تالار گفتمان عروس
3 دستور آشپزی متفاوت: چیزکیک + ریسوتو + سالاد اسفناج - نسخه قابل چاپ

+- تالار گفتمان عروس (https://forum.talarearoos.ir)
+-- انجمن: خانه داری نوعروسان (/forum-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%86--45)
+--- انجمن: آشپزی (/forum-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C--46)
+--- موضوع: 3 دستور آشپزی متفاوت: چیزکیک + ریسوتو + سالاد اسفناج (/thread-3-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C-%D9%85%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%88%D8%AA-%DA%86%D9%8A%D8%B2%D9%83%D9%8A%D9%83-%D8%B1%D9%8A%D8%B3%D9%88%D8%AA%D9%88-%D8%B3%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%D9%81%D9%86%D8%A7%D8%AC--634)



3 دستور آشپزی متفاوت: چیزکیک + ریسوتو + سالاد اسفناج - star - ۱۳ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ صبح

مواد لازم ریسوتو :

  • پیاز: یک عدد بزرگ
  • کرفس: یک شاخه
  • قارچ: 500 گرم
  • برنج ریز (خرد): 300 گرم
  • عصاره مرغ یا سبزی: یک عدد گالینابلانکا
  • سیر: یک حبه
  • آویشن: یک قاشق چای‌خوری
  • کره: یک قالب بزرگ
  • پنیر پارمزان: 40 گرم
  • جعفری: یک دسته کوچک
  • لیمو: یک‌دوم
  • زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل: به میزان کافی
  • روغن زیتون: به مقدار لازم


مواد لازم سالاد اسفناج :


  • سرکه بالزامیک: یک قاشق غذاخوری
  • لیمو: یک‌دوم
  • اسفناج: 200 گرم
  • نعنا: 3 شاخه
  • گوجه‌فرنگی: یک عدد
  • خیار: یک عدد متوسط


مواد لازم چیز کیک :


  • کره: 50 گرم
  • فندق آب‌پز: 50 گرم
  • بیسکویت زنجبیلی: 8 عدد
  • لیمو: یک عدد
  • کرم لیمو: 4 قا شق چای‌خوری سرپر
  • تمشک: یک کاسه کوچک (برای هرنفر)
  • پنیر خامه‌ای اعلاء: یک قالب
  • وانیل: یک قاشق چای‌خوری
  • شیر: به میزان کم
  • شکر: یک قاشق غذاخوری
  • شکلات: یک قالب برای رنده کردن


مواد لازم ادویه :


  • روغن زیتون
  • نمک و فلفل سیاه


تمامی لوازم آشپزی خود را آماده کنید. قابلمه نسبتا بزرگی را روی حرارت کم گاز قرار دهید. 4 عدد لیوان بزرگ بدون دسته را برای دسر آماده کرده و بعد کار خود را شروع کنید.

[تصویر:  34281_583.jpg]


