انواع خوراک با گوشت پرندگان - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان عروس (https://forum.talarearoos.ir) +-- انجمن: خانه داری نوعروسان (/forum-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%86--45) +--- انجمن: آشپزی (/forum-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C--46) +--- موضوع: انواع خوراک با گوشت پرندگان (/thread-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9-%D8%A8%D8%A7-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D9%86%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%86--652) |
انواع خوراک با گوشت پرندگان - star - ۱۵ شهريور ۱۳۹۱ ۱۲:۰۹ عصر کتلت مرغ مواد لازم:یک عدد سینه مرغ متوسط 2عدد پیاز متوسط 3 عدد سیب زمینی متوسط 2 عدد تخم مرغ یک دوم قاشق چایخوری زعفران ساییده یک فنجان پودر سوخاری به مقدار دلخواه نمک و فلفل
طرز تهیه:
سینه مرغ را همراه با یک لیوان آب، یک عدد پیاز، کمی نمک و نصف مقدار زعفران حل شده با شعله ملایم می پزیم تا آب آن کشیده شود. سیب زمینی ها را پخته و گرم گرم آن را رنده و یا چرخ می کنیم. مرغ و سیب زمینی را مجدداً چرخ کرده و پیاز را هم رنده می کنیم و با تخم مرغ، زعفران حل کرده، نمک و فلفل آن را خوب ورز می دهیم و کف دستمان را به پودر سوخاری آغشته کرده و از مایه به اندازه یک عدد پرتقال متوسط برمی داریم و آن را به صورت گرد یا بیضی شکل می دهیم و در روغن سرخ می کنیم و آنها را در دیس می چینیم. پاسخ به: انواع خوراک با گوشت پرندگان - star - ۱۵ شهريور ۱۳۹۱ ۱۲:۱۱ عصر جغور بغور مواد لازم برای یک نفر:
300 تا 400 گرم جگر مرغ یا گوسفند دو قاشق غذاخوری روغن یک عدد پیاز متوسط به مقدار کافی نمک، فلفل، زردچوبه در صورت تمایل فلفل قرمز یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی طرز تهیه : پیاز را خلال می کنید و کمی در ماهیتابه تفت می دهید. بعد روغن می ریزید (علتش این است که آب پیاز کمی کشیده شود و روغن را به خودش جذب نکند). خوب که طلایی شد، زردچوبه را می ریزید، جگر را با آب سرد می شویید و در آبکش می ریزید و بعد از خرد کردن به تکه های کوچک به پیازها اضافه می کنید (شعله باید هنوز زیاد باشد). جگرها باید خوب سرخ شوند و رنگشان کاملا برگردد. بعد رب گوجه را در یک لیوان آب گرم حل می کنید و اضافه می کنید و به هم می زنید. سپس ادویه ها را می ریزید و می گذارید آب جغور بغور کشیده شود. غذا آماده ی خوردن است. با نان نوش جان می کنید. جغور بغور، مخلوط و مخصوص طبق دستور بالایی است، با این فرق که مخلفاتش بیشتر است. در تهیه جغوربغور مخلوط و مخصوص قبل از ریختن جگر فلفل دلمه یا فلفل سبز را خلال می کنید و با پیازها مقداری تفت می دهید. بعد جگرها را که ریختید، ۳۰۰ گرم سیب زمینی پخته و پوست کنده و ورقه ورقه شده را هم اضافه می کنید. بعد رب می زنید و آبش که کشیده شد، 3-2 عدد تخم مرغ را به آن اضافه کرده و به هم می زنید. فرقش این است که خوشمزه تر است، برای دو نفر هم کافی است، و به علت داشتن سیب زمینی نمک بیشتری می خواهد. نکات تغذیه ای: این غذا به راحتی تهیه شده و وقت زیادی نمی برد. جگر مملو از ویتامینa و آهن است. بنابراین جغور بغور برای افراد کم خون غذای مناسبی است ولی اشخاصی که کلسترول خونشان بالاست ، بهتر است از خوردن آن پرهیز کنند. این خوراک برای کسانی که دوره نقاهت