طرز تهیه تارت اسفناج - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان عروس (https://forum.talarearoos.ir) +-- انجمن: خانه داری نوعروسان (/forum-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%86--45) +--- انجمن: شیرینی پزی (/forum-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%BE%D8%B2%DB%8C--47) +--- موضوع: طرز تهیه تارت اسفناج (/thread-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D9%81%D9%86%D8%A7%D8%AC--1397) |
طرز تهیه تارت اسفناج - hamedetanha - ۱۵ مهر ۱۳۹۵ ۱۲:۵۶ عصر تارت اسفناج که بسیار شکیل و خوشمزه است و برای مراسم های رسمی می تواند بهترین گزینه برای پذیرایی باشد. تارت اسفناج یک غذای مجلسی و رسمی برای پذیرایی از مهمانهای شماست. این تارت گیاهی تلفیقی زیبا از اسفناج و پنیر فتا با پایه ای ترد است. مواد لازم: اسفناج 500 گرم آرد دو پیمانه کنجد یک قاشق غذا خوری روغن زیتون دو قاشق غذا خوری موسیر و سیر به اندازه دلخواه نمک و فلفل قرمز به اندازه دلخواه پنیر 100 گرم تخم مرغ 3 عدد برای تهیه پایه ی تارت: 1-از قبل فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. 2-آردها، ۱ قاشق غذاخوری نمک و ۲ قاشق غذا خوری کنجد را با هم ترکیب کنید. 3-یک سوم پیمانه روغن زیتون و آب را به آن ها اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا فرم بگیرد. 4-خمیر را گرد کنید. 5-سپس آن را به قطر ۳۰ سانتی متر باز کنید و در قالب تارت ۲۴ سانتی متری (با کفی جدا شونده) قرار دهید. 6-خمیر اضافی را بگیرید. 7-خمیر کف قالب را با چنگال سوراخ کنید و پایه ی تارت را برای حدود ۳۵ دقیقه تا قهوه ای طلایی و ترد شود، بپزید. 8-آن را از فر خارج کرده و روی توری قرار دهید تا خنک شود. برای تهیه مواد میانی: 1-حرارت فر را به ۱۸۰ درجه سانتی گراد کم کنید. 2-اسفناج را به همراه یک چهارم پیمانه آب در قابلمه ی بزرگی بریزید و برای حدود ۶ دقیقه تا نرم شود، بپزید. 3-آن را در آبکش بریزید. 4-وقتی که خنک شد آن را در پارچه ای تمیز ریخته و آب اضافی آن را بگیرید. اسفناج را خرد کنید. 5-قابلمه را خشک کنید و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت متوسط در آن گرم کنید. 6-موسیر، سیر و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید. 7-آن ها را برای حدود ۴ دقیقه تا موسیر نرم شود تفت دهید(مواد را مدام هم بزنید). آن را به همراه اسفناج در کاسه ای بریزید. 8-پنیر فتا، تخم مرغ و نصف قاشق چای خوری نمک به آن اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید. 9-مواد میانی را در پایه تارت بریزید و نصف قاشق چای خوری کنجد روی آن بپاشید. 10-تارت را برای ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر بپزید. تارت را برای ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شود. 11-بر روی تارت کمی فلفل قرمز بپاشید و آن را گرم میل کنید. |