زیره یا رازیانه را مخلوط می کنیم. 2- خمیر(طرز تهیه آن در پایین آورده شده است) را باز کرده و به اندازه دلخواه قالب می زنیم. 3- از مواد مخلوط شده یک قاشق مرباخوری وسط خمیر می گذاریم. 4- دور خمیر را سفیده تخم مرغ می مالیم. 5- یک طرف خمیر را بر می گردانیم و لبه ها را خوب محکم می کنیم. 6- پیراشکی ها را در روغن داغ سرخ می کنیم تا طلایی شوند، سپس داخل صافی می گذاریم تا روغن اضافی آن خارج شود. نکته: روغن را ابتدا خوب داغ کرده و پس از آن حرارت را کم می کنیم تا پیراشکی ها خوب سرخ شوند. طرز تهیه خمیر پیراشکی: روغن آب کرده 2 قاشق سوپخوری آب ولرم یک فنجان مایه خمیر یا بیکینگ پودر یک قاشق مربا خوری آرد به اندازه ای که خمیر تهیه شود نمک کمی مایه خمیر را در آب ولرم حل می کنیم تا پف کند. روغن و نمک را به مایه خمیر اضافه کرده و آرد را کم کم می ریزیم و آنها را به هم می زنیم تا خمیر تهیه شود.آن را خوب ورز می دهیم تا خمیر به دست نچسبد. چند لحظه روی خمیر را می پوشانیم تا خمیر جا بیفتد. در صورتی که بخواهید خمیر را با بیکینگ پودر تهیه کنید برای ور آمدن خمیر حداقل یک ساعت وقت لازم است. پاسخ به: غذا های گیاهی - B.soshiant - ۲۲ دي ۱۳۹۷ ۰۱:۴۷ عصر سلام من دنبال یه کتاب میگردم که دستور پخت غذاهای گیاهی مختلف داشته باشه از اینجا: ( دانلود کتابهای آشپزی ) چنتا گیر آوردم ولی هیچکدوم جالب نبودن. دنبال یه کتاب میگردم که دستور پخت غذاهای متنوع گیاهی رو داشته باشه. میخوام کلا گوشت رو از زندگیم حذف کنم ولی غذاهای کمی بلدم که توش گوشت نباشه |