تالار گفتمان عروس
شیرینی چو پرک - نسخه قابل چاپ

+- تالار گفتمان عروس (https://forum.talarearoos.ir)
+-- انجمن: خانه داری نوعروسان (/forum-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%86--45)
+--- انجمن: آشپزی (/forum-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C--46)
+--- موضوع: شیرینی چو پرک (/thread-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DA%86%D9%88-%D9%BE%D8%B1%DA%A9--1413)



شیرینی چو پرک - hamedetanha - ۲۴ مهر ۱۳۹۵ ۱۲:۳۱ عصر

اموزش پخت شیرینی چو پرک :

مواد لازم :

شکر سفید 1 لیوان . شکر قهوه ای 1/2 لیوان . کره 1 لیوان . جو پرک 3 لیوان . تخم مرغ 2 عدد
آرد 2 لیوان . دارچین 1 قاشق چایخوری . نمک ، وانیل ، جوش شیرین از هر کدام 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه : فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

داخل کاسه ای تخم مرغ ها ، شکر سفید ، شکر قهوه ای و کره نرم شده را اضافه کنید و مخلوط نمایید تا شکر ها حل شوند ، داخل کاسه ای دیگر جو پرک ، آرد ، دارچین ، نمک ، وانیل و جوش شیرین را مخلوط کنید و به مایه بیسکوییت اضافه نمایید و با قاشق هم بزنید سپس 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا مایه بیسکوییت خودش را بگیرد ( در تهیه این بیسکوییت نیازی به همزن برقی نیست ).

کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید سپس با قاشق از مایه بیسکوییت بردارید و روی کاغذ بریزید و با پشت قاشق بیسکوییت را صاف کنید ، به همین صورت سینی فر را پر کنید سپس داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 دقیقه قرار دهید ( بدلیل تفاوت دمای هر فر بهتر است بیسکوییت را پس از 5 دقیقه زیر نظر داشته باشید ) ، پس از پخت 10 دقیقه صبر کنید تا بیسکوییت خنک شود سپس از کاغذ جدا کنید.

نکته ها : در صورتی که شکر قهوه ای ندارید میتوانید از همان مقدار شکر سفید استفاده کنید ، 30 دقیقه پیش از تهیه بیسکوییت کره و تخم مرغ را خارج از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسند.

[تصویر:  cookienoimage.png]