را می گذرانند مفید است. پاسخ به: انواع خوراک با گوشت پرندگان - star - ۱۶ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۰ صبح سینی سبزیجات با مرغ و سس سفید مواد لازم: کدو خرد شده=2 عدد سیب زمینی خرد شده=2 عدد هویج خرد شده=2 عدد بادمجان خرد شده=2 عدد پیاز رنده شده=1 عدد فلفل دلمه چرخ شده=1 عدد سینه مرغ چرخ شده=1 عدد روغن=به مقدار لازم نمک و فلفل=به مقدار لازم طرز تهیه: 1. ابتدا کدو+سیب زمینی+هویج+بادمجان را که به صورت قطعات کوچک خرد کرده اید را با هم مخلوط کنید. 2. مواد را در ماهیتابه ریخته روی آن کمی روغن بریزید،سپس آنها را در روغن کمی سرخ کنید. 3. پس از سرخ شدن مواد را از ماهیتابه خارج کرده در صافی ریخته تا روغن آن برود. 4. سینه مرغ چرخ شده را به همراه فلفل دلمه و پیاز رنده شده وادویه در ظرف جداگانه ای با کمی روغن تفت دهید. 5. مرغ را با سبزیجات مخلوط کرده سپس مخلوط را در ظرف پیرکسی بریزید و روی ان را با قاشق صاف کنید. 6. سس سفید را که از قبل آماده کرده اید به طور یکنواخت روی سطح مواد بریزید. 7. سینی سبزیجات را در فری که از قبل گرم کرده اید به مدت 10 الی 15 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتیگراد بگذارید تا روی سس طلایی شود. پاسخ به: انواع خوراک با گوشت پرندگان - star - ۱۶ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۴ صبح کنتاکی به روش KFC مواد لازم: سینه و ران مرغ= از هر کدام 3 قطعه آرد سفید=1 لیوان شیر خشک نیدو=2/1 لیوان تخم مرغ زده شده=2 عدد آرد سوخاری=به مقدار لازم روغن برای سرخ کردن=به مقدار لازم طرز تهیه: 1. ابتدا سینه و ران مرغ را به مدت 20 الی 25 دقیقه بپزید. در حین پخته به آن کمی نمک و فلفل و سیر ریز شده اضافه کنید. 3. آرد سفید را با پودر شیر مخلوط کرده قطعات مرغ را در آن بغلتانید تا تمام سطح مرغ به آرد آغشته شود.(باید مرغ شما کمی مرطوب باشد تا آرد به آن بچسبد) 4. قطعات مرغ را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری بغلتانید تا تمام سطح آن به آرد آغشته شود. 5. قطعات مرغ را در روغنی که از قبل داغ شده ریخته و با حرارت متوسط سرخ کنید. 6. مرغ کنتاکی را در ظرف کشیده و اطراف آن را با سیب زمینی سرخ کرده و سبزیجات تزئینم کنید. نکته: برای اینکه مرغ شما طعم بهتری داشته باشد پیشنهاد می کنیم از آرد سوخاری امریکن استفاده کنید که طعم بی نظیری به مرغ شما می دهد! پاسخ به: انواع خوراک با گوشت پرندگان - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۱ صبح دایره های مرغ با پنیر و قارچ مواد لازم: سینه مرغ پخته شده=2 عدد هویج رنده شده=1 عدد فلفل دلمه مکعبی ریز خرد شده=1 عدد قارچ ریز شده=2/1 لیوان مایونز=1 قاشق غذاخوری پنیر نرم=2 قاشق غذاخوری طرز تهیه: 1. ابتدا مرغ را به صورت قطعات ریز خرد کنید. 2. هویج رنده شده+فلفل دلمه ریز شده+قارچ ریز شده+مایونز+پنیر را به مرغ اضافه کرده خوب مواد را با هم مخلوط کنید.سعی کنید پنیر را کم کم به آن اضافه کنید. مواد بدست آمده نباید زیاد شل باشد تا به دست نچسبد. در صورتی که کمی سفت بود مقدار پنیر آن را بیشتر کنید. 3. از مواد به اندازه یک گردو برداشته و در دست گرد کنید. بقیه مواد را به همین طریق درست کنید. 4. دایره های مرغ ابتدا در تخم مرغ زده شده بزنید و سپس در آرد سوخاری بغلتانید. 