تیرامیسو - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان عروس (https://forum.talarearoos.ir) +-- انجمن: خانه داری نوعروسان (/forum-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%86--45) +--- انجمن: شیرینی پزی (/forum-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%BE%D8%B2%DB%8C--47) +--- موضوع: تیرامیسو (/thread-%D8%AA%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%B3%D9%88--602) |
تیرامیسو - atefeh - ۱۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۹ عصر مواد لازم خمیر
مواد لازم میانی
1 - 2 عدد سینی فر را به ابعاد 40×30 با کاغذ روغنی بپوشانید. فرا را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. 2 - زرده و سفیده را جدا کرده زرده را به همراه شکر، وانیل و آب جوش با همزن برقی بزنید تا سفید و سبک شود . 3 - سفیدهها را جداگانه با همزن برقی بزنید تا کاملا فرم بگیرد. 4 - مخلوط زرده را به آرامی با سفیده ترکیب کرده، آرد و بکینگپودر را به آن اضافه کنید. مایع را به طور مساوی داخل 2سینی پهن کرده و به مدت زمان 10 دقیقه بپزید. 5 - بعد از خنک شدن روی یک لایه را با قهوه مرطوب کنید و نیمی از مواد میانی را روی آن پهن کنید. 6 - لایه دوم را گذاشته دوباره نان را با قهوه مرطوب کنید و باقیمانده مواد میانی را روی آن صاف کرده با پودر شکلات تزئین کنید. 7 - سپس در یخچال قرار داده تا کاملاً سرد شود. بعد از آن تیرامیسو را به ابعاد مورد نظر برش داده و روی آن را با سس شکلات تزئین کنید. روش تهیه خمیر میانی: پنیر خامهای را همراه شکر داخل همزن بزنید. وانیل و خامه فرم گرفته را به پنیر خامه ای اضافه کنید. مواد کرمی آماده استفاده میباشد. فوت آشپزی شما می توانید از لیدی فینگرهای آماده نیز به جای پخت کیک استفاده کنید. |