شعبدهبازی: مرغ و نودل + سس مخصوص + دسر و سالاد - star - ۱۳ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۳ صبح
مواد لازم سس مخصوص
- گشنیز: نصف یک دسته فلفل قرمز تازه: یک عدد
- سیر:یک عدد
- کره بادام زمینی: 3 قاشق غذاخوری
- سس سویا: به مقدار دلخواه
- زنجبیل تازه: یک بند انگشت
- لیمو: 2 عدد
مواد لازم نودل
- نودل: 250 گرم
- بادام هندی: 100 گرم
- پیاز قرمز: یک دوم
- فلفل قرمز تازه: یک عدد
- گشنیز: یک دسته کوچک
- سس سویا: یک تا 2 قاشق
- لیمو: یک عدد
- روغن کنجد: یک قاشق
- سس ماهی: یک قاشق
- عسل: یک قاشق چایخوری
مواد لازم مرغ :
- سینه مرغ بدون استخوان: 4 عدد(هر کدام 180 گرم)
- عسل: به میزان لازم
مواد لازم سالاد :
- کاهو: 2 بوته
- گشنیز تازه: یک دوم یک دسته کوچک
- فلفل قرمز تازه: یک عدد
- سس سویا: به میزان کم
- لیمو: یک عدد
مواد لازم دسر :
- آناناس: یک عدد
- بلوبری یا توت فرنگی: 150 گرم
- نعنای تازه: یک دسته کوچک
- پودر قند: 3 قاشق غذاخوری
- لیمو: یک عدد
- ماست: به میزان لازم
مواد لازم ادویه :
- روغن زیتون: به میزان لازم
- نمک و فلفل: به میزان لازم
همه مواد و وسایل را حاضر کنید. کباب پز را روشن کنید.
4 عدد سیخ را در یک سینی آب خنک قرار دهید تا خیس بخورد(اگر سیخها در آب شناور بودند از یک بشقاب برای در آب کردنشان استفاده کنید) تیغههای استاندارد را در مخلوطکن قرار دهید.
- شروعی برای یک غذای رویایی
گشنیزها را (ساقهها و برگها) به همراه فلفل قرمز (بدون ساقه)، سیر پوست گرفته، 3 قاشق کره بادام زمینی و کمی سس سویا در مخلوطکن قرار دهید. زنجبیل را پوست گرفته و خوب خرد کنید و به مواد اضافه کنید. در نهایت لیمو را رنده کرده و آب یکی از آنها را در مخلوطکن بریزید. 2 لیوان آب اضافه کنید و مخلوطکن را روشن کرده و مواد را خوب هم بزنید تا به قاشق بیاید. کمی ادویه بهعنوان چاشنی اضافه کنید. نیمی از مواد را در یک کاسه زیبا قرار دهید و قطره قطره روغن زیتون روی آن بریزید و آن را کنار بگذارید.
سینههای مرغ را مرتب و بسیار نزدیک به هم در یک ردیف روی پلاستیک قرار دهید. به آرامی و با دقت سیخها را به درون مرغ فشار دهید. بین سیخها را برش بزنید تا 4 سیخ کباب به دست آید.(مانند شکل) قسمتهای اضافه را برش داده و انتهای سیخ بزنید. برای اینکه مرغها ترد شوند میتوانید برشهای کوچکی در هر 2 طرف ایجاد کنید. مایه سس مخصوص را برداشته و روی سینی قرار دهید. سپس سیخهای مرغ را روی این سینی قرار دهید و با دست گوشتها را با مایه بپوشانید. کمی روغن زیتون روی مرغها بزنید و با نمک آن را مزهدار کنید. سیخها را در طبقه بالای فر قرار دهید و هر طرف را 8 تا 10 دقیقه بپزید یا تا زمانی که مرغها طلایی شوند پخت را ادامه دهید.
کاهوها را تمیز کنید و برگهای خراب آنها را بکنید. برگها را از هم جدا کرده و مغز کاهو را به 2 نیم کنید. در آبکش کاهوها را بشویید و بگذارید خشک شود. سپس کاهوها را روی میز بگذارید.
یک بسته نودل را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و آب جوش را به آن اضافه کنید و حدود 6 دقیقه اجازه دهید نودلها خیس بخورند. یک ماهیتابه متوسط را روی حرارت کم قرار دهید. بادام هندیها را با هاون خوب خرد کنید. سپس به ماهیتابه داغ انتقال دهید و بگذارید تا سرخ شود، هر ازگاهی مواد را هم بزنید و تا بقیه غذا را تهیه میکنید، حواستان به آن باشد.نیمی از پیاز قرمز را پوست بکنید و با فلفل قرمز و ساقههای گشنیز در همزن قرار دهید. صبر کنید تا خوب خرد شود. سپس آن را در یک کاسه بزرگ قرار داده و یک تا 2 قاشق غذاخوری سس سویا و کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید. آب یک عدد لیمو را روی آن بچکانید و در یک قاشق چایخوری روغن کنجد و سس ماهی هم بزنید. مواد را خوب مخلوط کنید. سپس بچشید و چاشنیهای لازم را به آن اضافه کنید. نودلهای آبکشی شده در آبکش را دوباه زیر آب سرد قرار دهید تا تازه شوند و دوباره خشک کرده و به کاسه اضافه کنید. بادامهندی را یک بار بالا و پایین کنید و حرارت زیر آن را بالا ببرید. یک قاشق چایخوری عسل اضافه کنید و با این آجیلها در ماهیتابه مخلوط کنید. وقتی خوب طلایی شدند، در کاسه سرو غذا بریزد و برگهای گشنیز را روی آن قرار دهید. همه چیز را به هم بزنید و به همراه کاسهای سس مخصوص روی میز بگذارید.
- حالا پوست آناناس را می کنیم
آناناس را پوست کنده و برش دهید و با بلوبریها در یک ظرف بزرگ قرار دهید. برگهای نعنا را کنده و با هاون خوب بکوبید تا خمیری به دست آید. پودر قند را اضافه کرده و دوباره بکوبید. یک قاشق غذاخوری از پودر نعنا را روی آناناس بریزید و همچنین نیمی از آب لیمو را روی آناناس بچکانید و سپس به همراه ماست و قاشق روی میز قرار دهید.
سیخها را برگردانید و کمی عسل روی آنها بچکانید و دوباره در فر قرار دهید و حدود 8 تا 10 دقیقه بگذارید تابپزند.
برگهای گشنیز را خوب خرد کنید و درصورت تمایل فلفل قرمز را برش دهید. در یک بشقاب کوچک قرار دهید و هر 2 را روی میز و کنار کاهوها قرار دهید.
مرغها را به همراه یک ظرف کوچک سس سویا و نیمی از لیموی تازه روی میز قرار دهید. بگذارید هرکس خودش لقمهای کاهو، نودل، مرغ، گشنیز و فلفل را تهیه کند وکمی لیمو روی آن بچکاند.
bartarinha.ir
|