5. دایره ها را در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید. م:آشپزآنلاین پاسخ به: انواع خوراک با گوشت پرندگان - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۶ صبح سینی مرغ با بشامل مواد لازم: مرغ پخته و خرد شده=2 لیوان هویج رنده شده=1 لیوان جعفری ریز شده=3/2 لیوان پیاز=1 عدد بزرگ روغن مایع=به مقدار لازم سیب زمینی حلقه شده و سرخ شده=2 عدد سس بشامل=1 و 2/1 لیوان نمک،فلفل و زردچوبه=به مقدار لازم سس مایونز=1 قاشق غذاخوری پنیر مایع کرافت=2 قاشق غذاخوری(در صورت دلخواه) طرز تهیه: 1. کمی روغن را در ماهیتابه ریخته گرم کنید سپس پیاز را به صورت خلال خرد کرده و در روغن سرخ کنید. مرغ پخته شده که به صورت خلال های باریک خرد کرده اید+هویج رنده شده+جعفری را به آن اضافه کرده و در روغن کمی تفت دهید(مانند شکل زیر) تا مواد کمی تغییر رنگ دهد سپس ادویه را به ان اضافه کنید و مواد را هم بزنید. 2. سس مایونز+پنیر مایع را به مواد اضافه کرده هم بزنید. 3. سینی مستطیل شکل مخصوص فر را چرب کرده سیب زمینی های حلقه شده و سرخ شده را کنار هم در سینی بچینید. 4. مواد آماده شده را روی سیب زمینی ها ریخته طوریکه تمام سطح آن را بپوشاند و یکدست شود. 5. سس بشامل را روی مواد ریخته و روی آن را با قاشق صاف کنید تا تمام سطح مواد را بپوشاند. 6. سینی مرغ را به مدت 20 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتیگراد در فر بگذارید تا روی سس طلایی رنگ شود. نکته: در صورت تمایل می توانید 2 عدد بادمجان را حلقه کرده وسرخ کنید روی سیب زمینی ها بگذارید. م:آشپزآنلاین پاسخ به: انواع خوراک با گوشت پرندگان - star - ۱۹ شهريور ۱۳۹۱ ۱۲:۰۴ عصر سینه مرغ پیچیده در تست مواد لازم: تخم مرغ=3 عدد آرد سوخاری=به مقدار لازم هل،دارچین،نمک=به مقدار لازم پیاز رنده شده=2 عدد هویج رنده شده=2 عدد بزرگ پنیر کرافت قوطی(کوچک)=1 عدد رنده شده سینه مرغ=2 عدد شیر=به مقدار لازم طرز تهیه: 1. سینه مرغ را پخته ریش ریش کنید.(در حین پخته به آن سیر خرد شده همراه با ادویه اضافه کنید تا بوی بد آن از بین برود). 2. اطراف نانهای تست را با کارد ببرید. 3. پیاز رنده شده را در روغن تفت داده،هویج رنده شده+سینه مرغ ریش شده+ادویه و پنیر رنده شده را به آن اضافه کرده به مدت 5 دقیقه تفت دهید. 4. نانهای تست را با شیر خیس کنید. 5. کمی از مواد را با قاشق برداشته طبق شکل روی نان تست ریخته و نان را بپیچید. 6. نان پیچیده شده را در تخم مرغ زده شده زده و در آرد سوخاری بغلتانید. بقیه نانها را به همین طریق آماده کنید. 7. نانهای پیچیده شده را در روغن سرخ کنید. 8. نانهای آماده شده را در ظرف بچینید. می توانید اطراف آن را با سیب زمینی سرخ کرده تزئین کنید. م:آشپزآنلاین پاسخ به: انواع خوراک با گوشت پرندگان - star - ۱۹ شهريور ۱۳۹۱ ۱۲:۰۷ عصر موادلازم: سینه مرغ پخته و خلال شده= 1عدد مایونز =2قاشق غذاخوری سیب زمینی متوسط آبپز شده= 1الی2عدد هویج رنده شده= 1عددمتوسط قارچ= مقداری زرده تخم مرغ و آردسوخاری= به میزان لازم سیخ چوبی=به مقدار لازم طرزتهیه : مرغ خلال شده رابامایونز+هویج+سیب زمینی مخلوط کرده و ورز میدهیم بعد آنرا به اندازه ی بزرگتر از یک گردو گرد میکنیم و ابتدا یک گلوله از مواد را به سیخ چوبی زده سپس یک قارچ وبه ترتیب دوباره یک گلوله ازمواد.