ریسو تو
ابتداپیاز را پوست کنده و خلال کنید و داخل قابلمه کمی روغن زیتون ریخته و پیاز را با آن تفت دهید و بگذارید تا کمی طلایی شود به آن فلفل و نمک را اضافه کنید. در مرحله بعد کمی زردچوبه بریزید و روغن درون قابلمه را زیاد کنید بعد کرفس و جعفری را خرد کرده و به آن اضافه کنید و‌خوب هم بزنید. هنگامی که متوجه شدید مواد کاملا با هم ترکیب شده‌اند وقت آن رسیده که برنج را کم‌کم به آن اضافه کنید. به‌مدت یک دقیقه آن را به‌خوبی هم بزنید و 2 لیوان پر آب به قابلمه اضافه کنید و یک عدد عصاره مرغ یا سبزی‌ را درون قابلمه بریزید و بگذارید تا آب تبخیر شود. در حال حاضر شما وقت دارید تا به بقیه کارها به‌مدت 12 دقیقه برسید. یادتان باشد غذا را با عشق و علاقه درست کنید. هرچند دقیقه آن را به هم بزنید تا برنج به هم نچسبد. ماهی‌تابه نسوز را روی گاز قرار دهید و کمی روغن زیتون را در ماهی‌تابه بریزید. قارچ‌ها را برش بزنید و نصفی از آن را در قابلمه بریزید و بقیه را در ماهی‌تابه ریخته و مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. سیر را پوست کنده و روی قارچ‌ها رنده کرده، مقداری آویشن به آن اضافه کنید و آن را هم بزنید، بعد زیر گاز را خاموش کنید. ماهی‌تابه نسوز را داخل فر در طبقه وسط قرار دهید تا به‌خوبی طلایی شود.دوباره ریسوتو را بگردانید و آن را هم بزنید، می‌بینید که آب ریسوتو تبخیر شده حالا مقدار کمی آویشن اضافه کنید، البته تا آن‌جایی که غذا را تلخ نکند. زیر ریسوتو را خاموش کنید و درون ظرفی که می‌خواهید سرو کنید بریزید. حالا وقت آن رسیده تا قارچ‌ها را از فر بیرون بیاورید. کمی کره را روی گاز آب کنید و روی قارچ‌ها بریزید و نصف دیگر را روی ریسوتو ریخته و تمامی مواد را با هم مخلوط کرده در آخر پنیر پارمزان را روی غذا رنده کنید و لیموی تازه را روی آن بچکانید. غذا را مزه کرده اگر نمک و فلفل می‌خواهد به آن اضافه کنید. جعفری را خرد کرده و کنار ریسوتو در بشقاب قرار دهید، قارچ‌های طلایی شده را در بشقاب چیده و کنار آن هم جعفری بریزید، غذا آماده سرو است. بفرمایید.


[تصویر:  34282_893.jpg]


سالاد پاپا
ابتدا ظرف گودی را برای سالاد خود انتخاب کنید. سرکه بالزامیک را همراه با آبلیمو و روغن زیتون درون کاسه بریزید و مقداری نمک و فلفل به معجون خود اضافه کنید. برگ‌های نعنا و اسفناج را هم داخل کاسه بریزید. گوجه‌فرنگی را ریز کرده و به آن اضافه کنید. با چنگال روی خیار شیار بکشید و با زاویه اریب آن را ببرید و درون سالاد بریزید. یادتان باشد که تا لحظه آخر سالاد را به هم نزنید. فقط در هنگام سرو آن کمی آن را در ظرف تکان دهید تا مواد با هم مخلوط شوند.


[تصویر:  34283_252.jpg]


چیزکیک
قبل از هرکاری یک ماهی‌تابه متوسط را روی حرارت زیاد گاز قرار دهید و کره را در ماهی‌تابه بریزید. در یک پارچه تمیز آشپزخانه فندق و بیسکویت را قرار دهید و پارچه را به آن بپیچید. وردنه را برداشته و محکم روی بیسکویت بکشید تا کاملا خرد شود و به‌صورت پودر دربیاید. زیرگازی که کره آب شده در آن است را خاموش کنید. پودر میکس شده از فندق و بیسکویت را به کره اضافه کنید و مخلوط کنید، مقداری پوست لیمو را در ماهی‌تابه رنده کنید و به‌خوبی آن را هم بزنید.

لیوان‌های بزرگ را که برای سرو کردن دسر درنظر گرفته، آماده کرده و به یک اندازه از موادی که درست کرده‌اید را درون لیوان‌ها بریزید و با قاشق آن را فشار دهید تا تخت و سفت شود. به هرلیوان کرم لیمو و مقداری تمشک اضافه کنید. در ظرفی دیگر پنیرخامه‌ای بریزید و به آن وانیل و مقدار کمی شیر و شکر اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که پنیر مثل ابریشم نرم شود. پنیر ابریشمی را درون لیوان‌ها تقسیم کنید و روی دسر را، شکلات رنده کنید و در آخر آن را درون یخچال قرار دهید تا وقتی که زمان سرو آن برسد.
bartarinha.ir