شیرینی بادامی - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان عروس (https://forum.talarearoos.ir) +-- انجمن: خانه داری نوعروسان (/forum-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%86--45) +--- انجمن: آشپزی (/forum-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C--46) +--- موضوع: شیرینی بادامی (/thread-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%85%DB%8C--1412) |
شیرینی بادامی - hamedetanha - ۲۴ مهر ۱۳۹۵ ۱۱:۵۱ صبح روش پخت شیرینی بادامی : مواد لازم: بادام شیرین ۱۲۵ گرم . پودر قند ۱۵۰ گرم . روغن جامد 150 گرم آرد گندم ۱۲۵ گرم . پودر هل 2 قاشق چایخوری . مغز بادام مقداری برای تزئین طرز تهیه : بادام ها را 10 دقیقه در اب جوش بریزید سپس پوست بادام ها را جدا کنید ، بادام های بدون پوست را پس از خشک شدن با دستگاه اسیاب کنید تا بافتی نرم و خمیری پیدا کنند. درون کاسه ای پودر قند ، هل و روغن جامد را با همزن برقی انقدر بزنید تا مخلوط نرم و سفید رنگی بدست اید سپس کم کم ارد را اضافه کرده و با قاشق مخلوط کنید ، پس از مخلوط شدن تمام مواد بادام اسیاب شده را اضافه کنید سپس خمیر را حدود 1 ساعت استراحت دهید. داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و گلوله های کوچکی از خمیر بگیرید و پهن کنید و در سینی بچینید سپس روی هر کدام یک بادام قرار دهید و کمی کره یا زرده تخم مرغ روی ان بزنید. نکته ها : این شیرینی های کوچک و ترد مناسب برای مهمانی های عصرانه و جشن هایی مانند عید و تولد میباشد ؛ برای تهیه این شیرینی فقط از روغن جامد استفاده کنید چون کره یا روغن مایع موجب میشود شیرینی بافت خوبی پیدا نکند و پس از پخت خرد شود. پاسخ به: شیرینی بادامی - hamedetanha - ۲۵ مهر ۱۳۹۵ ۰۱:۰۰ عصر اینم ویدئو اموزشیش برای دیدنش روی اینجا کلیک کنید |