طوریکه هرسیخ شامل 3یا4 گلوله باشد و بین آنها یک قارچ قرار بگیردسپس گلوله ها را بازرده تخم هرغ آغشته کرده ودرپودرسوخاری می غلطانیم و در روغن کباب میکنیم. م:آشپزآنلاین پاسخ به: انواع خوراک با گوشت پرندگان - star - ۱۹ شهريور ۱۳۹۱ ۱۲:۱۰ عصر مرغ شکم پر کره ای مواد لازم: مرغ =یک عدد پیاز=2 عددبزرگ هویج =3 عدد متوسط کشمش پلویی=یک پیمانه گردو =یک پیمانه آلو بخارا=10 عدد رب گوجه فرنگی =3 قاشق غذاخوری کره =150گرم زعفران=یک قاشق چایخوری ادویه کاری و زدچوبه=هر کدام یک قاشق مرباخوری نمک و پودر فلفل =به میزان دلخواه طرز تهیه: 1 - ابتدا مرغ را شسسته و خوب خشک میکنیم سپس به ان نمک زده و کنار میگذاریم تا مواد درون مرغ را آماده کنیم. 2 - برای تهیه مواد درون مرغ ابتدا پیاز خورد شده را خوب درون روغن سرخ میکنیم پس از سرخ شدن ادویه و زدچوبه و فلفل و نمک رااضافه کرده سپس کشمش پاک شده و شسته شده به همراه آلو و گردو به پیازهای سرخ شده اضافه کرده و کمی تفت میدهیم و با این مواد درون شکم مرغ را پر کرده و مرغ را درون ظرف نچسب تقریباٌ گود با دیواره ارتفاع 5 سانت قرار داده. 3 - رب گوجه و زغفران و مقداری نمک را در2 آب حل کرده و روی مرغ اضافه کرده و هویج ها رانیز حلقه حلقه کرده و درون مایه رب گوجه افزوده و در آخر تکه های کره را با مقداری زعفران رو مرغ قرار داده تا با حرارت فر ذوب شود تا هم مرغ و هم سس آن طعم کره بگیرد سپس مرغ را درون فر با حرارت بالا قرار داده و مرتب هر چند دقیقه یکبار از مواد سس را با قاشق برداشته و روی مرغ ریخته تا مرغ مزه بهتری بگیرد لازم بذکر است برای پخت سریع مرغ میتوان آنرا بچرخانید یا در آخر شعله بالا را روشن کنید و در این صورت مواظب باشید مرغ نسوزد .(در صورت امکان انتهای مرغ را با خلال دندان بسته تا مواد درون آن حین برگرداندن مرغ جهت پخت بهتر خارج نشود)برای اینکه از پخت مرغ اطمینان حاصل کنید متوانی با فرو بردن چاقو نوک تیز درون ران مرغ از پخت آن مطمئن شوید. این غذا بسیار خوشمزه است حتماٌ امتحان کنید و با برنج سفید میل نمائید . پاسخ به: انواع خوراک با گوشت پرندگان - star - ۲۰ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۸ صبح کرپ مرغ و سبزیجات مواد لازم برای تهیه نان کرپ: شیر= یک ویک دوم لیوان آرد= 1 لیوان تخم مرغ= 3عدد نمک= مقداری مواد میانی کرپ: گوشت مرغ پخته ریش شده= 30گرم قارچ= 150گرم فلفل دلمه خرد شده= 2/1پیمانه پیاز خرد شده= 2/1 پیمانه پنیر پیتزا رنده شده= 100گرم گوجه فرنگی نگینی شده= 2عدد متوسط ذرت پخته شده= یک دوم پیمانه ریحان وجعفری= مقداری نمک+فلفل+روغن زیتون= مقداری طرز تهیه: 1. ابتدا در تابه به مقداری روغن ریخته و پیاز خرد شده را در آن تفت داده وو گوشت مرغ را به همراه نمک+فلفل سیاه وقرمز+فلفل دلمه را ریخته تفت می دهیم . 2. بعد قارچ را ورقه ورقه کرده واضافه می کنیم بعد گوجه را ریخته وکمی که تفت خورد ذرت+ریحان و جعفری می ریزیم. ودر آخر پنیر رنده شده را ریخته مواد را هم زده و زیر حرارت را خاموش می کنیم . طرز تهیه خمیر نان کرپ: 1. در ظرفی تخم مرغ را هم زده وبعد شیر را اضافه کرده و مرتب هم میزنیم بتدریج آرد را اضافه کرده تا مایه صاف و رقیقی بدست آید 2. در تابه نچسبی یک ملقه از مواد را در تابه ای که قبلا آنرا با قلم مو چرب کردیم میریزیم وتابه را تکان داده تا تمام سطح آن را بگیرد بعد کرپ را بر می گردانیم تا دو طرف آن پخته شود از مواد مقداری لای نان گذاشته رول میکنیم ودر ظرفی میچینم و با ریحون وجعفری تزئین میکنیم. |