تالار گفتمان عروس
شیرینی عصرانه - نسخه قابل چاپ

+- تالار گفتمان عروس (https://forum.talarearoos.ir)
+-- انجمن: خانه داری نوعروسان (/forum-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%86--45)
+--- انجمن: شیرینی پزی (/forum-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%BE%D8%B2%DB%8C--47)
+--- موضوع: شیرینی عصرانه (/thread-%D8%B4%D9%8A%D8%B1%D9%8A%D9%86%D9%8A-%D8%B9%D8%B5%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87--603)



شیرینی عصرانه - atefeh - ۱۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۱ عصر

مواد لازم برای 4 نفر
  • کره: 150 گرم
  • شکر: 110 گرم
  • وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • آرد: 150 گرم
  • رنده پوست لیمو: یک قاشق چای‌خوری
  • پودر بادام: 120 گرم
  • کرم وانیل: به میزان لازم
  • میوه‌های دلخواه‌: به میزان لازم
روش تهیه:

1 - کره و شکر را آنقدر بهم بزنید که سفید و سبک شود.

2 - وانیل، تخم‌مرغ، آرد، پوست لیموی رنده شده و پودر بادام را به آن اضافه کنید تا مواد به شکل خمیر درآید.

3 - خمیر را در کیسه‌ای نایلونی بگذارید، و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

4- خمیر را به شکل بیضی در دست شکل داده و روی سینی فر چرب شده قرار دهید و به مدت 15دقیقه با دمای 180 درجه سانتی‌گراد در فر بگذارید تا پخته شود.

5 - پس از سرد شدن از کرم وانیلی روی شیرینی‌ها بمالید و با میوه‌های دلخواه آن را تزئین کنید و همراه با یک فنجان چای داغ، یک عصرانه دلپذیر را میل نمایید.

فوت قنادی

ممکن است زمان پخت شیرینی بیشتر از 15 دقیقه طول بکشد.
می‌توانید از کرم پاتیسیر هم برای روی شیرینی استفاده کنید.