تالار گفتمان عروس
کاپ کیک فنجانی ( بدون فر) - نسخه قابل چاپ

+- تالار گفتمان عروس (https://forum.talarearoos.ir)
+-- انجمن: خانه داری نوعروسان (/forum-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%86--45)
+--- انجمن: شیرینی پزی (/forum-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%BE%D8%B2%DB%8C--47)
+--- موضوع: کاپ کیک فنجانی ( بدون فر) (/thread-%DA%A9%D8%A7%D9%BE-%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D9%81%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%81%D8%B1--2290)



کاپ کیک فنجانی ( بدون فر) - fereshteh - ۲۰ خرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۳۱ عصر

[تصویر:  cupcake.jpg]

آرد سفید      8 قاشق غذا خوری
روغن مایع     6 قاشق غذا خوری
تخم مرغ    2 عدد
وانیل     1/2 قاشق چای خوری
پودر کاکائو     4 قاشق غذاخوری
شکر      7 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر    1 قاشق غذاخوری
شیر     10 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
ابتدا آرد، شکر، وانیل، بیکینگ پودر و پودرکاکائو را با هم مخلوط می کنیم. سپس تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم. بعد روغن و شیر را با هم به مواد اضافه کرده و با یک چنگال خوب مخلوط می کنیم.فنجان ها را چرب کرده و از مواد تا نصف فنجان ها از مواد می ریزیم و در قابلمه می چینیم و به اندازه نصف فنجان ها در قابلمه آب می ریزیم و روی حرارت می گذاریم. وقتی آب، جوش آمد حرارت را کم کرده و می گذاریم 15 دقیقه بپزد. بعد از 15 دقیقه قابلمه را دمکن گذاشته 20 دقیقه دیگر می گذاریم کاپ کیک ها خوب بپزد. پس از پخت کاپ کیک ها شعله را خاموش  کرده آن را 10دقیقه به همون حالت می گذاریم بماند. سپس دم کن را برداشته و تزیین می کنیم.

منبع: مجله اینترنتی ویرا
https://www.viramag.ir