تالار گفتمان عروس
استویا شیرین کننده بدون قند - نسخه قابل چاپ

+- تالار گفتمان عروس (https://forum.talarearoos.ir)
+-- انجمن: سلامتی و زیبایی (/forum-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA%DB%8C-%D9%88-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%DB%8C%DB%8C--51)
+--- انجمن: پیشگیری از بیماری ها و درمان (/forum-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86--55)
+--- موضوع: استویا شیرین کننده بدون قند (/thread-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%88%DB%8C%D8%A7-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%82%D9%86%D8%AF--2816)



استویا شیرین کننده بدون قند - sadeghi-m - ۲۷ فروردين ۱۳۹۸ ۱۰:۴۳ صبح

 استویا شیرین کننده بدون قند [تصویر:  stevia-1.jpg]
استویا یک نوع گیاه است که برای رشد به آب و هوای معتدل ،آب خالص و نور آفتاب فراوان احتیاج دارد و با کامل شدن رشد گیاه به یک درختچه کوچک با ارتفاع 62 تا 92 سانتی متر تبدیل می شود که دارای برگهای شیرینی است. ترکیبات شیرین استویا از این برگها استخراج می شوند. ثابت شده که استویا برای آینده یک جهان سالم تر بسیار ضروری است. با توجه به اینکه استویا یک شیرین کننده طبیعی بدون کالری می باشد علاوه بر اینکه نیاز به مزه شیرین را برآورده می کند در کاهش میزان کالری نیز اثر بخش می باشد.
[تصویر:  azucar-blanca-estevia.jpg] استویا، شیرین برگ یا شکر برگ گیاهی از تیره کاسنیان که طعم شیرینی دارد.
گزارشهای زیادی وجود دارد که گیاه استویا سبب کاهش قند خون می شود اما تا به امروز تمامی مجامع بین المللی آن را به عنوان یک گیاه کنترل کننده قند خون مورد تائید قرار داده اند نه به عنوان یک گیاه کاهش دهنده قند خون. یکی از خواص این گیاه که یک خاصیت طلایی نیز هست بدون کالری بودن این شیرین برگ است. اگر شما هم به شیرینی، شکلات، چای شیرین و یا هر چیز دیگری که طعم شیرینی دارد علاقه مند هستید حتمأ برایتان شنیدن این همه ضرر شکر و دل کندن از قند و شکر و شیرینی جات خیلی سخت است ولی آشنا شدن با استویا و خواص آن خیالتان را راحت خواهد کرد.
 [img=1024x768]https://achito.ir/wp-content/uploads/2018/11/shutterstock_106351283-1024x768.jpg استفاده از استویا چه محاسنی دارد
برای کسانی که با رژیم لاغری ، دیابت و فشار خون بالا درگیر هستند جالب است بدانندکه شیرینی آن به قدری است که وقتی به غذای خود اضافه می کنند دیگر نیازی به قند و شکر نیست. عصاره این گیاه حدود 200 تا 300 بار شیرین تر از شکر (سوکوروز) است و البته خواص گیاه  ارزشمند تر از طعم آن است. گیاه به دمای بالا مقاوم است و بر خلاف شکر سوخته و قهوه ای نمی شود و به راحتی می تواند در تولید نان های شیرین مورد استفاده قرار گیرد. در طب سنتی از این گیاه برای درمان سوختگی ، معده درد ، کولیک و یا حتی به عنوان یک روش طبیعی پیشگیری از بارداری استفاده می کنند. طبیعت استویا گرم و خشک است و حاوی مقادیر بالایی ویتامین C,B,A، کلسیم، فسفر، آهن، پتاسیم، منیزیم، انواع آنتی اکسیدان ها و گلیکوزیدها می باشد.
جهت مطالعه بیشتر اینجا کلیک نمایید.